AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2745
15.2.14 09:44

...

@jolca1980 Malá dávka braná krátký čas. Zvedněte na 50, ev. po 14 dnech na 100. Místo Xanaxu Lexaurin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
15.2.14 10:06

Hele vydrž…Vždycky to trvá, než léky zaberou…Taky jsem to tak měla a pak dobry…Pokud by se to ale nezlepšovalo, tak zavolat dr. a třeba zkusí jiná AD. Zoloft je celkově šetrnější a jemnější, proto jsem ho brala taky v těhu…Někdy trvá, než se najde ten správny lék…Drřím palečky a vydrž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
15.2.14 10:48

Já sem ho brala a měla sem to samé než to zabralo..ted beru ASENTRU 50 to je to samé a už ty nežádoucí učinky nebyli takové jako při tom zoloftu to sem trpěla jak zvíře :twisted: a pak mávnutí proutku to zmizelo..neboj bude lépe. já ho beru na deprese :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.2.14 11:16

@katalyzator malá dávka? Já se právě bojím si vzít víc, že mi bude ještě hůř. Lexaurin nemám, musím vydržet do úterý, to jdu k nové paní doktorce, netuším, jak tohle přežít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.2.14 12:04

Víte, to, co popisujete, není z těch léků - ale spíše z úzkosti a ze strachu z těch léků. Nebojte se. Dávka 25 je opravdu pidi, ta se takhle prostě projevovat nemůže. A teď si vzomínám, že tohle už jsem tu v podobné situaci psal… dohledám.
Lexaurin a Xanax jsou si podobné, někomu sedne to, druhému ono. Co vám dělá ten Xanax, kromě „očí šejdrem“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.2.14 12:11

@katalyzator no způsobuje mi ospalost, to ano, i mi trochu zklidní tu nervozitu, vzala jsem si 0,5 mg, na spaní bych asi potřebovala víc, jenže to se bojím vzít, protože jsem pak úplně sjetá a jednou jsem do tohoto stavu dostala panický záchvat a bylo to šílené, byla jsem úplně paralyzovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.2.14 12:14

@katalyzator ale ta horkost v kůži, jakoby pálení to mi přetrvává pořád, to určitě není z úzkosti z léků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.2.14 12:16

...

On se ten Xanax právě kvůli tomu bere, že trochu zklidní, ba i uspí. Bere se právě na ty paniky, když už přijdou (ten Zoloft jim má předcházet). V zásadě to máte dobře nastavené, jen trochu poddávkované. Dost možná to právě proto nezabírá.
Teda pokud jste jinak v normě :-) (třeba nechlastáte a tak :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.2.14 12:22
@jolca1980 píše:
@katalyzator ale ta horkost v kůži, jakoby pálení to mi přetrvává pořád, to určitě není z úzkosti z léků

To je z paniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.2.14 12:23

...

@katalyzator píše: …A teď si vzomínám, že tohle už jsem tu v podobné situaci psal… dohledám…

https://www.emimino.cz/…ankovani/14/

Diskuse Účinky antidepresiv, od stránky 14 a dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.2.14 12:45

@katalyzator děkuju moc! Tam také ale píšete paní, že je možná citlivá na serotonin, nemohu to mít taky tak. Měla jsem začínat Zoloftem 50 mg ale všechno mě po něm brnělo, obličej, napjaté svaly, tak jsem snížila na 25 a stejně to lepší není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.2.14 12:58

...

Psala jste, že se to zhoršuje navečer, ano? Zoloft se obvykle bere ráno, ano?
Kdyby to byla alergie nebo tak, nečekala by až na večer. Úzkosti naopak s večerem přicházejí. Pravděpodobnější je ta obava z toho než předávkování serotoninem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
16.2.14 19:28

@jolca1980 měla jsem totéž, nemohla jsem řídit, protože jsem neudržela pozornost, když jsem seděla, klepala jsem nohou o stošest. Zlepšilo se to tak za 14 dní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.7.14 12:42

zoloft

Krásné odpoledne, tak počínaje zítřkem začínám brát Zoloft..po přečtení diskuze začínám mít tedy pekelný strach jak to na mě bude působit a jak to teda zvládnu v práci. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.7.14 13:36

Když já taky nemívám s lékama problémy, ale tohle bylo šílený, Bohužel to způsobil psychiatr, který mi dal hned od začátku vysokou dávku a já to jako typický panikář hrozně špatně snášela. Tak hlavni doufám, že začínáš nízkými dávkami! Já nakonec spadla na 25mg, asi po 3 týdnech jsem přidala na 50mg a na tom jsem zůstala do teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí