Agresivní dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.2.18 18:25
@hanka.br. píše:
To říkáš ty, že jsi hloupá, já ne. Pokud hloupá nejsi, tak se zamysli, jestli dítě ve třech měsících může být agresivní a nepoužívej naprosto stupidní výraz mimísek. :mavam:

Ja jsem pretlumocila co řekla kamarádka. Napsala si ze o moc chytřejší nebudu coz se da vyložit všelijak, ale to je jedno. Proste jsem napsala co mi řekla kamarádka to je vse. A ja bych slovo agresivní mimisek opravdu nepoužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
9.2.18 18:26

Nebylo to tu uz nedavno, jen verze kdy te “mimisek” bouchl do obliceje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 18:27
@Therushka píše:
Nebylo to tu uz nedavno, jen verze kdy te “mimisek” bouchl do obliceje?

To netuším me se to stalo pred par dny a pisu to ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
9.2.18 18:36

Tady se poslední dobou trolli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
9.2.18 18:38

Troll :roll: To už je fakt neskutečný, kolik týdně vznikne trollých diskuzí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 18:38
@pikola píše:
Tady se poslední dobou trolli :roll:
jo a hned trollim i ja ze? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 18:39

Ve třech měsících dítě opravdu nepřemýšlí nad tím, že by někoho chtělo uhodit.. kamarádka je histerka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 18:40
@alisekR píše:
Troll :roll: To už je fakt neskutečný, kolik týdně vznikne trollých diskuzí :zed:

A tahle diskuse je hodne stara tak ze mi s trollenim dejte pokoj dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.2.18 18:48
@Tableta píše:
Trapnej troll

jeden týden prázdnin za náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
9.2.18 19:10
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym ale jsem zoufala :(
Kamarádka mi řekla, ze mam agresivniho mimiska. Přišla ke mě na návštěvu a miminko položila vedle mého.
Vse bylo v poradku, jenže malej 3mesice neustále šíbuje rucickama a pestickou praštil toho jejiho mimiska a on se rozbrečel.
Vyjela na mě, ze ho malej praštil a ze mam neskutecne agresivniho mimiska.
Pry bude potřebovat pevnou ruku, jinak bude ubližovat dětem.
Je na me naštvaná a nechápu proc, dyť to tou pestickou nebylo schválně. Myslíte ze bude mit sklon k agresi?

Tvoje kamarádka je hysterka a v rámci duševního zdraví si najdi novou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
9.2.18 19:17
@Anonymní píše:
Kamarádka mi řekla, ze mam agresivniho mimiska. Přišla ke mě na návštěvu a miminko položila vedle mého.
Vse bylo v poradku, jenže malej 3mesice neustále šíbuje rucickama a pestickou praštil toho jejiho mimiska a on se rozbrečel.
Je na me naštvaná a nechápu proc, dyť to tou pestickou nebylo schválně. Myslíte ze bude mit sklon k agresi?

Bože můj, myslím, že kamarádka je pěkně přecitlivělá Krá. a. Copak v tomhle věku může dítě ubližovat úmyslně? Prostě miminka v tomhle věku máchají ručičkama, za to nemohou, ještě to tělíčko moc neovládají. Asi bych milou kamarádku poslala do zádele a našla si jinou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.2.18 19:23

Spíš potřebujete lepší kamarádky - dotyčnou pošlete do háje, zejména pokud je schopná vás takhle seřvat za nesmysl.

Pevnou ruku ano, ale vůči lidem, co se chovají takhle nepřípustně, ještě na návštěvě…

Ne váš syn- nebude mít sklon k agresi, pokud tedy jeho rodiče nejsou přehnaně agresivní - tedy vy a jeho otec, případně někdo v příbuzenstvu. To se ale v tuhle chvíli nedá odhadnout. Tříměsíční dítě není schopno záměrně udeřit další dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
9.2.18 19:24

@hanka.br. A proč hned urážet?? nechápu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
9.2.18 19:26
@Anonymní píše:

Absolutní nesmysl. To že hýbe ručičkama může být třeba z radosti nebo spokojenosti nebo chtěl vzít do náruče. O tom druhém dítěti podle mě ani pořádně nevěděl. Příště je nedávejte tak blizko k sobě, resp. tu slepici pusť z hlavy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
9.2.18 19:26

Taky uz jsem tu cetla „agresivni mimisek“ :nevim: @Therushka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie