Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No to by mě taky zajímalo. V těhu se mi rozjela šíleně už od kolen a to mám nohy celkem štíhlý. Po porodu začnu cvičit, hodně pít… na krémy moc nevěřím.
Mě docela pomohá Cellulitis od Herbamedicusu (dělají koňskou mast). Když ten gel vmasíruju, tak hřeje a trošku mi zčervená pokožka, ale to za chvíli vymizí. Kvůli tomu zčervenání používám raději na noc… Ostatní krémy, které jsem zkoušela před těhu nebyly ve srovnání s tímhle nic moc.
A nezkoušeli jste někdo lymfatické masáže?Docela mě to zaujmulo-že rozproudí lymfatický systém,odvedou se zplodiny z uvedených partií a celulitida zmizí,nebo se o hodně zmenší.Je to sice drahá,nebo resp. dražší záležitost-ale kdybych věděla,že je šance na úspěch,jdu do toho.Ale jako zkouška mě to přijde drahý.
Pokud máte jakékoli zkušenosti,pište.
lasička1 píše:
A nezkoušeli jste někdo lymfatické masáže?Docela mě to zaujmulo-že rozproudí lymfatický systém,odvedou se zplodiny z uvedených partií a celulitida zmizí,nebo se o hodně zmenší.Je to sice drahá,nebo resp. dražší záležitost-ale kdybych věděla,že je šance na úspěch,jdu do toho.Ale jako zkouška mě to přijde drahý.
Pokud máte jakékoli zkušenosti,pište.
tak tohle by mělo fungovat, ale je potřeba chodit pravidelně a těch návštěv je potřeba dost, jinak krémy celulitidu neodstraní
Ahoj.Já na lymfatické masáže chodila po prvnim porodu.100% výsledek byl po 6 kuře.to jsem však netušila že za msíc otěhotním a kura teda byla k ničemu,ale opravdu to pomáhá:-)
Ja minuly rok dostala poukazy na masaze, tak jsem zkusila nejakou hubnouci, zahrivaci (po masazi specialnim ohratym olejem jsem byla pak min. hodinu zabalena v hlinikove folii) …No a na to, ze jsem to zkusila jenom jednou, tak byl ucinek primo uzasny!
![]()
Pry se vetsinou dela serie deseti masazi celeho tela a fakt to na hubnuti pomaha… Rikal maser i jedna znama, co to absolvovala.
Ale mne apson na tu celulitidu pomohla i ta jedina masaz ![]()
lymfo masáže pomáhají, neměly by se ale dělat samozřejmě během těho, až po. také určité typy masáží se kvůli těhotenství nedoporučují, ale to by měla vědět vaše masérka.
jinak já chodila na lyfo masáže a pomohly dost, teď jsem vynechala kvůli těho.
zdravím a doporučuji
Lymfomasáže jsou super a opravdu potvrzuji super výsledek! Výborný je skořicový gel na celulitidu, v lékárně za 70kč! používají ho v kosmetických salonech.
Ještě dotaz k těch lymfatickým masážím-pokud projdu kůrou deseti sezeních-za jak dlouho je nutno opakovat?Vydrží to třeba rok?
lymfomasáže pro těhotné neee, protože tím odchází špatné látky z těla a dostávají se pak krví i do placenty, tak proto ne.
pozor na skořici, mnoho lidí je na í alergických.
takže koupit nejprve malý vzorek a namazat na ruku, pokud se udělá alergie - nepoužívat.
Máte prosím někdo zkušenost s krémy proti celulitidě? Zda je nějaký účinný. Snažím se nohy a zadek zpevnit cvičením a říkám si, že bych tomu zkusila pomoc i jinak. Děkuji za odpovědi.