Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
tři roky běhání, posilování a zdravé stravy. Tyhle kila, která nejsou obezita už tělo pustit jen tak nechce. Ale je pravda, ze mi bude 40. To asi taky dela hodne. ![]()
@MadGirlNancy a sakra 3 roky to nechci
teď vážím cca 62 a ráda bych tak 53
já si koupila jako motivaci krásnou sukni velikost XS ![]()
Jojo stačilo mi porodit
ale ono záleží na stavbě těla, jestli máš třeba širší pánev tak se do sukně xs nevlezes ani jako anorekticka ![]()
@Kriss Tina přesně
leda bych si do ni vystříhla díry na kyčle ![]()
Jo a k dotazu - mne hrozně spadla váha po porodu a komplikacich. Což ti asi moc nepomůže, ale kamarádka velmi úspěšně hubne od té doby, co přešla na veganství.
@Anonymní píše:
@MadGirlNancy a sakra 3 roky to nechciteď vážím cca 62 a ráda bych tak 53
já si koupila jako motivaci krásnou sukni velikost XS
Deset kilo? Tak počítej kilo na týden s hodně urputnou snahou, na dva týdny s trochu menší, a tak do měsíce celkem přirozeně - lehké omezení stravy a mírnej pohyb. Příští rok si sukni užiješ
![]()
Ty jo, baby, já nevím, že všechny máte dojem, že vyžrat se trvá roky, ale shodit to půjde do týdne
Přitom narozdíl od kalorického příjmu, který není tak těžce limitovaný - sežrat 20 tatranek nebo sklenici nutely při trošce vůle určitě jde - tak kalorický výdej limitovaný JE a poměrně drasticky
časem, únavou a tak dále ![]()
A ještě dotaz, jestli to jde samo, no… nebudu to komentovat ošklivě ![]()
Jinak dobrá poznámka, stavba těla dělá hodně
Mně jsou topy XS velké, ale p*del pod XL nenarvu. Přesně, široká pánev a kyčle ![]()
Nejde ani tak o kila, ale o cm. Z M na XS je to po obvodu těla - 14 cm.
Opravdu bude hodně záležet na celkové stavbě těla, je možné, že i kdyby se ti podařilo shodit těch 10 kg, na vysněné XS se nedostaneš.
Mě se povedlo z 42 na 34 a za cca 1,5 roku a pomohlo mi že syn přestal spát v noci, takže můj spánek byl 23-pulnoc a pak 4rano až 7h. Pak mi pomohlo že začal jezdit na motorce, koloodrazedle apod. No a na začátku jsem si dala dietu pro diabetiky. Vážení jídla, přesně bílkoviny, sacharidy a tuky. To mě nastartovalo metabolismus úplně nádherně. Prvních 14dni jsem skoro nezhubla na kila ale krásně se odvodnila. To udělalo jednu velikost. No a celé to trvalo od roku do 2,5 let malého. Prostě pohyb a strava.
Já jsem z Lka zhubla na Sko během roku. Měla jsem 86kg, nyní mám 57kg. Jen stravou, bez cvičení. Poslední měsíc začínám cvičit a zpevňovat tělo, takže počítám s tím, že něco zase přiberu, ale nevadí mi, když se dostanu na velikost M. Nejde totiž o velikost, ale o to, jak se cítíte a jak celkově vypadáte. Protože jedna může nosit se stejnou výškou a váhou Sko a druhá Mko jen kvůli stavby těla 😊
Taky zalezi, kolik ti je. Ty starsi hubene vypadaji hur nez ty s normalni vahou. Obvykle se hubne, aby ti to sluselo, cvici se proto, abys byla zpevnena, ale neporovnava se to na velikost obleceni. Kazdy vyrobce to ma jinak velke. Jestli ti nekdo kouka na cedulky tak si je usmikni ![]()
@Anonymní píše:
@MadGirlNancy a sakra 3 roky to nechciteď vážím cca 62 a ráda bych tak 53
já si koupila jako motivaci krásnou sukni velikost XS
To je prave to, co jde nejhur. Z 85 kil by se to hublo samo, ale ja mela 69, chtela jsem vysportovane, pruzne telo, proste se pretransformovat na svaly a malo tuku. To da opravdu prace mnohem vic nez jenom zbavit telo nadbytecneho tuku.
Ahoj, je tu některá z Vás, které se povedlo z M dostat se na XS? Zajímá mě za jak dlouho a jak, jestli jste museli vyloženě držet dietu nebo to šlo samo.