AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.11.19 06:04

@vodolejka tak super, me malej teda budi na piti a curani :roll:,ale taky hned usnu…spim jak zabita…takhle dobre jsem nespala nikdy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.19 06:20

Holky a mate taky v noci uplne zivy sny? Me se dnes zdalo uplne neco silenyho…o manzelovi o me…o sexu :D…ale fakt jako zive… :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
35489
14.11.19 08:48
@Anonymní píše:
Holky a mate taky v noci uplne zivy sny? Me se dnes zdalo uplne neco silenyho…o manzelovi o me…o sexu :D…ale fakt jako zive… :zed: :zed:

jj, to dělají ty léky. Ale ne escitalopram a sertaline, dělá to Mirtazapin a v tvém případě asi ty AP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
14.11.19 08:50

Dneska jdeme na očkování, jsem zvědavá, jestli Dr malýho naočkuje…my jsme nakonec přišli na to, že zřejmě měl alergickou reakci…měli jsme závitky s krevetami a malej to ochutnal od manžela. Už se nám předtím stalo ve školce, že měl reakci na rybu…možná tedy je záhada objasněna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 10:11

@vodolejka jako to je sila ty sny..ale neva mi to…kazdopadne mam skoro kazdou noc kino…vzdycky se pak vzbudim a chvili premyslim jestli to byla pravda nebo co :mrgreen:…jinak je to dost mozne s tou alergii kdyz se vam to stalo podruhe stejne…s detma jsou furt starosti…ja to vidim u mamky…segra ja..furr neco…ja ted tu poruchu…ta ze me byla uz taky uplne nestastna…vzdy byly problemy se segrou…ja jsem ta „hodna“ bezproblemova dcera a najednou tohle..obdivuju ji, ze to ustala

• Citovat
  • Upravit
35489
14.11.19 10:57
@Anonymní píše:
@vodolejka jako to je sila ty sny..ale neva mi to…kazdopadne mam skoro kazdou noc kino…vzdycky se pak vzbudim a chvili premyslim jestli to byla pravda nebo co :mrgreen:…jinak je to dost mozne s tou alergii kdyz se vam to stalo podruhe stejne…s detma jsou furt starosti…ja to vidim u mamky…segra ja..furr neco…ja ted tu poruchu…ta ze me byla uz taky uplne nestastna…vzdy byly problemy se segrou…ja jsem ta „hodna“ bezproblemova dcera a najednou tohle..obdivuju ji, ze to ustala

Mámy ustojej všechno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 12:32

@vodolejka asi jooo stotoznuji se s tim…ja jsem fakt prozila peklo na zemi…ale vy asi tez :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.19 12:38

A co ockovani? :D v pohode? na co to mate?

• Citovat
  • Upravit
35489
14.11.19 14:19
@Anonymní píše:
A co ockovani? :D v pohode? na co to mate?

Jdeme az odpoledne. Meningokok - Bexero.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 14:56

@vodolejka aha,to ma malej za sebou…byl z toho dost rozhazenej, ale mel ho asi ve 2 letech nebo tak nejak :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
14.11.19 16:38

Tak mame naockovaneho jenom starsiho. Pro mladsiho jsme vyfasli prednison a dithiaden a msme se objednat na kontrolu na alergo :? Na ocko pujde az v prosinci. Se starsim jeste musim na ekg v ramci sportovni prohlidky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
14.11.19 16:39

V lednu navazeme jeste Nimerix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 16:56

@vodolejka no pekny…tak to se mu bude taky hezky spat :lol:

• Citovat
  • Upravit
35489
14.11.19 18:09

Husty je, ze naockovani 2 deti proti 1 typu meningokoka stoji 12 tisic 8o pojistovna prispeje 5 tis., kdyz pozadas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
14.11.19 18:10
@Anonymní píše:
@vodolejka no pekny…tak to se mu bude taky hezky spat :lol:

To jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek