AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.11.19 21:20

@vodolejka aha,takze ty si nespala vubec a pak aspon trosku ju? To nechapu jak si to vydrzela, ja to vydrzela mesic a bezela jsem k dr(doma jsem mela predtim prasky na spani diky bohu za ne-od taty-nevlastniho) a obvodni mi hned dala triticco sice to bylo hrozny, ale ne asi jako u tebe…protoze jsem proste trochu spala…jj taky si rikam, ze je snasim dobre…dnes ani nejsem unavena, coz je divny po tech schuzkach…jinak s tou uzkosti to myslis tak, ze az budu v pohode, myslim zalecena, tak me to nebude chytat ta uzkost kdyz nebudu moct spat? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
35489
21.11.19 22:44

Ja to taky nevydrzela, musela jsem na nemocenskou, nemohla jsem fungovat. To nejde, mela jsem poruchu zraku, spatne si pamatovala a nesly mi ani bezne ukony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.11.19 22:47

Jo s temi leky to myslim presne tak, je mozne ze budes potrebovar Sertalinu vic, ale take je mozne i to, ze za ty 3 tydny to bude Ok. Ale momentalne Te ridi ta uzkost, toci Te v kolotoci myslenek na neusnuti, nespani, ze to nebude dobry a co budes delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 06:12

@vodolejka A proc si nesla hned k psychiatrovi? nebo sla? taky sis uzila :roll:…no ja doufam, dnes jsem taky nemohla usnout a zadna uzkost neprisla…jsem paradne nachcipana…mluvim chraplakem… :roll: tak se mi spalo nic moc…ale beru to tak, ze to je tim, ze jsem nachcipana…a mela jsem divoky sny…zda se mi bud furt o manzelovi a nebo o tom, ze nemam hotovou VS a musim delat zkousky :mrgreen:…mam v ty hlave fakt totalni hokej… :zed: ale ty myslenky hnusny uz zase nemam…tak snad uz neprijde zadna uzkost… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.19 06:43

To je stejne sila, mam statnici z psychologie a kdyz jsme meli prednasku o insomnii, tak jsem nechapala, jak nekdo nemuze spat…ted uz chapu…nejak casto ted kolem me probiha slovo uzkost…minule jsme to meli i s detmi v anglickem textu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
22.11.19 08:41
@Anonymní píše:
@vodolejka A proc si nesla hned k psychiatrovi? nebo sla? taky sis uzila :roll:…no ja doufam, dnes jsem taky nemohla usnout a zadna uzkost neprisla…jsem paradne nachcipana…mluvim chraplakem… :roll: tak se mi spalo nic moc…ale beru to tak, ze to je tim, ze jsem nachcipana…a mela jsem divoky sny…zda se mi bud furt o manzelovi a nebo o tom, ze nemam hotovou VS a musim delat zkousky :mrgreen:…mam v ty hlave fakt totalni hokej… :zed: ale ty myslenky hnusny uz zase nemam…tak snad uz neprijde zadna uzkost… :nevim:
Šla, ale měla jsem smůlu, narazila jsem na špatnou doktorku. Dala mi Mirtazapin 30 mg a nic k tomu. Já měla na těch 30 mg paradoxní reakci a ona mi to nechtěla změnit. A to ikdyž mi praktická říkala, že by se to změnit mělo. Na mě to mělo dvojí dopad…absolutně jsem na půl roku zavrhla Mirtazapin a měla ho za nejhorší lék a druhak bála jsem se změnit doktorku, že všude to bude stejné a že místo, aby mi pomohla, tak nereaguje na to, že mi lék nejen nepomáhá, ale že i škodí. Prosila jsem ji o SSRI a nic. Dnes, když je mi dobře, tak nechápu, že jsem se neotočila na podpadku a ihned nehledala jiného doktora, ale ve fázi úzkosti, kdy jsem byla i fyzicky na dně - totální vyčerpání a spánková deprivace - jsem toho prostě nebyla schopná. Teprve na konci května jsem sebrala všechny síly a začala hledat doktora a na podruhé se to povedlo. Můj doktor je normální a pacient friendly :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.11.19 08:43

Mě teď taky čekají taky přednášky z psychologie v rámci studia ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.11.19 08:47

Jo ty sny o vysoké jsem měla ve fázi úzkosti taky…zdálo se mi, že jdu na státnice a že to neumím a že to nestíhám…opakovalo se to několikrát v různých obměnách…je to zvláštní no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 09:45

@vodolejka to je sila teda, me psycholozka taky rikala, ze mam stesti na doktorku…taky si to myslim, je sice takova zvlastni, ale lidska… :lol: a takova na jednu stranu drsna…rekla mi, ze mi muze zarucit, ze budu spat v hrobe :mrgreen: :zed:…jsem z ni mela dost..me se prave taky zda, ze to neumim…nebo, ze se s manzelem rozvadime atd..pak mam soky z toho jestli spim nebo premyslim :roll:…jen nekdy se mi to stava, dnes v noci zrivna jsem se probrala ve 12 a nevedela jestli jsem spala nebo jen premyslela :roll: ale vyspal jsem, takze jsem asi spala…hokej fakt…no ja takhle uz neverim triticcu a pritom mi pomahalo, ale jak mi ho neurolozka snizila, tak me total rozhodila :roll:…fakt des…ty ssri jsou asi nej na tyhle poruchy vid? ja si furt rikala, ze se bojim jit na psychiatrii, ze me tam sfetuji, ale pritom jsem v hloubi duse tusila, ze neco neni v poradku, ze to nejsem ja :roll:…vsichni mi rikali vzdyt spis, tak to neres…ale me trapilo prpste, ze na to furt myslim :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
22.11.19 09:53

Jj, SSRI na to fungují moc dobře. A já tu původní dr o ně i prosila. A ten Mirtazapin jsem kvůli ní úplně zavrhla a přitom to bylo dávkou. Prostě na spaní mi stačí ta dávka, která je pro tyhle účely 15 mg. Ale na úzkost je to zas málo. Takže ideál je kombinace SSRI a tohle. Dodnes nemůžu pochopit, proč mě v tom nechala původní dr plácat, asi má málo pacientů, tak mě v tom nechávala :lol: :lol: Ne dělám si srandu, ale fakt tomu nerozumím. Já kvůli tomu ztratila 3/4 roku života :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 10:48

@vodolejka to je hruza to zdravotnictvi vid? clovek si jeste musi rict co mu maji naordinovat :mrgreen: ja si za to muzu sama…bala jsem se silene jit k te dr hlavne kvuli praci :roll: myslela jsem, ze to budu mit u obvodni a tak…pak kvuli zdravotnimu vypisu…no byla jsem hloupa…hlavne aby mi to pomohlo a uz se to nezhorsilo… :roll:

• Citovat
  • Upravit
35489
22.11.19 10:55

Jj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 11:07

@vodolejka tak asi by nemelo ne? kdyz uz jsem zamedikovana a citim, ze to funguje :nevim:…no budu asi doufat :mrgreen:…konecne patek :D…jeste oducim hodinu a koncim…huraaaa… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
22.11.19 11:22

Ja myslim, ze to bude lepsi, uvidis. Psala jsi 9 tyden, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 11:52

@vodolejka jojo v utery jsem zacaa devaty tyden…jako ono se to uplne silene zlepsilo tak po 4tydnu…byla jsem jak v takovy euforii…pak ale prislo to pondeli a nemohla jsem usnout…a ted je to jakoby lepsi nez na zacatku, ale neni to ono…porad si musim opakovat, ze to bude ok, ze to byl jen nejaky zkrat atd…vzdy me to chvili uklidni :mrgreen: pak zase premyslim..pak si rikam, ze nema cenu se trapit, kdyz to stejne neovlivnim a musim cekat :nevim: :zed:…jen proste nechci aby se mi stalo to co v zari…kdy jsem lezela v krecich v posteli a myslela si, ze umru…ten pocit me ted prepadl prave znova…jakoby ta bezmoc, ze tomu telu neporucis aby spalo :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex