Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanka.br. píše:
To říkáš ty, že jsi hloupá, já ne. Pokud hloupá nejsi, tak se zamysli, jestli dítě ve třech měsících může být agresivní a nepoužívej naprosto stupidní výraz mimísek.
Ja jsem pretlumocila co řekla kamarádka. Napsala si ze o moc chytřejší nebudu coz se da vyložit všelijak, ale to je jedno. Proste jsem napsala co mi řekla kamarádka to je vse. A ja bych slovo agresivní mimisek opravdu nepoužila.
Nebylo to tu uz nedavno, jen verze kdy te “mimisek” bouchl do obliceje?
@Therushka píše:
Nebylo to tu uz nedavno, jen verze kdy te “mimisek” bouchl do obliceje?
To netuším me se to stalo pred par dny a pisu to ted.
Troll
To už je fakt neskutečný, kolik týdně vznikne trollých diskuzí ![]()
@pikola píše:jo a hned trollim i ja ze?
Tady se poslední dobou trolli
Ve třech měsících dítě opravdu nepřemýšlí nad tím, že by někoho chtělo uhodit.. kamarádka je histerka ![]()
@alisekR píše:
TrollTo už je fakt neskutečný, kolik týdně vznikne trollých diskuzí
A tahle diskuse je hodne stara tak ze mi s trollenim dejte pokoj dekuji
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym ale jsem zoufala
Kamarádka mi řekla, ze mam agresivniho mimiska. Přišla ke mě na návštěvu a miminko položila vedle mého.
Vse bylo v poradku, jenže malej 3mesice neustále šíbuje rucickama a pestickou praštil toho jejiho mimiska a on se rozbrečel.
Vyjela na mě, ze ho malej praštil a ze mam neskutecne agresivniho mimiska.
Pry bude potřebovat pevnou ruku, jinak bude ubližovat dětem.
Je na me naštvaná a nechápu proc, dyť to tou pestickou nebylo schválně. Myslíte ze bude mit sklon k agresi?
Tvoje kamarádka je hysterka a v rámci duševního zdraví si najdi novou ![]()
@Anonymní píše:
Kamarádka mi řekla, ze mam agresivniho mimiska. Přišla ke mě na návštěvu a miminko položila vedle mého.
Vse bylo v poradku, jenže malej 3mesice neustále šíbuje rucickama a pestickou praštil toho jejiho mimiska a on se rozbrečel.
Je na me naštvaná a nechápu proc, dyť to tou pestickou nebylo schválně. Myslíte ze bude mit sklon k agresi?
Bože můj, myslím, že kamarádka je pěkně přecitlivělá Krá. a. Copak v tomhle věku může dítě ubližovat úmyslně? Prostě miminka v tomhle věku máchají ručičkama, za to nemohou, ještě to tělíčko moc neovládají. Asi bych milou kamarádku poslala do zádele a našla si jinou..
Spíš potřebujete lepší kamarádky - dotyčnou pošlete do háje, zejména pokud je schopná vás takhle seřvat za nesmysl.
Pevnou ruku ano, ale vůči lidem, co se chovají takhle nepřípustně, ještě na návštěvě…
Ne váš syn- nebude mít sklon k agresi, pokud tedy jeho rodiče nejsou přehnaně agresivní - tedy vy a jeho otec, případně někdo v příbuzenstvu. To se ale v tuhle chvíli nedá odhadnout. Tříměsíční dítě není schopno záměrně udeřit další dítě.
@Anonymní píše:
Absolutní nesmysl. To že hýbe ručičkama může být třeba z radosti nebo spokojenosti nebo chtěl vzít do náruče. O tom druhém dítěti podle mě ani pořádně nevěděl. Příště je nedávejte tak blizko k sobě, resp. tu slepici pusť z hlavy. ![]()