Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Doktor by Ti řekla, že nejsi exot, ale další jedinec přes kopírák, že by se to dalo tisknout na tapety ![]()
@vodolejka Presne,je to jako pres kopirak…ja take nastoupila po rodicaku do nove prace..a nebylo to jen to marodeni…deti v praci jsem mela plny zuby,(ted jsem v nove skole),rozhodla jsem se, ze zmenim misto…bala se jak to reknu ve stare praci…plus nesnasim zmeny(ale ted jsem v praci stastna)…do tpho sel syn na operaci…no a porad se neco podelavalo…manzelovi auto, praskla nam voda na baraku..utekla kocka. a ja mela dost..do toho nocni duseni maleho a cvak nespavost…
tak mame ten samy problem ![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka Presne,je to jako pres kopirak…ja take nastoupila po rodicaku do nove prace..a nebylo to jen to marodeni…deti v praci jsem mela plny zuby,(ted jsem v nove skole),rozhodla jsem se, ze zmenim misto…bala se jak to reknu ve stare praci…plus nesnasim zmeny(ale ted jsem v praci stastna)…do tpho sel syn na operaci…no a porad se neco podelavalo…manzelovi auto, praskla nam voda na baraku..utekla kocka. a ja mela dost..do toho nocni duseni maleho a cvak nespavost…tak mame ten samy problem
To je problém dneška. Je toho hodně. Hodně informací, hodně požadavků v práci - je nedostatek lidí kvůli kvalifikaci a tak se to valí na stávající pracovníky. No a pak děti a vše kolem. Proto má teď tolik lidí problémy.
@vodolejka popravde nikdo z meho okoli ani ja bych necekala, ze se to stane zrovna me…kazdopadne ano je to dobou…na me sileny tlak…prptoze paragraf je placeny jen 9 dni…malej marodil i 14…takze penize naprd. v praci reditelka nervy, ze jsem durt doma…bylo to hrozny..zpetne s rikam, ze jsem mela mitdve deti za sebou nebo si dat zkraceny uvazek…no stalo se…snad se mi to spani vrati…takhle zit nechci naporad ![]()
@vodolejka hmm,tak nic tak by se mi to asi stalo tak ci tak, ted uz je to asi fuk…stalose
…stve me to…blby je, ze ten spanek nejde ovlivnit…bud spis nebo ne
…snad se z toho vyhrabem
@Anonymní píše:
@vodolejka hmm,tak nic tak by se mi to asi stalo tak ci tak, ted uz je to asi fuk…stalose…stve me to…blby je, ze ten spanek nejde ovlivnit…bud spis nebo ne
![]()
…snad se z toho vyhrabem
Vyhrabem ![]()
@vodolejka Jeste pred 4 tydny bych ti rekla, ze ne, dnes uz citim nadeji
…asi zabira sertralin ![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka Jeste pred 4 tydny bych ti rekla, ze ne, dnes uz citim nadeji…asi zabira sertralin
Tak jsme týden na Elicee a přes občasné slaboučké stavy úzkosti je to dobrý!!! Tak snad už to vydrží. Jen se chci zeptat - jak na vás AD působí po stránce sexu? Mě to teda dost tlumí a to přece není možný, že když to bere takových lidí, že půlka lidské populace nesexuje??? Není na to nějaký fígl? ![]()
@PHS007 to se upravi, neboj. Nekdo ma problem s tim, ze to protahuje cas nez dojdes k blazenemu stavu, ale ze by escitalopram dlouhodobe tuhle oblast tlumil, to ne
Jinak super, ze je lepe! ![]()
@vodolejka díky moc za uklidnění ![]()
Jinak pár dní to bylo dobrý a teď zase nervozita, tak jsem zvědavá, co mi dneska psychi řekne, to je takovej vopruz… ![]()
@vodolejka navýšila mi Eliceu z 1 ráno na 1 ráno a půl v poledne…tak uvidíme ![]()