AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
25.10.19 08:56

Doktor by Ti řekla, že nejsi exot, ale další jedinec přes kopírák, že by se to dalo tisknout na tapety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 09:46

@vodolejka Presne,je to jako pres kopirak…ja take nastoupila po rodicaku do nove prace..a nebylo to jen to marodeni…deti v praci jsem mela plny zuby,(ted jsem v nove skole),rozhodla jsem se, ze zmenim misto…bala se jak to reknu ve stare praci…plus nesnasim zmeny(ale ted jsem v praci stastna)…do tpho sel syn na operaci…no a porad se neco podelavalo…manzelovi auto, praskla nam voda na baraku..utekla kocka. a ja mela dost..do toho nocni duseni maleho a cvak nespavost… :roll: tak mame ten samy problem :lol:

• Citovat
  • Upravit
35489
25.10.19 10:03
@Anonymní píše:
@vodolejka Presne,je to jako pres kopirak…ja take nastoupila po rodicaku do nove prace..a nebylo to jen to marodeni…deti v praci jsem mela plny zuby,(ted jsem v nove skole),rozhodla jsem se, ze zmenim misto…bala se jak to reknu ve stare praci…plus nesnasim zmeny(ale ted jsem v praci stastna)…do tpho sel syn na operaci…no a porad se neco podelavalo…manzelovi auto, praskla nam voda na baraku..utekla kocka. a ja mela dost..do toho nocni duseni maleho a cvak nespavost… :roll: tak mame ten samy problem :lol:

To je problém dneška. Je toho hodně. Hodně informací, hodně požadavků v práci - je nedostatek lidí kvůli kvalifikaci a tak se to valí na stávající pracovníky. No a pak děti a vše kolem. Proto má teď tolik lidí problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 10:36

@vodolejka popravde nikdo z meho okoli ani ja bych necekala, ze se to stane zrovna me…kazdopadne ano je to dobou…na me sileny tlak…prptoze paragraf je placeny jen 9 dni…malej marodil i 14…takze penize naprd. v praci reditelka nervy, ze jsem durt doma…bylo to hrozny..zpetne s rikam, ze jsem mela mitdve deti za sebou nebo si dat zkraceny uvazek…no stalo se…snad se mi to spani vrati…takhle zit nechci naporad :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
25.10.19 10:40

Ja mela 2 deti za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 11:15

@vodolejka hmm,tak nic tak by se mi to asi stalo tak ci tak, ted uz je to asi fuk…stalose :roll:…stve me to…blby je, ze ten spanek nejde ovlivnit…bud spis nebo ne :nevim: :think:…snad se z toho vyhrabem

• Citovat
  • Upravit
35489
25.10.19 11:32
@Anonymní píše:
@vodolejka hmm,tak nic tak by se mi to asi stalo tak ci tak, ted uz je to asi fuk…stalose :roll:…stve me to…blby je, ze ten spanek nejde ovlivnit…bud spis nebo ne :nevim: :think:…snad se z toho vyhrabem

Vyhrabem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 11:50

@vodolejka Jeste pred 4 tydny bych ti rekla, ze ne, dnes uz citim nadeji :D…asi zabira sertralin :lol:

• Citovat
  • Upravit
35489
25.10.19 12:00
@Anonymní píše:
@vodolejka Jeste pred 4 tydny bych ti rekla, ze ne, dnes uz citim nadeji :D…asi zabira sertralin :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 12:00

@vodolejka moc diky za podporu…pisnu ti sz :hug:

• Citovat
  • Upravit
138
30.10.19 15:20

Tak jsme týden na Elicee a přes občasné slaboučké stavy úzkosti je to dobrý!!! Tak snad už to vydrží. Jen se chci zeptat - jak na vás AD působí po stránce sexu? Mě to teda dost tlumí a to přece není možný, že když to bere takových lidí, že půlka lidské populace nesexuje??? Není na to nějaký fígl? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
31.10.19 06:26

@PHS007 to se upravi, neboj. Nekdo ma problem s tim, ze to protahuje cas nez dojdes k blazenemu stavu, ale ze by escitalopram dlouhodobe tuhle oblast tlumil, to ne :) Jinak super, ze je lepe! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
6.11.19 12:42

@vodolejka díky moc za uklidnění :D
Jinak pár dní to bylo dobrý a teď zase nervozita, tak jsem zvědavá, co mi dneska psychi řekne, to je takovej vopruz… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
6.11.19 22:33

@PHS007 jak u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.11.19 11:39

@vodolejka navýšila mi Eliceu z 1 ráno na 1 ráno a půl v poledne…tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí