Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak co jak vam je?
U mě dobrý
Akorát včera jsem si ráno nepamatovala, jestli už jsem si brala prášek, protože si ho beru hned po probuzení ještě, než vstanu. Takže jsem možná měla dva
Jinak řeším hlavně Vánoce. Abych nehonila dárky v prosinci. Už to mám skoro komplet.
@vodolejka ty jo ted kdyz to rikas tak ja si taky nevzala
d
..to je teda dobry
…tak si ho muzz vzit k obedu ne? ![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka ty jo ted kdyz to rikas tak ja si taky nevzala![]()
![]()
d
..to je teda dobry
…tak si ho muzz vzit k obedu ne?
@vodolejka ja jsem v praci
a uplne jista si nejsem
…kazdopadne to je i dobra zprava jelikoz to znamena, ze je mi dobre az tak, ze na to nemyslim…jiinak pracuju 2 minuty od baraku, takze jsem ted o velke prestavce letela domu
uplne sprinty…se picnu
a ze se nam to stane stejne, jeste, ze jsem napsala, jimak bych na to uplne zapomnela
![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka ja jsem v pracia uplne jista si nejsem
…kazdopadne to je i dobra zprava jelikoz to znamena, ze je mi dobre az tak, ze na to nemyslim…jiinak pracuju 2 minuty od baraku, takze jsem ted o velke prestavce letela domu
uplne sprinty…se picnu
a ze se nam to stane stejne, jeste, ze jsem napsala, jimak bych na to uplne zapomnela
![]()
Tak to já dneska teda pěkně na ho…, včera mi bylo dobře v podstatě celý den, už jsem se zase radovala a v noci mě to až vzbudilo, jakou jsem měla úzkost a doteď mě to nepustilo a to jsem prášky zesílila…to je nekonečný
Myslíte, že když jsem začala po měsíci Zoloftu brát tu Eliceu, že musím zase čekat aspon ten měsíc, než to naběhne? Beru jí necelý 3 týdny a nic moc teda ![]()
@PHS007 píše:
Tak to já dneska teda pěkně na ho…, včera mi bylo dobře v podstatě celý den, už jsem se zase radovala a v noci mě to až vzbudilo, jakou jsem měla úzkost a doteď mě to nepustilo a to jsem prášky zesílila…to je nekonečnýMyslíte, že když jsem začala po měsíci Zoloftu brát tu Eliceu, že musím zase čekat aspon ten měsíc, než to naběhne? Beru jí necelý 3 týdny a nic moc teda
Měnila jsi účinnou látku a k tomu i gramáž. Klid. Dej tomu opravdu těch 6 týdnů. Pak dělej závěry. Člověk nesmí zpanikařit a vydržet a po těch 6-8 týdnech vidí, jestli to jde správným směrem. Já měla první vlaštovky po 6 týdnech, v 8 týdnech to bylo dobrý až na období při MS a po 12 týdnech OK. A to jsem nehýbala s dávkováním a neměnila lék. Vem si, že ty máš změnu obojího. ![]()
@vodolejka je to skvely, loni jsem byla silene uhonena…ted je to fakt fajn..
…ale furt mam v sobe takovy to nepochopeni…jak se muzu uzdravit kdyz beru tyhle leky…je to zvlastni…nechapu tu poruchu…
asi nad tim zbytecne moc prwmyslim
@Anonymní píše:
@PHS007 a v cem to spociva ta uzkost u tebe? ceho se bojis?
no…to kdybych právě věděla ![]()
@PHS007 nebojis se treba toho co ti je? tak jsem to vlastne mela ja..ze jo bala jsem se, ze nebudu spat a ted, ze nikdy nebudu bez leku…i kdyz to uz neni ten panicky strach ale obava tam je ![]()
Holky, tak me napadlo…vysvetlil vam dr nebo docetli jste se nekde proc lecba psych. poruch nwbo konkretne uzkostnych trva tak dlouho? myslim ten pul rok az rok? ma to naky duvod? opravdu je to o serotoninu? me dr rekla, ze to je proste chemie
…
@Anonymní píše:
@vodolejka je to skvely, loni jsem byla silene uhonena…ted je to fakt fajn..…ale furt mam v sobe takovy to nepochopeni…jak se muzu uzdravit kdyz beru tyhle leky…je to zvlastni…nechapu tu poruchu…
asi nad tim zbytecne moc prwmyslim
Ja to taky nechapu no, ale v mozku halt uraduje chemie a kdyz se rozhodi, tak se tomu musi pomoci, aby ta chemie a receptory zacaly fungovat zase spravne😊
@Anonymní píše:
Holky, tak me napadlo…vysvetlil vam dr nebo docetli jste se nekde proc lecba psych. poruch nwbo konkretne uzkostnych trva tak dlouho? myslim ten pul rok az rok? ma to naky duvod? opravdu je to o serotoninu? me dr rekla, ze to je proste chemie…
Jasne, ze je to chemie😊
Ahoj holky, tak co jak vam je?