AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
27.7.17 09:10

@MickeyMouse…a bylo ti taky tak špatně?… ještě to teda nejsou tři týdny, ale každý ráno už mám 100chutí to vzdát a třeba si nechat napsat něco jiného…ale to bych zase začínala od začátku a kdoví jestli by to nebylo horší atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.7.17 09:51

@Baida ahoj, mě bylo taky 3-4týdny blbě, resp. mi bylo pořád stejně blbě jako předtím, než jsem to začala brát. Ale dr mi pořád říkala, at vydržím, že to tak ten měsíc trvá a opravdu po těch 4týdnech to postupně přestávalo a přestávalo až jsem ani nevěděla, že jsem nějaký nervy měla :-) Jinak jsem si mezitím pomáhala různýma podpůrnýma pomocníkama na nervy, mě pomáhá hrozně meduňkový čaj, ale v lékárně toho prodávají mraky, nesmí se jen třezalka, ale jinak cokoli…takže doporučuju to mezitím obejít takhle. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.7.17 10:18
@PHS007 píše:
@Baida ahoj, mě bylo taky 3-4týdny blbě, resp. mi bylo pořád stejně blbě jako předtím, než jsem to začala brát. Ale dr mi pořád říkala, at vydržím, že to tak ten měsíc trvá a opravdu po těch 4týdnech to postupně přestávalo a přestávalo až jsem ani nevěděla, že jsem nějaký nervy měla :-) Jinak jsem si mezitím pomáhala různýma podpůrnýma pomocníkama na nervy, mě pomáhá hrozně meduňkový čaj, ale v lékárně toho prodávají mraky, nesmí se jen třezalka, ale jinak cokoli…takže doporučuju to mezitím obejít takhle. Držím palce!

Dekuju za podporu :)..mě to taky říkají, doktor i psycholožka…je mi o trošku líp než na začátku, před těmi 3tydny, ale fakt jen o fous… tak budu věřit, že se to taky upraví, když vidím, že to takhle má víc lidí…ale už aby to bylo za mnou, už jsem si prožila dost, ale tohle je zatím snad to nejhorší… Taky zkouším meruňku apod., ale na mě to už moc nepůsobí, už mám asi hodně rozjeto…stres nastřádaný za 15let a v prosinci druhý porod, už po 6-nedeli jsem cítila, že to není ono, ale nechala jsem to až do července… jsem přece silná a zvládnu to, že? :)…a ono houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.7.17 10:29

@Baida jj, to znám, já přece všechno zvládnu a pak najednou tělo odmítne poslouchat. Mě nejvíc uškodilo okolí, který si myslelo, že se lituju…no ale to bylo před 3lety a ted, po 3letech se Zoloftem, který mě doslova zachránil už jsem zase v pohodě a postupně vysazuju, takže neboj, opravdu to perfektně funguje. A zkus spíš meduňku než meruňku :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.7.17 10:34

@PHS007 :) dobře, Zkusím meduňku :)…mě zase furt říkali, ze to zvládnu, přece nebudu brát prášky atd…a nakonec me dorazily bezne dětské nemoci… poslední kapka do poháru…tak příští týden jdu k doktorovi, tak snad už mi bude o něco líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.7.17 10:34

@PHS007 :) dobře, Zkusím meduňku :)…mě zase furt říkali, ze to zvládnu, přece nebudu brát prášky atd…a nakonec me dorazily bezne dětské nemoci… poslední kapka do poháru…tak příští týden jdu k doktorovi, tak snad už mi bude o něco líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.7.17 10:42

@Baida Držím palce, aby bylo. Já se tady vytahuju a za měsíc začne moje mláďátko chodit do školy a možná že se sesypu znova :-)))) Ještě jsem si vzpomněla, že mi výborně pomáhal Guajacuran a kamarádce zase Persen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.7.17 14:32

@PHS007 no myslím, že už to sesypani nehrozí, řekla bych, že jak si jednou člověk sahne na tohle dno, už pozná, když to začne zvonit na poplach… Persen mám taky doma i Novopassit, na mě to úplně nezabiralo, jak bych potřebovala, a teď nevím, jestli si to můžu vzít i k tomu zoloftu jestli by to už nebylo moc…A ty už vysazujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.17 00:13
@Baida píše: @MickeyMouse…a bylo ti taky tak špatně?… ještě to teda nejsou tři týdny, ale každý ráno už mám 100chutí to vzdát a třeba si nechat napsat něco jiného…ale to bych zase začínala od začátku a kdoví jestli by to nebylo horší atd…

Ne výdrž to trvá to než to. nastoups. Nekomu stačí dny někomu týdny. Me řekla že můžu ten Oxazepam brát měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.7.17 11:11

@Baida teď už zkouším vysazovat, brala jsem ho 3roky a mezitím jsem chodila k psychologovi a tak jsme postupně probírali to, co mi ten kolaps způsobilo a odstraňovali to. V tuhle chvíli už se cítím natolik dobře, že to vysazování zkouším a zatím dobrý, tak snad to vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.7.17 14:41
@Mickey Mouse píše:
Ne výdrž to trvá to než to. nastoups. Nekomu stačí dny někomu týdny. Me řekla že můžu ten Oxazepam brát měsíc.

Díky :) Dneska 20den a ráno už to bylo o hodně lepší, až mě to překvapilo, asi už to začíná zabírat…ten oxazepam se může až dva měsíce, což doufám tak dlouho nebudu potřebovat, ale už konečně mám pocit, že i ten zabírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.7.17 14:48
@PHS007 píše:
@Baida teď už zkouším vysazovat, brala jsem ho 3roky a mezitím jsem chodila k psychologovi a tak jsme postupně probírali to, co mi ten kolaps způsobilo a odstraňovali to. V tuhle chvíli už se cítím natolik dobře, že to vysazování zkouším a zatím dobrý, tak snad to vydrží :-)

To zvládneš, nejdůležitější je se na to cítít a věřit si, což z tvých komentářů cítím :potlesk:…já to před těma 5lety (taky jsem brala 3 roky na deprese 100mg) zvládla během měsíce vysadit… potkala jsem manžela, zamilovala se a to mě tak nakoplo, že to šlo samo…až doteď no…a hlavní spouštěč těch úzkostí ted: febrilní křeče dvouleté dcerky v mém 36tt (zachranka atd., takže postresova situace), moje zdrav. problemy i druhého miminka.. všechno se spravilo, až na mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.8.17 09:55

@Baida ahoj, tak jak??? už to zabralo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.9.18 17:40

Já beru Zoloft už 15 let, 8 let v pohodě, při jeho braní také, akorát po sedmi letech mi změnili Zoloft a Sertralin a pak to přišlo. Nyní mi nic nezměnili a přišlo to také. Navýšili jsme nejdříve o 50 mg a ještě o 25 mg. Mám stále závratě a vadí mi hluk a světlo. Jsem hrozně zbystřená, také jste to někdo měl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
9.9.18 16:16

Já ho beru 12 dní teď myslím, celou 50mg a je mi dost zle, podrážděnost, úzkost, bolest hlavy, závratě, třes rukou, průjem, bolest žaludku, už se modlím aby to přešlo. Někdo psal 3-4 týdny, no to se mám na co těšit. Mám doma dvě děti, které když zlobí tak je mi ještě hůř a to je miluju. Není to lehké, Sertralin beru na úzkostnou poruchu. Léčím se s ní už 11 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí