Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@jolca1980 Na to mě upozorňovala, že mám brát první týden jen půlku. Zítra ráno začnu, a uvidím..Kdyby to šlo, chtěla bych zůstat na 25mg.. ![]()
Tak to bude dobrý. Jestli chodíš i na facebook, najdi si skupinu Panická porucha a agorafobie a staň se členem, mně to moc pomáhá popovídat si s podobně „postiženými“lidmi. Těch skupin je na facebooku víc, ale tady to nejvíc žije ![]()
Ahojky mám dodaz ohledně (Zolofyt)jedná se o mou sestřičku bere ho 8 den, vždy ráno půlku 9 den už celý ráno má šílené styvy třes uzkost svírání na hrudníku, je to šílené nikdy se s ničím nelečíla mohl by mi někdo poradit jestli tyhle stavy jsou normální a kdy přestanou? nebo lék vynechat? děkuji za odpověd celá rodina je už zoufalá podotýkám že má dvě malé děti
Lenko a kolikátku Zoloft bere? To je dost důležité, já měla takovéhle hrozné stavy při braní 50mg, pomohlo snížit na 25mg
Hmm tak to mi přijde drsný takováhle reakce po 25 mg
, to nevím, co poradit, kontaktovat doktora, možná změnit lék za jiný…
Taky si myslím, že to není normální
dneska jsem volala její doktorce bohužel neordinovala tak mě sestřička přepla na jiného doktora a ten mi řekl aby to klidně vysadila tak nevíme co dělat ![]()
No vysadit, ale na něco ho snad bere, ne? Měl by se zaměnit za jiný lék. Je možné, že zrovna Zoloft nesedí…
Měla jsem pocit, že tomu asi pán doktor moc nerozumí tak mi to přišlo, zítra ji zavolám znovu to by tam už měla být doufám, že zítra ráno ji nebude zase zle ty rána jsou nejhorší
moc děkuji za odpovědi
Ať si ráno ten lék nebere a počkejte, co řekne, rozhodně bych ale dávku nenavyšovala! Není zač
Před půl rokem jsem byla ve stejné situaci a hledala informace kde se dalo. Napište, jak jste dopadli, zajímá mě to ![]()
@111LENKA Znám to z vlastní zkušenosti, že rána jsou nejhorší. Mě naštěstí zabral Zoloft jako první AD hned. Držím sestře palce, ať je jí brzy líp.
Ahoj všem, dnes jsem byla u dr a ta mi předepsala Zoloft. Trpím v poslední době strašnýma stavama úzkosti, že tohle nezvládnu, tohle udělám blbě, co se stane, když…a mám takovou nervozitu z toho, že mi buší srdce a nemůžu se vůbec na nic soustředit a to mám malé dítě a musím chodit do práce…ale když si čtu tu diskuzi tady, tak mám strach s tím začít, aby mi nebylo ještě hůř sakryš
prosím poraďte…
Já ho brala pul roku.Ano ty začátky jsou hrozné ale taky to tak být nemusí. Já mám děti dvě…ale pak se to obrátí jak mávnutím proutku.Ted beru Asentru 50 devět měsícu a dobrý.. ![]()