Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To myslíš vážně?
To není vtip?
Tak malé mimino a agresivní? Ta tvoje kamarádka má v hlavě co? A ty jí věříš? ![]()
Kamarádka je bú. Tohle jsou ještě nekoordinované pohyby dítěte. Úmyslně začne mlátit až mnohem později. Řekni kamosce ať si něco přečte o vývoji dítěte.
Použila presne agresivní mimisek! Myslela jsem ze si dela srandu dyť jsou to obe miminka. Ale je na me opravdu naštvaná. Taky to nechapu
… píše:
Použila presne agresivní mimisek! Myslela jsem ze si dela srandu dyť jsou to obe miminka. Ale je na me opravdu naštvaná. Taky to nechapu
![]()
Jen ať je, aspoň máš o jednu hloupou nánu v okolí míň.
Příspěvek upraven 09.02.18 v 18:14
Kamarádka asi nebude moc inteligentní ne? Já se vůbec divim, že to řešíš, bych si tak takorát zaťukala na čelo. A i kdyby mu byl rok a udělal to schválně, neznamená to probůh že bude agresivní. ![]()
@abrakadabraka píše:
A ty ať uslyšíš sebevětší blbost, tak ji budeš opakovat a zabývat se jí. O moc chytřejší než kamarádka nebudeš.
@hanka.br. píše:
A ty ať uslyšíš sebevětší blbost, tak ji budeš opakovat a zabývat se jí. O moc chytřejší než kamarádka nebudeš.
Ja nejsem ta co tady urazi a tvrdí někomu ze je hloupej. Ja se chovám slusne
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym ale jsem zoufala
Kamarádka mi řekla, ze mam agresivniho mimiska. Přišla ke mě na návštěvu a miminko položila vedle mého.
Vse bylo v poradku, jenže malej 3mesice neustále šíbuje rucickama a pestickou praštil toho jejiho mimiska a on se rozbrečel.
Vyjela na mě, ze ho malej praštil a ze mam neskutecne agresivniho mimiska.
Pry bude potřebovat pevnou ruku, jinak bude ubližovat dětem.
Je na me naštvaná a nechápu proc, dyť to tou pestickou nebylo schválně. Myslíte ze bude mit sklon k agresi?
To myslíš vážně?
tříměsíční agresivní miminko? Ale pro jistotu bych kamarádku už domů nezvala, když z ní padají taková moudra.
@abrakadabraka Kamarádka je pěkná ???? ať si přečte o vývoji dětí ve 3 měsících mlátí každé dítě ručičkama a úmysl a agese to fakt není ![]()
@abrakadabraka píše:
Ja nejsem ta co tady urazi a tvrdí někomu ze je hloupej. Ja se chovám slusne
To říkáš ty, že jsi hloupá, já ne. Pokud hloupá nejsi, tak se zamysli, jestli dítě ve třech měsících může být agresivní a nepoužívej naprosto stupidní výraz mimísek. ![]()
No taky si myslim, ale kamarádka je na me furt naštvaná.