Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nemeli jsme to vyhodnejsi. Na 1 dite to stoji 6 a poj. zaplati 2,5. Je jedno, kolik deti ockujes. Jsem zvedava, co budou chtit za Nimerix ![]()
@vodolejka tak to zlevnili…my platili vazne takhle hodne kazda davka kolem 3tis…byly tri…a nimerix je na co? ![]()
To je zas na Meningokoka A a C. Je to jedinne nepovinne ocko, co davame.
@vodolejka jo aháaa…jasny…me to taky dr nabizel…mozna casem…ted jsem. rada, ze je chvili zdravy
![]()
@vodolejka pochopila jsem, to je dobre, ze to davate pozdeji, uz bych to taky nedala mimcu ![]()
No ono ho stejne boli ruka jak prase, chudinka, dala jsem mu Nurofen a namazala Fenistilem. Z ockovani mam respekt, starsi syn dostal prvni v 9 tydnech a mel takovou reakci, ze jsme skoncili v nemocnici a do 4 let mel pak individualni ockovaci plan na specializovanem pracovisti ![]()
@vodolejka ja to nikdy neresila prave…taky jsem jako dite byla naockovana vsim moznym a ok…ale u maleho ty reakce taky nic moc, takze pokud se nekdy vylecim a budu mit druhe detatko, tak uz to urcite budu vic korigovat ta ockovani…ale nevim no zda nekdy budem mit druhe…manzel hrozne chce…ale ja fakt uvidim podle leku…s leky dite urcite nechci…to radsi jen jedno…ale prala bych si moc mit zase brisko a citit jak to dite ve me roste…no uvidime ![]()
Já myslím, že se dáš do kupy a určo to půjde.
Co žaludek, už dobrý? Já jsem také očkování nijak řešit nechtěla a vůbec mě nenapadlo protestovat, když dr malýho očkovala v 9 týdnech věku. Dneska vím, že s prvním očkováním mohla počkat až do 12 týdnů. Ono v tomhle počátku i 3 týdny udělají hrozně moc. U druhého syna jsem si to už pohlídala. Jak by řekl Hanzlík „chybama se člověk učí
“.
@vodolejka No snad se dam dokupy
moc bych si to druhe prala, ale neupinam se k tomu a nemyslim na to…smirila jsem se s tim, ze se muze stat, ze budu mit jen jedno…zaludek uz ok
jsem jako rybicka…dnes se mi pro zmenu zdalo o svatbe…ze se zase vdavam
a ze to nestiham…
..nene nestudovala, ale zila jsem nakou dobu v USA jeste na vejsce ![]()
@Anonymní píše:
@vodolejka No snad se dam dokupymoc bych si to druhe prala, ale neupinam se k tomu a nemyslim na to…smirila jsem se s tim, ze se muze stat, ze budu mit jen jedno…zaludek uz ok
jsem jako rybicka…dnes se mi pro zmenu zdalo o svatbe…ze se zase vdavam
a ze to nestiham…
![]()
..nene nestudovala, ale zila jsem nakou dobu v USA jeste na vejsce
Tak to je přeci nejlepší škola! A jak dlouho? ![]()
Jinak jsi dobrá, já bych v USA nevydržela, nemám ráda mrakodrapy a ty jejich megalomanský ulice ![]()
@vodolejka no my jsme platili asi necelych 10tis…a pojistovna teda prispela neco…ale bylo to fakt smesny
…vy to mate asi vyhodnejsi, ze jsou dva ne? nebo to zlevnili, ale my fakt platili asi 9800 nebo tak nejak
…no ja byla po praci doucovat aj…a chytnul me silene zaludek…to se mi dlouho nestalo…tak tu cucam rennie…se picnu…naposled jsem mela problemy jako tehotna se zaludkem…