Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Leniccccka píše:
Ptám se na zkušenosti co je lepší, vím že ani jeden není ideál ale od těch co mají zkušenosti. Moc děkuji
Adipex je na lékařský předpis = prober to s lékařem.
Já vím ono je oboje, ale rada bych vedela, neci zkusenost co je lepsi
Adipex jsem vzala jednou, asi tři vajíčka. Ano, pár kilo jsem zhubla, ale je to drijak, myslela jsem, ze mi pukne srdce a navíc po dobrani jsem měla nahoře víc, než před tím. Ono je to hlavně v hlave a žádné kouzelné pilulky ti nakonec stejně nepomohou.
Mysimba - jejím základem je antidepresivum v čr se prodává jako wellbutrin či elontril. Za obezitou většinou bývají nějaké úzkostně depresivní stavy, takže začít se konečně léčit a ideálně k tomu přibrat psychiatra je dobrý nápad. Často to pak vede i ke změně tvaru a objemu těla směrem k zdraví.
Ale léky to nevyřeší, potřebuješ k tomu změnit jídelníček, změnit vzorce chování kterými si ubližuješ a víc se hýbat.
Adipex je návykový stimulant. Který navíc úzkosti a deprese může prohlubovat.
Navíc když to budeš řešit antidepresivy a ne mysimbou, kde je ještě lék na předávkování se opiát (naltrexon), tak k tomu budeš mít daleko méně vedlejší ch účinků.
Je velmi špatný nápad si sama předepsat léky na základě rady cizích lidí… Řešíš tvůj problém s váhou se svým lékařem? Odešle tě k odborníkovi, který bude tvé hubnutí řešit podle skutečné situace, tvého celkového zdravotního stavu atd. Základem je rozhodně správný jídelníček a dostatek pohybu. Pro rady ohledně správné stravy zkus napsat do této poradny . Případně jsou i jiná řešení, podívej se třeba sem , co řeší hodně obézní. Případně jak píše Ou výše, je možné, že tvůj problém je v hlavě, takže by možná bylo dobré se pobavit i s psychologem. Tak se neboj, obejdi doktory a držím palce. ![]()
Já měla kdysi (před 10 lety) Adipex a opravdu potlačuje chuť k jídlu takže jsem (nezdravě) za 3 měsíce zhubla 15 kg.
Mysimbu jsem brala teď od ledna a ta funguje jinak. Blokuje závislosti a tak jsem neměla chuť na víno ano jsem nesahala po nezdravých potravinách. Zhubla jsem od ledna 10 kg. A jsem spokojená… jen mi ještě zbyly dvě balení tak nevim co stím když to bylo tak drahý
.
@Anonymní píše:
Já měla kdysi (před 10 lety) Adipex a opravdu potlačuje chuť k jídlu takže jsem (nezdravě) za 3 měsíce zhubla 15 kg.Mysimbu jsem brala teď od ledna a ta funguje jinak. Blokuje závislosti a tak jsem neměla chuť na víno ano jsem nesahala po nezdravých potravinách. Zhubla jsem od ledna 10 kg. A jsem spokojená… jen mi ještě zbyly dvě balení tak nevim co stím když to bylo tak drahý.
A prosím vás nepredavate ešte mysimbu? Ak vám teda ostalo balenie navyše. Ozvite sa mi prosím vás na
lulu17071@gmail.com
Dobrý večer, koupím léky na hubnutí. Děkuji za nabídky.
Dobrý den,3 den užívám adipex 75 a začínám pociťovat že mám problém při čuráni a jako kdy mě bedra pobolivali
Nevím jestli to má spojitost s adipexem? Jednou jsem narazila na diskuzi, kde někdo psal taky o problému při čuráni když bral adipex. Nemůžu už skupinu dohledat
Nemá tadyk někdo nějakou podobnou zkušenost
Děkuji
@Anonymní píše:
A prosím vás nepredavate ešte mysimbu? Ak vám teda ostalo balenie navyše. Ozvite sa mi prosím vás na
lulu17071@gmail.com
Mně také zbyla 2 nenačatá balení. Chcete ještě?
Zdravím holky.
Chtěla bych se jen informovat, na zkušenosti užívání adipexu. Mám napsaný adipex od lékařky. A ptám se jak vám zabíral, jestli vám vymizela úplná chuť na jídlo a na sladké nebo chuť pocit hladu jen zmírnil. Měli jste někdo nějaké nežádoucí účinky. Klesla vám váha dolů?
Budu vděčná za jaké koliv info.
![]()
Děkuji