Aerobic

janibubi
6.7.10 11:35

Aerobic

Ahoj holky,
mam mozna hloupou otazku,ale kdyz budu cvicit aerobic zpevnim si tim i bricho?Me to spis pripada ,ze je to na dolni cast tela.Diky :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9094
6.7.10 12:09

Částečně jo, ale pokud ti jde vysloveně o posilování břicha pak aerobic není úplně to pravý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22037
6.7.10 13:12

Doporučuji pilates, kalanetiku nebo něco podobného. Aerobic je spíš na fyzičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
6.7.10 13:26

No ja si prave stahla na netu pilates po porodu a je to spis samy dychani …a to me nebavi,ta sem chtela zkusit neco jinyho,zivejsiho.
Nechci zpevnit jen bricho,vse :-).Nejsem ten typ co to s cvicenim prehani,jim taky na co mam chut,ale trosku bych si do tela dala,clovek ma pak ze sebe radost,kdyz mu to slusi :palec:

• Citovat
  • Upravit
9094
6.7.10 13:30

No tak podle toho co píšeš se určitě do Aeronicu pusť. Na posilování je určo super kalanetika, dřív jsem ji i lektorovala. Pilates mě taky neba. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
6.7.10 13:51
Jackie píše:
No tak podle toho co píšeš se určitě do Aeronicu pusť. Na posilování je určo super kalanetika, dřív jsem ji i lektorovala. Pilates mě taky neba. :wink:

Super,dekuju.Chci mit spis pocit,ze mam i chvilku pro sebe :-D

• Citovat
  • Upravit
janibubi
6.7.10 13:54
Jackie píše:
No tak podle toho co píšeš se určitě do Aeronicu pusť. Na posilování je určo super kalanetika, dřív jsem ji i lektorovala. Pilates mě taky neba. :wink:

Nevis o nejae strance,kde bych si mohla kalanetiku stahnout a nebo aspon mrknout o co jde?

• Citovat
  • Upravit
3588
6.7.10 16:26

nejlepší na zpevnění vnitřních svalů je pilates a taky super je bodyform

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat