AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6193
25.9.16 20:50

Já ho beru rok…první měsíc totál katastrofa, bylo mi zle od žaludku a strašně, ale strašně jsem se pi něm potila, byla jsem během sekundy uplně durch..to trvalo asi 3 měsíce, potom to ustalo…cítím se ale taknějak furt stejně, dávku mi po třičtvrtě roce lékař na 150mg denně, beru tabletu ráno a dvě večer…je mi furt stejně…nepocituju žádný rozdíl…jsem furt depresistka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.1.17 20:18

Cipralex a pak Zoloft (sertralin)

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli máte někdo zkušenost s přechodem z Cipralexu na Zoloft? Cipralex mi fungoval perfektně, ale z důvodu plánování těhotenství mi psychiatr doporučil přejít na Zoloft (nebo též sertralin). Doufám, ze zabere stejně, zatím jsou to 2 týdny co ho užívám a cítím, ze Cipralex už nefunguje a Zoloft ještě fungovat nezačal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.17 20:43

Dobry

Brala jsem oboje a musím říci, že Zoloft mi funguje bezvadně! Sice teda beru i jiné ( další ) léky, ale Zoloft je vážně skvělý. Neměla jsem žádné vedlejší účinky a to jsem je měla skoro u všeho. A je šetrný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 20:51

@Agame já byla ve stejné situaci-na Cipralexu, kvůli plánovanému těhotenství přechod na Zoloft..plynule jsem přešla z jednoho na druhý a vůbec jsem nezaznamenala žádnou změnu

• Citovat
  • Upravit
2
25.1.17 22:12

Moc Vám děkuji za postřehy, já také prechazim plynule - týden půlka Cipralexu ráno a půlka Zoloft (50mg) večer. Teď už jen Zoloft 2× 50 mg denně. Bohužel musím říct, ze teď tak 4 dny cítím dost propad, ale doufám, ze se to brzo zvedne. Užívala jste Zoloft během celého těhotenství? A co po porodu? Jinak musím říct, díky bohu, ze tyhle léky existují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.17 09:03

@Agame já nakonec během těhotenství vysadila postupně úplně, nejspíš mi pomohly těhotenské hormony, zvládala jsem to dobře. I po celou dobu kojení jsem byla bez AD, úplně bez problémů. Pak jsem dokojila a nastal šílený propad, to už bych zažít nechtěla..začala jsem brát zpátky Zoloft (plánuji event další těhotenství, tak abych pořád neměnila AD) a trvalo nejmíň 2 měsíce, než jsem se trochu vzchopila. Takže podruhé už bych asi během těhotenství raději nevysazovala, nevím…
Jinak asi bych tomu přechodu dala ještě čas, je to zatím krátká doba, snad si Zoloft sedne

• Citovat
  • Upravit
2507
26.1.17 12:24

Já jsem brala zoloft celé těhotenství, 100 mg denně. Ale nekojila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 18:53

vedlejší účinek Zoloft

Měl jste někdo motání hlavy a pálení. celeho těla již po první tabletě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.5.17 19:40
@Mickey Mouse
@Mickey Mouse píše:
Měl jste někdo motání hlavy a pálení. celeho těla již po první tabletě?

Ano, hlavně to páleni. Časem to ustoupilo, držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 21:00
@ladushkaa píše:
@Mickey MouseAno, hlavně to páleni. Časem to ustoupilo, držte se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 21:02

A jakou dávku jste začínala? Mě dala 50mg a hned první den šílený. Motani hlavy, závratě, pálení těla. Tak mám dát od zítra jen čtvrtku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.5.17 08:36

Taky 50mg a týden jsem to půlila. To se nedalo. Horko, zima, brnění končetin. Ale potom pomohl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 10:05

A to jste měla i při té půlce? A za jak. dlouho to přestalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.5.17 10:56

Myslim, že ty nejhorší stavy asi po dvou týdnech. Ale bude to individuální. Dělalo mi to i po půlce, ale trochu méně. Pak za měsíc už to bylo všechno celkem v pořádku i stavy, na které byl předepsán. Kdyby něco, tak napište, ty začátky jsou boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.17 10:16

Ahoj všem. Už 21 dni beru Zoloft ale jen půlku 50, takže 25.. Myslíte, že i tak malá dávka může pomoct? Měla bych brát celý, ale hrozně se bojím zvýšení dávky aby mi nebylo tak špatně jako první dny :( nebyla jsem vůbec schopná jakkoliv fungovat.. Moc děkuji za jakoukoliv radu!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex