Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky a mate taky v noci uplne zivy sny? Me se dnes zdalo uplne neco silenyho…o manzelovi o me…o sexu
…ale fakt jako zive…
…
@Anonymní píše:
Holky a mate taky v noci uplne zivy sny? Me se dnes zdalo uplne neco silenyho…o manzelovi o me…o sexu…ale fakt jako zive…
![]()
…
jj, to dělají ty léky. Ale ne escitalopram a sertaline, dělá to Mirtazapin a v tvém případě asi ty AP.
Dneska jdeme na očkování, jsem zvědavá, jestli Dr malýho naočkuje…my jsme nakonec přišli na to, že zřejmě měl alergickou reakci…měli jsme závitky s krevetami a malej to ochutnal od manžela. Už se nám předtím stalo ve školce, že měl reakci na rybu…možná tedy je záhada objasněna.
@vodolejka jako to je sila ty sny..ale neva mi to…kazdopadne mam skoro kazdou noc kino…vzdycky se pak vzbudim a chvili premyslim jestli to byla pravda nebo co
…jinak je to dost mozne s tou alergii kdyz se vam to stalo podruhe stejne…s detma jsou furt starosti…ja to vidim u mamky…segra ja..furr neco…ja ted tu poruchu…ta ze me byla uz taky uplne nestastna…vzdy byly problemy se segrou…ja jsem ta „hodna“ bezproblemova dcera a najednou tohle..obdivuju ji, ze to ustala
@Anonymní píše:
@vodolejka jako to je sila ty sny..ale neva mi to…kazdopadne mam skoro kazdou noc kino…vzdycky se pak vzbudim a chvili premyslim jestli to byla pravda nebo co…jinak je to dost mozne s tou alergii kdyz se vam to stalo podruhe stejne…s detma jsou furt starosti…ja to vidim u mamky…segra ja..furr neco…ja ted tu poruchu…ta ze me byla uz taky uplne nestastna…vzdy byly problemy se segrou…ja jsem ta „hodna“ bezproblemova dcera a najednou tohle..obdivuju ji, ze to ustala
Mámy ustojej všechno ![]()
@vodolejka asi jooo stotoznuji se s tim…ja jsem fakt prozila peklo na zemi…ale vy asi tez ![]()
@Anonymní píše:
A co ockovani?v pohode? na co to mate?
Jdeme az odpoledne. Meningokok - Bexero.
@vodolejka aha,to ma malej za sebou…byl z toho dost rozhazenej, ale mel ho asi ve 2 letech nebo tak nejak ![]()
Tak mame naockovaneho jenom starsiho. Pro mladsiho jsme vyfasli prednison a dithiaden a msme se objednat na kontrolu na alergo
Na ocko pujde az v prosinci. Se starsim jeste musim na ekg v ramci sportovni prohlidky.
Husty je, ze naockovani 2 deti proti 1 typu meningokoka stoji 12 tisic
pojistovna prispeje 5 tis., kdyz pozadas.
@Anonymní píše:
@vodolejka no pekny…tak to se mu bude taky hezky spat
To jo ![]()
@vodolejka tak super, me malej teda budi na piti a curani
,ale taky hned usnu…spim jak zabita…takhle dobre jsem nespala nikdy