AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
19.11.19 13:48
@Anonymní píše:
Kontrola az za 3 tydny..me se po tech ap spi prave dobre…vubec tu dnesni noc nechapu…volala jsem dr a rikala, ze jsem si tu uzkost vyvolala tema myslenkama zda se zbavim prasku :roll: pry se mam smirit s tim, ze jsou soucasti myho zivota…a je mozny, zw tohle je jen naky propad? ze ty ad porad naatupuji v 9 tydnu? jsem z toho total rozhozena :zed:

Taky si myslím, že sis tu úzkost vyvolala myšlenkama, protože přesně tak to mám i já :lol: a od toho mam terapii, kde se budu snažit ty myšlenky zvládat. :roll: proboha a bereš to chvíli, vůbec nad vysazovaním neuvažuj :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.19 14:02

@vodolejka dobre,tak snad to bude ok…se z toho picnu, uz mesic mi bylo paradne…myslela jsem, ze uz ty hnusny noci nikdy nezaziju…ja mam vycitky z tech navykovych leku oxazepam neurol apod…a kdyz jsem se tim v noci musela naladovat tak to bylo pro me peklo…ale potrebocala jsem proste spat…mam hruzu, ze na nich skoncim zavisla, ze mi zadny leky nepomuzou…achjo..jsem zase tam kde jsem byla :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.19 14:05

@Lana25 taky chodim k psycholozce..ale je to takovy o nicem…me nejak nikdo nedokaze presvedcit, ze se vylecim…asi to bylo tema myslenkama na to snizeni tech ap…ted uz jsem jasna nic snizocat nebudu…ale trosku se teda zase desim noci :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
19.11.19 15:18

Neboj se tolik, je to opravdu kratka doba, co ty leky beres. Ja se budu az koncem prosince bavit s doktorem o snizeni Mirtazapinu na 7,5 mg (ale to je po pul roce brani) a ty denni, jak jsem psala, ty vubec zatim vysazovat nebudu. To budu resit tak za rok, rok a pul. Beres vse 9 tydnu, opakuju se, ale to je zatim malo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.11.19 15:26

Kazdy den neni posviceni, mne vcera vytrhli tu osmicku a dnes jsem mela frmol pracovne a zejmena me zamestnala jedna pani, ale to uz je tivot no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.19 16:21

@vodolejka dekuju za trochu utechy…ono kdybych sla hned k dr..tak je to asi jiny…ja uz se vlastne lecim od dubna…a proste je to dlouhy…prijde mi to uz jako vecnost…ale mas pravdu, ze to beru kratce…asi si muzu obcas naky ten oxazepam dovolit…ale nerada bych aby to bylo kazdou noc…jsem dnes silene utahana a uzkostna :roll:…ale jako neni to na zhrouceni…ale cely den premyslim co se to v noci zase delo :roll: a jak bude vypadat ta dnesni… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.19 16:23

@vodolejka a ty se vodus citis jakoze uz uplne normalne? zadny priznaky uzkosti?

• Citovat
  • Upravit
35489
19.11.19 16:26
@Anonymní píše:
@vodolejka a ty se vodus citis jakoze uz uplne normalne? zadny priznaky uzkosti?

Jj, úplně normálně. Jen jsem trochu unavenější. Ale mně to začlo už v loni v říjnu a k léčbě jsem se dostala až v červnu. Takže na začátku října to byl rok. Každopádně léky mi úplně zabraly v srpnu (po těch 3 měsících). Teď řeším bolest ucha a občasné závratě - proto mi i trhali tu osmičku, která byla zevnitř v rozkladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.11.19 16:27

Z BZD mám zkušenost jen s Neurolem 0,25 a když to sečtu, tak jsem ho brala 14 dní - 3 týdny, ale ne den po dnu. Jinak vůbec. Spaní to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.11.19 16:29

Předtím mi ještě neuroložka napsala Rivotril v tabletách, ale potom, co mi k tomu řekla, jsem si ho ani nevyzvedla v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.11.19 16:32

Místo toho mi neuroložka nakonec objednala sezení u psycholožky. No a moje zkušenost je taková, že dobrý psycholog je ten, který tě prohlédne a nastaví ti drsné zrcadlo. Je to takový, u kterého si řekneš: tvl, co si to dovoluje, sem už nejdu :mrgreen: A doma si pak řekneš, tvl, ona měla pravdu! Byla jsem pak ještě po půl roce na kontrole a teď už mám jen kontakt a mám se ozvat v případě potřeby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.19 16:59

@vodolejka ty jo to je taky sila uz rok…zavidim ti, ze uz je ti porad dobre…ja uz taky myslela, ze bude :roll:…ja tu mam oxazepam jeste zbytek neurolu…to mam od pbvodni…ja vim, ze to spani neresi…na to mam ty ap a i setralin, ale jak me chytne ta uzkost je to humus..vcera jsem si rikala, ze to snad nepreziju..doufam, ze to dnes pujde jen s ap…a za tri mesice si zacala uz normal spat? ja ted spala mesic uzasne…tak to nechqpu…a ty jsi nezazila nake propady? neni tohle propad?

• Citovat
  • Upravit
35489
19.11.19 17:12

V prubehu tech 12tydnu, ve kterych jsi prave ted ty, jsem propady zazila a to hlavne v obdobi MS nebo kdyz byl nekde velky hluk napr. ve skole. Pak uz ne. Spani jsem mela vzdy lehke, snadno jsem se vzbudila, usinala ze vsech posledni a to byl muj normal. Tak ten od toho srpna uz mam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.19 17:36

@vodolejka ja kdyz po tech ap spim tak taky bozsky tvrde to jsem nespala nikdy…tak nechapu vcerejsek..ja ms nemam prave ale zapomnela jsem vcera antikoncepci…mohlo tobyt tim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35489
19.11.19 17:41

To stopro mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat