AD Zoloft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2507
10.4.13 09:42

Já mám občas takový chvilkový stav, kdy si říkám, co mě tady na světě vlastně drží, ale za chvilku mi to přejde. Včera mi doktorka napsala k Zoloftu ještě půl tabletky denně jinýho antidepresiva, ale to brát nemůžu. Vzala jsem ho večer, okamžitě jsem usnula a oblblá jsem ještě teď ráno. Tak spoléhám na to, až bude lepší počasí, že mi taky bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.5.13 10:34
@Pštrosice píše:
Holky zeptám se, muže se tento lék při kojení? Zoloft je podobný jako Cipralex? je vám špatně celý den, nebo se vám to mění? že jste chvíli v pohodě a chvíli na nic?

Ahoj, můžu se zeptat, jak jsi to vyřešila s kojením? Brala jsem Zoloft několik let a kvůli kojení vysadila a teď nevím, jestli se mně vrací depka nebo mám absťák po prášcích, bolí mně hlava, nejím a je mně divně. Moje holčička je na kojení závislá, ale nechci ji poškodit tím, že bude mít tyhle sračky v mlíku, pokud je budu muset zase začít brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
16.6.13 12:49

Ahoj beru Zoloft 12 den a je to děs. Pořad musím kmitat nohama, když jedu autem, tak se musím pekelně soustředít a jsem celkově taková roztěkaná. A nejhorší, že večer nemůžu uhnout, mám jakoby pořád napjatý svaly a nemůžu se uvolnit. Myslíte, že to vymizí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
16.6.13 13:01

@luciezesvetic Ahojky neboj to přejde..já sem ho brala pul roku a ted ho pomalu po dohodě s lékařem vysazuju. Měla sem to to samé, panovala furt nervozita a byla sem taková jako by akční 8o V tu dobu sem se stěhovala a to bylo pro mě peklo, soustředění atd..n hruza ale přejde to neboj.Ted ho vysazuju a taky je mi občas divně ale snad to přejde teda doufám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
16.6.13 13:04

@luciezesvetic
máš ho krátce nasazený, to vymizí. Já měla jiné vedlejší účinky ze začátku a taky se to srovnalo.

Jo a hlavně ho kvůli tomu sama nevysazuj!

• Citovat
  • Upravit
2417
16.6.13 14:07
@stazinka09 píše:
@luciezesvetic
máš ho krátce nasazený, to vymizí. Já měla jiné vedlejší účinky ze začátku a taky se to srovnalo.Jo a hlavně ho kvůli tomu sama nevysazuj!

No už jsem nad tím právě uvažovala, ale za 14 dní jdu na kontrolu, tak mu řeknu, co a jak a uvidíme. Od zítra mám brát silnější, tak se bojím, co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
16.6.13 16:36

@luciezesvetic
rozhodně nevysazuj!!! Jasný napadne to každýho, u koho se projeví nežádoucí účinky, ale není to dobrý. Nemůžeš doktorovi zavolat a krátce se poradit po telefonu? Já takovou dohodu měla, uklidnilo mě to a pak konečně nastoupil léčebný účinek AD a přišla úleva, začala jsem zase žít, doslova.

Vytrvej! Držím palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2417
16.6.13 17:19

@stazinka09 no už je to určitě lepší než při prvních dnech, takže je mi jasný, že se to zlepšuje. Jen mě zajímalo, kdy to ustane :D Díky za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budelip
23.6.13 17:25

Ahojte holky, já jsem dneska už 5. den na Zoloftu a je to teda mazec. Mám k tomu ještě neurol, ale snažím se ho nebrat. Někdy je to snesitelné, ale jsou dny, kdy jsem chodící mrtvola. Nedokážu existovat. Beru ho ale již po 3. za 3 roky a vím, že vždy v předchozích případech pomohl. Tentokrát mám ale vedlejší účinky masakrální, tak pořád doufám, že bude líp a líp. Přes den šílená nervozita a únava, ale spát nejde kolikrát ani v noci. Připadám si, že jedu na milion procent. Jinak z předchozích zkušeností vím, že vše vymizí a budete zase happy :potlesk:,jóóó a chuť na sex bude taky zpět :-))):kytka:

• Citovat
  • Upravit
2417
23.6.13 19:35
@budelip píše:
Ahojte holky, já jsem dneska už 5. den na Zoloftu a je to teda mazec. Mám k tomu ještě neurol, ale snažím se ho nebrat. Někdy je to snesitelné, ale jsou dny, kdy jsem chodící mrtvola. Nedokážu existovat. Beru ho ale již po 3. za 3 roky a vím, že vždy v předchozích případech pomohl. Tentokrát mám ale vedlejší účinky masakrální, tak pořád doufám, že bude líp a líp. Přes den šílená nervozita a únava, ale spát nejde kolikrát ani v noci. Připadám si, že jedu na milion procent. Jinak z předchozích zkušeností vím, že vše vymizí a budete zase happy :potlesk:,jóóó a chuť na sex bude taky zpět :-))). :kytka:
a za jak dlouho ti vedlejší příznaky vymizí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budelip
23.6.13 20:09

Myslím, že je to hodně individuální, pokud si dobře vzpomínám tak poprvé to trvalo asi 4 - 5 týdnů, minule mi to přišlo kratší, ale ta intenzita klesá. Loni jsem začala brát asi jako teď v půlce června a v srpnu jsem letěla letadlem na dovču úplně v pohodě- což bych například teď nezvládla. Mám problém kolikrát vyjít ven, proto vím, že ikdyž mám teď pocit, že jsem v uzavřeném kruhu beznaděje, tak příjde úleva. Nejtěžší je vydržet.

• Citovat
  • Upravit
budelip
26.6.13 11:20

Dneska jsem 8. den na zahajovací dávce 0,25mg a musím říct, že už se 3 dny cítím docela dobře, takže po dohodě s Dr. zatím nebudu zvyšovat a uvidíme. Takže na každého to působí opravdu individuálně. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6
2.7.13 13:12

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, jak jste na tom? Já se radovala předčasně. Musela jsem zvýšit dávku na 50 a dneska je to 14 dní, co ho beru a furt mám výkyvy, jsem nervozní, unavená a nemůžu spát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
2.7.13 13:24

@budelip Ahojky neboj to přejde já to měla to samé a po měsíci jako když utne.Ted ho vysazuji po pul roce protože sem ho nakonec brala uplně zbytečně, našli mi plně jinou diaknozu a né psychického puvodua ještě týden a mám uplně konec.Taky mi bylo ze začátku ouvej. Hrozná nervozita z ničeho a strach někm vubec jít. Pořád sem byla doma 8o zhubla sem ze začátku 6kg a je fakt že se po něm asi pěkně přibírá protože fakt nehorázně jim :? a mám to vše zpátky a i možná něco navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.7.13 09:03

Tak to je super, že se přišlo na to, co Ti je. Hlavně, ať už jsme v pořádku a můžem si užívat s našimi nejbližšími. Snad i mě brzo prášky zaberou. Ale je fakt, že tady mě to vždycky uklidní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí