Adipex vs. Mysimba

16972
29.5.19 14:23
@Leniccccka píše:
Ptám se na zkušenosti co je lepší, vím že ani jeden není ideál ale od těch co mají zkušenosti. Moc děkuji

Adipex je na lékařský předpis = prober to s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
29.5.19 15:05

Já vím ono je oboje, ale rada bych vedela, neci zkusenost co je lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.19 15:36

Adipex jsem vzala jednou, asi tři vajíčka. Ano, pár kilo jsem zhubla, ale je to drijak, myslela jsem, ze mi pukne srdce a navíc po dobrani jsem měla nahoře víc, než před tím. Ono je to hlavně v hlave a žádné kouzelné pilulky ti nakonec stejně nepomohou.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
29.5.19 17:01

Mysimba - jejím základem je antidepresivum v čr se prodává jako wellbutrin či elontril. Za obezitou většinou bývají nějaké úzkostně depresivní stavy, takže začít se konečně léčit a ideálně k tomu přibrat psychiatra je dobrý nápad. Často to pak vede i ke změně tvaru a objemu těla směrem k zdraví.

Ale léky to nevyřeší, potřebuješ k tomu změnit jídelníček, změnit vzorce chování kterými si ubližuješ a víc se hýbat.

Adipex je návykový stimulant. Který navíc úzkosti a deprese může prohlubovat.

Navíc když to budeš řešit antidepresivy a ne mysimbou, kde je ještě lék na předávkování se opiát (naltrexon), tak k tomu budeš mít daleko méně vedlejší ch účinků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.5.19 09:03

Je velmi špatný nápad si sama předepsat léky na základě rady cizích lidí… Řešíš tvůj problém s váhou se svým lékařem? Odešle tě k odborníkovi, který bude tvé hubnutí řešit podle skutečné situace, tvého celkového zdravotního stavu atd. Základem je rozhodně správný jídelníček a dostatek pohybu. Pro rady ohledně správné stravy zkus napsat do této poradny . Případně jsou i jiná řešení, podívej se třeba sem , co řeší hodně obézní. Případně jak píše Ou výše, je možné, že tvůj problém je v hlavě, takže by možná bylo dobré se pobavit i s psychologem. Tak se neboj, obejdi doktory a držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.19 12:16

Já měla kdysi (před 10 lety) Adipex a opravdu potlačuje chuť k jídlu takže jsem (nezdravě) za 3 měsíce zhubla 15 kg.

Mysimbu jsem brala teď od ledna a ta funguje jinak. Blokuje závislosti a tak jsem neměla chuť na víno ano jsem nesahala po nezdravých potravinách. Zhubla jsem od ledna 10 kg. A jsem spokojená… jen mi ještě zbyly dvě balení tak nevim co stím když to bylo tak drahý :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
1
20.6.19 16:29

.

Příspěvek upraven 21.08.19 v 09:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.20 06:12
@Anonymní píše:
Já měla kdysi (před 10 lety) Adipex a opravdu potlačuje chuť k jídlu takže jsem (nezdravě) za 3 měsíce zhubla 15 kg.Mysimbu jsem brala teď od ledna a ta funguje jinak. Blokuje závislosti a tak jsem neměla chuť na víno ano jsem nesahala po nezdravých potravinách. Zhubla jsem od ledna 10 kg. A jsem spokojená… jen mi ještě zbyly dvě balení tak nevim co stím když to bylo tak drahý :nevim:.

A prosím vás nepredavate ešte mysimbu? Ak vám teda ostalo balenie navyše. Ozvite sa mi prosím vás na
lulu17071@gmail.com

• Citovat
  • Upravit
1
2.8.20 22:02

Koupím Adipex nebo Mysimbu

Dobrý večer, koupím léky na hubnutí. Děkuji za nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
17.9.20 13:30

Dobrý den,3 den užívám adipex 75 a začínám pociťovat že mám problém při čuráni a jako kdy mě bedra pobolivali :( Nevím jestli to má spojitost s adipexem? Jednou jsem narazila na diskuzi, kde někdo psal taky o problému při čuráni když bral adipex. Nemůžu už skupinu dohledat :roll: Nemá tadyk někdo nějakou podobnou zkušenost ;) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.11.20 12:05
@Anonymní píše:
A prosím vás nepredavate ešte mysimbu? Ak vám teda ostalo balenie navyše. Ozvite sa mi prosím vás na
lulu17071@gmail.com

Mně také zbyla 2 nenačatá balení. Chcete ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.21 05:13

Mysimba

Zdravim, nezbyl někomu ještě Mysimba? Koupím. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
17.5.21 11:21

Zdravím holky.
Chtěla bych se jen informovat, na zkušenosti užívání adipexu. Mám napsaný adipex od lékařky. A ptám se jak vám zabíral, jestli vám vymizela úplná chuť na jídlo a na sladké nebo chuť pocit hladu jen zmírnil. Měli jste někdo nějaké nežádoucí účinky. Klesla vám váha dolů?
Budu vděčná za jaké koliv info. ;) :think:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.8.22 10:54

@eeffgg mala by som záujem o mysimbu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek