AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.11.19 08:52

Ahoj holky, tak co jak vam je? :*

• Citovat
  • Upravit
35489
12.11.19 09:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak co jak vam je? :*

U mě dobrý :) Akorát včera jsem si ráno nepamatovala, jestli už jsem si brala prášek, protože si ho beru hned po probuzení ještě, než vstanu. Takže jsem možná měla dva :mrgreen: Jinak řeším hlavně Vánoce. Abych nehonila dárky v prosinci. Už to mám skoro komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 09:36

@vodolejka ty jo ted kdyz to rikas tak ja si taky nevzala :roll: :roll: :roll: d :roll:..to je teda dobry :lol:…tak si ho muzz vzit k obedu ne? :zed:

• Citovat
  • Upravit
35489
12.11.19 09:39
Vem si ho klidně teď. Já si ho včera vzala k obědu, protože jsem i nebyla jistá, jestli jsem ho po probuzení polkla…tak aby tělo nebylo v šoku. Ale jestli jsi si jistá, žes ho neměla, tak ho vezmi hned.
@Anonymní píše:
@vodolejka ty jo ted kdyz to rikas tak ja si taky nevzala :roll: :roll: :roll: d :roll:..to je teda dobry :lol:…tak si ho muzz vzit k obedu ne? :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 09:54

@vodolejka ja jsem v praci :D a uplne jista si nejsem :lol:…kazdopadne to je i dobra zprava jelikoz to znamena, ze je mi dobre az tak, ze na to nemyslim…jiinak pracuju 2 minuty od baraku, takze jsem ted o velke prestavce letela domu :mrgreen: uplne sprinty…se picnu :roll: a ze se nam to stane stejne, jeste, ze jsem napsala, jimak bych na to uplne zapomnela :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
12.11.19 10:06
@Anonymní píše:
@vodolejka ja jsem v praci :D a uplne jista si nejsem :lol:…kazdopadne to je i dobra zprava jelikoz to znamena, ze je mi dobre az tak, ze na to nemyslim…jiinak pracuju 2 minuty od baraku, takze jsem ted o velke prestavce letela domu :mrgreen: uplne sprinty…se picnu :roll: a ze se nam to stane stejne, jeste, ze jsem napsala, jimak bych na to uplne zapomnela :roll: :mrgreen:
:mrgreen: to je dobrý :lol: Taky mám v plánu práci 2 minuty od baráku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
12.11.19 10:19

Tak to já dneska teda pěkně na ho…, včera mi bylo dobře v podstatě celý den, už jsem se zase radovala a v noci mě to až vzbudilo, jakou jsem měla úzkost a doteď mě to nepustilo a to jsem prášky zesílila…to je nekonečný :-( Myslíte, že když jsem začala po měsíci Zoloftu brát tu Eliceu, že musím zase čekat aspon ten měsíc, než to naběhne? Beru jí necelý 3 týdny a nic moc teda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.11.19 10:36
@PHS007 píše:
Tak to já dneska teda pěkně na ho…, včera mi bylo dobře v podstatě celý den, už jsem se zase radovala a v noci mě to až vzbudilo, jakou jsem měla úzkost a doteď mě to nepustilo a to jsem prášky zesílila…to je nekonečný :-( Myslíte, že když jsem začala po měsíci Zoloftu brát tu Eliceu, že musím zase čekat aspon ten měsíc, než to naběhne? Beru jí necelý 3 týdny a nic moc teda :zed:

Měnila jsi účinnou látku a k tomu i gramáž. Klid. Dej tomu opravdu těch 6 týdnů. Pak dělej závěry. Člověk nesmí zpanikařit a vydržet a po těch 6-8 týdnech vidí, jestli to jde správným směrem. Já měla první vlaštovky po 6 týdnech, v 8 týdnech to bylo dobrý až na období při MS a po 12 týdnech OK. A to jsem nehýbala s dávkováním a neměnila lék. Vem si, že ty máš změnu obojího. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 13:54

@PHS007 a v cem to spociva ta uzkost u tebe? ceho se bojis?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 14:07

@vodolejka je to skvely, loni jsem byla silene uhonena…ted je to fakt fajn.. :hug:…ale furt mam v sobe takovy to nepochopeni…jak se muzu uzdravit kdyz beru tyhle leky…je to zvlastni…nechapu tu poruchu… :lol: asi nad tim zbytecne moc prwmyslim

• Citovat
  • Upravit
138
12.11.19 14:34
@Anonymní píše:
@PHS007 a v cem to spociva ta uzkost u tebe? ceho se bojis?

no…to kdybych právě věděla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 14:48

@PHS007 nebojis se treba toho co ti je? tak jsem to vlastne mela ja..ze jo bala jsem se, ze nebudu spat a ted, ze nikdy nebudu bez leku…i kdyz to uz neni ten panicky strach ale obava tam je :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 19:34

Holky, tak me napadlo…vysvetlil vam dr nebo docetli jste se nekde proc lecba psych. poruch nwbo konkretne uzkostnych trva tak dlouho? myslim ten pul rok az rok? ma to naky duvod? opravdu je to o serotoninu? me dr rekla, ze to je proste chemie :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35489
12.11.19 20:31
@Anonymní píše:
@vodolejka je to skvely, loni jsem byla silene uhonena…ted je to fakt fajn.. :hug:…ale furt mam v sobe takovy to nepochopeni…jak se muzu uzdravit kdyz beru tyhle leky…je to zvlastni…nechapu tu poruchu… :lol: asi nad tim zbytecne moc prwmyslim

Ja to taky nechapu no, ale v mozku halt uraduje chemie a kdyz se rozhodi, tak se tomu musi pomoci, aby ta chemie a receptory zacaly fungovat zase spravne😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.11.19 20:32
@Anonymní píše:
Holky, tak me napadlo…vysvetlil vam dr nebo docetli jste se nekde proc lecba psych. poruch nwbo konkretne uzkostnych trva tak dlouho? myslim ten pul rok az rok? ma to naky duvod? opravdu je to o serotoninu? me dr rekla, ze to je proste chemie :nevim:

Jasne, ze je to chemie😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast