AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
20.11.19 12:02
@Anonymní píše:
@vodolejka co kdyz tohle peklo fakt nikdy neskonci? :roll:

Nemuze Te vzit dr na kontrolu driv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
20.11.19 12:03

A skonci! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.19 12:17

@vodolejka tak super ten zapis :mrgreen:…jinak ja nevim volala jsem s ni a vim, ze me urcite nevezme driv…rikala at kdyztak zavolam pro leky na uklidneni…musela bych to na nich vydrzet do kontroly…coz teda fakt nechci…byla to jedna noc, tak budu doufat, ze uz to ted bude ok :zed:

• Citovat
  • Upravit
35489
20.11.19 12:26
@Anonymní píše:
@vodolejka tak super ten zapis :mrgreen:…jinak ja nevim volala jsem s ni a vim, ze me urcite nevezme driv…rikala at kdyztak zavolam pro leky na uklidneni…musela bych to na nich vydrzet do kontroly…coz teda fakt nechci…byla to jedna noc, tak budu doufat, ze uz to ted bude ok :zed:

Jj, vydrz. Lekama na uklidneni stejne nic nevyresis. To by muselo byt opravdu zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
20.11.19 12:48
@Anonymní píše:
@Lana25 tak treba uz ses ok… :mrgreen:..a jak dlouhi mas jeste podle dr brat leky? to ti nerekla? a ty se necitis zdrave? kdyz spis jis, fungujes tak myslim, ze ok ne? :lol:

vůbec jsme se o vysazování nebvili, vzhledem k tomu že mám furt občas úzkust a nemam to zpracovaný v terapii tak na tombudu klidně ještě 2 roky :nevim: já na to nespěchám a díky bohu za ad ty kráso. Jasný, funguju, spím, jím, tak ok. :mrgreen: Já se tdravě na hlavu necítila nikdy, jsem labilni hysterka :mrgreen: Musím se s tím naučit žít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.19 13:06

@vodolejka jj vsak ja vim, ze nevyresim a hlavne z nich mam hruzu silenou…prave to je muj strach, ze na nich skoncim protoze nic jineho nezabere :roll:…ale ted doufam, ze se mi rovna ten serotonin :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.19 13:07

@Lana25 naucut se zit sama se sebou…ja vse resim co se narodil syn..myslela jswm, ze to je normalni, ze vsichni tak premysli..evidentne ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
20.11.19 13:30
@Anonymní píše:
@vodolejka jj vsak ja vim, ze nevyresim a hlavne z nich mam hruzu silenou…prave to je muj strach, ze na nich skoncim protoze nic jineho nezabere :roll:…ale ted doufam, ze se mi rovna ten serotonin :mrgreen:

Hele ony ty oblbováky typu neurol a xanax nejsou takovy zlo, za jaky se vydávaj laickou veřejností :nevim: Já je beru podle potřeby a ok. Jen teda kdysi neurol mě spíš rozsekal než uklidnil. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.19 15:07

@Lana25 ja z nich mam hruzu no…ale kdyz nemuzu spat tak mi nic jinyho nezbyde…proste nevyspala uz byt nevhci z toho mi je jeste hur nez z toho, ze beru leky :roll:…kazdopadne dnes je mi fajn…tak snad se vyspim :mrgreen: zitta tridni schuzky tak abych nebyla jak zombie :zed:

• Citovat
  • Upravit
35489
20.11.19 18:15

Tridni schuzky, to je hezký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.19 19:08

@vodolejka no uvidime :mrgreen:…asi to moc hrotim, ale po te nevyspale noci jsem takova presla…ale dostala jsem uzasny darky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
35489
20.11.19 19:38

Pochlub se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.19 19:59

@vodolejka iphone od manzela a fotak canon…chci se naucit fotit…aspon nebudu mit cas na nespavost :lol:…a pakbjeste kyticky atd atd :srdce:

• Citovat
  • Upravit
35489
20.11.19 20:01

Juva iPhone :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.19 20:33

@vodolejka vid,taky jsem byla v soku :mrgreen:..deda mi do telefonu rekl, ze ted uz jsem dospela :roll: :lol:…tak me pobavil :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex