AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
10.9.14 15:28

@mikoy ahoj, a na co to bereš? já to mám na úzkosti a paniku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
10.9.14 20:52

@PHS007 já ho brala na depku…nějak se mi nahromadily starosti a přestala sem spát a bylo celkově zle :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.9.14 21:27

@mikoy já ani nevím, jestli je to depka, spíš mám ze všeho strach a mám pocit, že to stojí všechno za hovno, i když se mi vlastně daří docela obstojně, mám zdravé dítě…no jsem zvědavá, jestli mi to pomůže…musí!!! A proč jsi to změnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.10.14 17:51

Ahoj, pro všechny, které válčíte samy se sebou, držím palce :) Hlavní je vydržet, vím, o čem mluvím. Konkrétně Zoloft jsem brala, ale jen 3-4 měsíce, pak už mi bylo natolik dobře, že jsem ho hloupě vysadila. Po dvou letech je to tady znova a zkusím znovu začít užívat. Jinak mám to na úzkostné stavy, paniky a všechno dohromady. Je mi na nic, říkám si, že nic nemá smysl. Ale musíte si říct, že všechno je jen v hlavě, že to nebude trvat věčně a bude vám zanedlouho lépe. Jinak po Zoloftu stavy hrozné, horko v končetinách, deprese, nespavost. Vydržet - aspoň ten měsíc a opakovat si, že to brzy zkončí. A zkončí :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
1.10.14 20:40

...

@ladushkaa No t vysazení třeba nemusela být chyba, prostě jste to tenkrát nepotřebovala; je fajn, že teď už víte jak na to :-) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.10.14 09:37

Tak už ho beru asi 6týdnů, teď jsem na 75mg a musím říct, že se cítím vážně o moc líp. Nervozita a úzkosti jsou pryč, jen se mi zdá, že jsem taková agresivnější, resp. taková jakoby „zdravně nas. raná“ :-))) Máte taky podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.1.15 16:31

escitalopram a zoloft =střídačka

Já to nějak vždy střídám podle toho jak zlobím doma, ted mám zoloft asi přes půl roku a k tomu jsem bral sarapis pro muže, chyběl mi výkon nemyslím v posteli, ale v životě. Je pravda, že poslední měsíc se mi honily myšlenky na sex tak moc až sem sarapis vysadil a nějak vitamíny odpluly a tělo je spálilo a jsem zalezlej nemluvící a nechtící kontak s lidma nějak se vyhýbám ženě at nedojde k sexu, větší kontakt je mi proti srsti. Takže sarapis pro muže zabírá dobře. Paradox byl, že když jsem bral k zoloftu ještě sarapis pro muže, tak mi moje říkala, že je to hrozný jak moc chci sex at se zklidním, že jsem protivnej, jo byl jsem protivnej i sobě. Ted nechci sex vůbec a je to zase spatně a navíc mojí neoponuju má vždy pravdu a je to zase špatně. Ještě, že ten zoloft beru a další sraj. y beru jinak bych se picl. Jinak masakr holky beru escitalopram a zoloft přes 2,5roku a k tomu mám podělaný játra, takže se mi na nadváze podepsaly taky, ale nejmín jsem vážil kdysi dáááávno 70kg, když jsem začal brát AD tak jsem vážil 95kg, potom nejvíc 142kg a ted jsem něco shodil a mám kolem 122kg. Váha mně neštve, žádný sex mně neštve, co mně štve že z ničeho nic vybuchnu roztřepu se jak ratlik a kvůli ničemu a jen lexaurin je help a do pelechu, nebo je abnormální klid a zničeho nic obrovskej nával strachu a nevím z čeho a proč no a lexik help, začal jsem se bát jezdit i autem ale s tím se už ani nesvěřuji myslím že rodina mně má fakt dost, jednou v prázdné restauraci mně popadl záchvat paniky stačil jsem říct musím pryč a zdrhal jsem a zdrhal až jsem se někde chytil lampy a objímal jí jak největší lásku, taky dost málo spím a jak málo tak tělo je zesláblý a mívám záchvaty klidně čtyři za den ale i mín měl jsem přímo v ordinaci u neurologa dva záchvaty a on mně poslal domů, že nemá místo na hospitalizaci a at se dám psychicky dohromady jo to se mi líbilo nebýt ve špitále tak jsem nastolil režim a bude klid asi víc rivotrilu jsem jak malá chemička ani nepůjdu zpopelnit, :roll: trénoval jsem strach a lezl jsem do různých věžích po různých městech a pokud se mně zmocnil strach narval jsem se lexaurinem abych mohl dolů no jednou jsem to přehnal a předávkoval jsem se bylo to asi v kombinaci s fyzickým vypětím nahoře jsem usnul a po cestě jsem padal jako vožrala tak jsem toho nechal blbý nápad takhle bojovat se strachem. Ještě jsem si vzpomněl nedokážu telefonovat mohl bych hrát třetího v blbý a blbější a nejblbější :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.1.16 20:10

Ahoj holky, od zitra zacinam se zoloftem a uplne se desim co me ceka, jak tady ctu ty prvni reakce z uzivani. Snad mi sedne a pomuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59385
28.1.16 20:14

@kelynka bral ho syn a na něj neúčinkoval vůbec :lol: měl ho zklidnit. po pár měsících jsme vysadila ze dne na den a reakce taky žádná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.1.16 20:18

@Markéta80 ano,cetla jsem, ze ho uzivaji i deti. Prave tady v diskuzich jsem cetla, ze ty prvni dny uzivani hruza. Tak uvidim jak to bude. Jakou davku uzival?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59385
28.1.16 20:21

@kelynka 1/2 tablety ale na něj hne dtak léky neúčinkují. Nulová změna, různě mu to doktorka měnila v průběhu dne a prostě nic, po půl roce vysazen ze dne na den a doktorka že se zhorší a vůbec nic tak má jen lék na spaní a má usnout do půl h po podání, bere 1,5 tabl a usíná až tak za 3h :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.1.16 22:52

@Markéta80 ach jo v dnesni dobe uz museji uzivat i deti leky.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59385
28.1.16 23:03

@kelynka no říkam si co to asi dělá s jeho játrama už takhle brzo zobat léky, nevěřim že to nemá vedlejší účinky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.1.16 11:05

@Markéta80 mam to stejne, ze neverim, ze to nema vedlejsi ucinky. Vedela jsem, ze tento lek uzivaji i tehotne. Ale, ze i deti.. :,(
Dnes jsem ho nasadila. Prvnich 14dni mam uzivat pul z tablety 50mg a pak celou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59385
29.1.16 11:09

@kelynka :? taky mě to štve, hm psychiatrička už mě dala papír at mu příležitostně necham vzít krev takže to neni jen tak, na prolaktin :jazyk: a říkam si až mu to nebude stačit tak kam až se to bude navyšovat :(. tak at lék zabere jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí