Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@PHS007 To znamena, ze to zabira…vzdyt nekomu to zabere az po 3 mesicich poradne…ja to mela u triticca…presne 3 mesice ![]()
@Lana25 jojo presne me to snizila neurolozka
…a pak se to cele podelalo…bylo to proste brzo..kdyz to konecne zabralo to snizovat…mela jsem uplne nervy a sla na psychiatrii a ted nic snizovat nehodlam
…pockam do kontroly na ty ap ale ad urco min.pul roki
@Lana25 jak se hejbe s davkovanim je to prpstw na prd…me uz se to pak nespravilo a musela mi zmenit medikaci ![]()
@Anonymní píše:
@Lana25 jak se hejbe s davkovanim je to prpstw na prd…me uz se to pak nespravilo a musela mi zmenit medikaci
super
ale já to konzultovala a stejně na prd ![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka a ty neberes sertralin ju?
Ne, ja beru escitalopram - Cipralex konkretne.
@Anonymní píše:
@PHS007 To znamena, ze to zabira…vzdyt nekomu to zabere az po 3 mesicich poradne…ja to mela u triticca…presne 3 mesice
Jj, je to tak. Po 12 tydnech jsem mela plny ucinek.
@PHS007 píše:
@vodolejka ja jsem nejdriv brala asi mesic Zoloft a pred 2tydny mi to zmenila na tu Eliceu s davkou 10mg rano. Min tyden jsem byla na kontrole a kdyz jsem ji rekla, ze teda nic extra, tak mi pridala jeste 5mg k obedu…takze celkem uz AD beru 7tydnu a sice uz funguju v podstate normalne, ale tu nervozitu mivam dost casto 😕
Jeste je to kratka doba…vydrz na predepsane davce, co ti dr dala a uvidis. Ale vydrz a dal s tim nehybej.
@vodolejka aha,to je asi skoro to same jako sertralin ne? je to taky ssri..mam otazku jak jsi
poznaka plny ucinek? Jakoze jsi se uplne prestala bat? Me prijde, ze uz jsem prave v pohode…tak by me zajimalo jestli jako budu jeste vic free
..ja nebrecim nevztekam se…nenervuju se…nervozitu nevim co je…nejswm jako otupela ale free
…ale jeste na tu nespavost myslim…i kdyz vzdalene…ale premyslim nad tim zda to pujde bez leku a jak jako se to dokaze spravit jen tim, ze beru leky
moc to cely nechapu…ale rikam si, ze proste pockam…vadi mi ta nejistota no ![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka aha,to je asi skoro to same jako sertralin ne? je to taky ssri..mam otazku jak jsi
poznaka plny ucinek? Jakoze jsi se uplne prestala bat? Me prijde, ze uz jsem prave v pohode…tak by me zajimalo jestli jako budu jeste vic free![]()
..ja nebrecim nevztekam se…nenervuju se…nervozitu nevim co je…nejswm jako otupela ale free
…ale jeste na tu nespavost myslim…i kdyz vzdalene…ale premyslim nad tim zda to pujde bez leku a jak jako se to dokaze spravit jen tim, ze beru leky
moc to cely nechapu…ale rikam si, ze proste pockam…vadi mi ta nejistota no
Ja to poznala na kvalite spanku a ze jsem nemela propad pri menstruaci ![]()
@vodolejka ahaaa…tak menstruaci mam ted za sebou a zadny propad nebyl…malej spal do konce u nasich poprve od te doby…jelikoz jsem se i bala, ze bez nej neusnu a dobry zvladla jsem to
![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka ahaaa…tak menstruaci mam ted za sebou a zadny propad nebyl…malej spal do konce u nasich poprve od te doby…jelikoz jsem se i bala, ze bez nej neusnu a dobry zvladla jsem to![]()
Super ![]()
@vodolejka to jooo…nejvic super bude az budu moct jit s kamoskama na vino a nechat ty moje dva chlapy doma…hrozne mi to chybi…a jim taky…snad se dockam
![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka to jooo…nejvic super bude az budu moct jit s kamoskama na vino a nechat ty moje dva chlapy doma…hrozne mi to chybi…a jim taky…snad se dockam![]()
![]()
Jj ![]()
hej já taky
nejdřív ok, cítila jsem se fajn, téměř. Pak mi psychiatrička č.1
přidala k elicey mirtazapin a co měsíc mi šibovala s dávkováním a bylo mi zle, pak jsem přešla k psychiatričce č.2 a dávku nechala, ale já…
jsem si řekla, že si jako přidám eli na max, že by mohlo být líp a zas jsem v háji
jsem teda zpátky na 10mg, ale neměla jsem do toho drbat
sertralin jsem neměla. Jen elí a mirta.