AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
10.11.19 16:27
@Anonymní píše:
@Lana25 asi mas no…vsak ja se v tom taky placala pul roku na triticcu…a ne, ze bych na tom byla tak hrozne…ale nejdriv se to zlepsilo a pak zaclo zhorsovat…takze buh vi jak i tahle lecba bude…ale je mi normalne…huraaa…a sertralin ti nezkouseli?

hej já taky 8o nejdřív ok, cítila jsem se fajn, téměř. Pak mi psychiatrička č.1 :mrgreen: přidala k elicey mirtazapin a co měsíc mi šibovala s dávkováním a bylo mi zle, pak jsem přešla k psychiatričce č.2 a dávku nechala, ale já… :zed: jsem si řekla, že si jako přidám eli na max, že by mohlo být líp a zas jsem v háji :mrgreen: jsem teda zpátky na 10mg, ale neměla jsem do toho drbat :zed: sertralin jsem neměla. Jen elí a mirta.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.19 16:36

@PHS007 To znamena, ze to zabira…vzdyt nekomu to zabere az po 3 mesicich poradne…ja to mela u triticca…presne 3 mesice :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.19 16:41

@Lana25 jojo presne me to snizila neurolozka :roll:…a pak se to cele podelalo…bylo to proste brzo..kdyz to konecne zabralo to snizovat…mela jsem uplne nervy a sla na psychiatrii a ted nic snizovat nehodlam :D…pockam do kontroly na ty ap ale ad urco min.pul roki

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.19 16:43

@Lana25 jak se hejbe s davkovanim je to prpstw na prd…me uz se to pak nespravilo a musela mi zmenit medikaci :roll:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
10.11.19 16:54
@Anonymní píše:
@Lana25 jak se hejbe s davkovanim je to prpstw na prd…me uz se to pak nespravilo a musela mi zmenit medikaci :roll:

super :roll: :zed: ale já to konzultovala a stejně na prd :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35489
10.11.19 17:04
@Anonymní píše:
@vodolejka a ty neberes sertralin ju?

Ne, ja beru escitalopram - Cipralex konkretne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
10.11.19 17:05
@Anonymní píše:
@PHS007 To znamena, ze to zabira…vzdyt nekomu to zabere az po 3 mesicich poradne…ja to mela u triticca…presne 3 mesice :roll:

Jj, je to tak. Po 12 tydnech jsem mela plny ucinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
10.11.19 17:08
@PHS007 píše:
@vodolejka ja jsem nejdriv brala asi mesic Zoloft a pred 2tydny mi to zmenila na tu Eliceu s davkou 10mg rano. Min tyden jsem byla na kontrole a kdyz jsem ji rekla, ze teda nic extra, tak mi pridala jeste 5mg k obedu…takze celkem uz AD beru 7tydnu a sice uz funguju v podstate normalne, ale tu nervozitu mivam dost casto 😕

Jeste je to kratka doba…vydrz na predepsane davce, co ti dr dala a uvidis. Ale vydrz a dal s tim nehybej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 17:33

@Lana25 tak vydrzwt do dalsi kontroly no :roll: ty s tim nic neudelas :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.19 17:40

@vodolejka aha,to je asi skoro to same jako sertralin ne? je to taky ssri..mam otazku jak jsi
poznaka plny ucinek? Jakoze jsi se uplne prestala bat? Me prijde, ze uz jsem prave v pohode…tak by me zajimalo jestli jako budu jeste vic free :mrgreen: :mrgreen:..ja nebrecim nevztekam se…nenervuju se…nervozitu nevim co je…nejswm jako otupela ale free :lol:…ale jeste na tu nespavost myslim…i kdyz vzdalene…ale premyslim nad tim zda to pujde bez leku a jak jako se to dokaze spravit jen tim, ze beru leky :nevim: moc to cely nechapu…ale rikam si, ze proste pockam…vadi mi ta nejistota no :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
10.11.19 17:41
@Anonymní píše:
@vodolejka aha,to je asi skoro to same jako sertralin ne? je to taky ssri..mam otazku jak jsi
poznaka plny ucinek? Jakoze jsi se uplne prestala bat? Me prijde, ze uz jsem prave v pohode…tak by me zajimalo jestli jako budu jeste vic free :mrgreen: :mrgreen:..ja nebrecim nevztekam se…nenervuju se…nervozitu nevim co je…nejswm jako otupela ale free :lol:…ale jeste na tu nespavost myslim…i kdyz vzdalene…ale premyslim nad tim zda to pujde bez leku a jak jako se to dokaze spravit jen tim, ze beru leky :nevim: moc to cely nechapu…ale rikam si, ze proste pockam…vadi mi ta nejistota no :roll:

Ja to poznala na kvalite spanku a ze jsem nemela propad pri menstruaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 18:24

@vodolejka ahaaa…tak menstruaci mam ted za sebou a zadny propad nebyl…malej spal do konce u nasich poprve od te doby…jelikoz jsem se i bala, ze bez nej neusnu a dobry zvladla jsem to :lol: :hug:

• Citovat
  • Upravit
35489
10.11.19 19:09
@Anonymní píše:
@vodolejka ahaaa…tak menstruaci mam ted za sebou a zadny propad nebyl…malej spal do konce u nasich poprve od te doby…jelikoz jsem se i bala, ze bez nej neusnu a dobry zvladla jsem to :lol: :hug:

Super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 19:26

@vodolejka to jooo…nejvic super bude az budu moct jit s kamoskama na vino a nechat ty moje dva chlapy doma…hrozne mi to chybi…a jim taky…snad se dockam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
10.11.19 21:20
@Anonymní píše:
@vodolejka to jooo…nejvic super bude az budu moct jit s kamoskama na vino a nechat ty moje dva chlapy doma…hrozne mi to chybi…a jim taky…snad se dockam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast