Agresivní dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
444
9.2.18 19:35

@mayunka Asi náhoda… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
9.2.18 19:37

To jo no, samej novacek, samej anonymni a sama trapna diskuze. Uz me to nebavi :zed: @Therushka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.2.18 19:39
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym ale jsem zoufala :(
Kamarádka mi řekla, ze mam agresivniho mimiska. Přišla ke mě na návštěvu a miminko položila vedle mého.
Vse bylo v poradku, jenže malej 3mesice neustále šíbuje rucickama a pestickou praštil toho jejiho mimiska a on se rozbrečel.
Vyjela na mě, ze ho malej praštil a ze mam neskutecne agresivniho mimiska.
Pry bude potřebovat pevnou ruku, jinak bude ubližovat dětem.
Je na me naštvaná a nechápu proc, dyť to tou pestickou nebylo schválně. Myslíte ze bude mit sklon k agresi?

Ne, příště to může být třeba naopak. Jestli by spíš nepotřebovala praštit kamarádka, aby se jí rozsvítilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
9.2.18 19:44
@abrakadabraka píše:
A tahle diskuse je hodne stara tak ze mi s trollenim dejte pokoj dekuji

Ale nebyla založena tebou, původní téma bylo trochu jiné… ty jsi troll :mrgreen: No, prázdniny v plném proudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
9.2.18 19:47
@terinka4444 píše:
jeden týden prázdnin za náma.

poslední je od 12. března :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
9.2.18 19:53
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym ale jsem zoufala :(
Kamarádka mi řekla, ze mam agresivniho mimiska. Přišla ke mě na návštěvu a miminko položila vedle mého.
Vse bylo v poradku, jenže malej 3mesice neustále šíbuje rucickama a pestickou praštil toho jejiho mimiska a on se rozbrečel.
Vyjela na mě, ze ho malej praštil a ze mam neskutecne agresivniho mimiska.
Pry bude potřebovat pevnou ruku, jinak bude ubližovat dětem.
Je na me naštvaná a nechápu proc, dyť to tou pestickou nebylo schválně. Myslíte ze bude mit sklon k agresi?

Ve 3 měsících už ví zda je mimišek agresivní? Tak to je borka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.2.18 20:49
@matkabagristy píše:
poslední je od 12. března :roll:

pak máme tři měsíce a kousek do letních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
9.2.18 21:15

Já bych jednu natahla te kamarádce aby se probrala :lol:

• Citovat
  • Upravit
10.2.18 07:36

Tady uz je to opravdu ubohe, to placani o nějakých trollech, ze si nedate pokoj. Za chvili je uvidíte i doma, dělejte s tim něco. Člověk sem jde na pokec a mimo par příspěvku samej troll!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.18 11:19
@abrakadabraka píše:
Tady uz je to opravdu ubohe, to placani o nějakých trollech, ze si nedate pokoj. Za chvili je uvidíte i doma, dělejte s tim něco. Člověk sem jde na pokec a mimo par příspěvku samej troll!

jo, no ono se o agresivních mimíscích těžko dikutuje. Dále je těžko představitelné, že může být někdo tak tupej, že by doopravdy myslel vážně větu moje tříměsíční dítě máchalo ručičkou a praštilo vedle ležící dítě, bylo nařčeno, že je agresivní, může to být pravda? O tom si můžeš pomyslet dvě věci, buď se nějaký nováček nudí a trollí nebo je někde nějaká ženská, jejíž IQ je nezměřitelné. V tom případě je troll lepší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.2.20 19:08

@DanyP ahoj, ráda bych se zeptala, jak to s vámi nakonec dopadlo? Nechci zakládat novou diskuzi, ale nejsem si teď jistá, co dělat. Mám holčičku 2,5 roku. Doma a všude jinde, kde nejsou děti je zlatá. Poděkuje, poprosí, omluví se. Je hodna a pomáhá. Všichni mi říkají, jak mám zlaty dítě. Samozřejmě se občas sekne a něco se jí nechce. Ale to si ji moc nevšímám. A přejde ji to. Ale jakmile přijdeme do dětského kolektivu, tak kolem ní nemůže pomalu projít ani dítě aby ho nechtěla kopnout, štípnout nebo ji jen slovně něco nezakazovala. Dneska jsme byli na cvičení a minimálně šesti dětem něco takhle udělala, až přišla nějaká cizí maminka a začla ji karát. Nikdy mi snad nebylo víc trapně. Vůbec nevím co s ní mám dělat. Domluvy nezabírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.2.20 19:12
@Wespery1 píše:
@DanyP ahoj, ráda bych se zeptala, jak to s vámi nakonec dopadlo? Nechci zakládat novou diskuzi, ale nejsem si teď jistá, co dělat. Mám holčičku 2,5 roku. Doma a všude jinde, kde nejsou děti je zlatá. Poděkuje, poprosí, omluví se. Je hodna a pomáhá. Všichni mi říkají, jak mám zlaty dítě. Samozřejmě se občas sekne a něco se jí nechce. Ale to si ji moc nevšímám. A přejde ji to. Ale jakmile přijdeme do dětského kolektivu, tak kolem ní nemůže pomalu projít ani dítě aby ho nechtěla kopnout, štípnout nebo ji jen slovně něco nezakazovala.Dneska jsme byli na cvičení a minimálně šesti dětem něco takhle udělala, až přišla nějaká cizí maminka a začla ji karát.Nikdy mi snad nebylo víc trapně. Vůbec nevím co s ní mám dělat. Domluvy nezabírají.

Takže ty ses na to jenom dívala a nějaká cizí maminka musela jít usměrnit tvoje dítě? No pane jo. Tak v první řadě jsi to měla být ty, kdo by měl dceru čapnout a odejít - a ne se dívat na to, jak ublíží šesti dětem. Je maličká, kolektiv zatím nepotřebuje, když s ním ještě neumí fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.2.20 19:14

@Wespery1 Pokud vim, ze dite ma tyto skolny, tak mu proste stojim za zadkem a zarazim ho jeste pred tim, nez se nekoho dotkne. Pokud se nepodari nezadoucimu chovani zabranit, tak jde priste na trestnou lavicku a nebude moct cvicit, pripadne odchazime. Jednoduchy princip pricina, nasledek, duslednost. Napominani je ucinne jen u maleho procenta takto malych deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 19:23

A cos udělala ty, když ubližovala? Mám akčního syna, co taky ubližoval - myslím, že si nikdy přímo nezačal. Ale neuměl dlouho mluvit, tak se tak bránil, proto jsem ho nikdy nenechávala bez dohledu. Po prvním ublížení jsem ho sebrala a šli jsme pryč, nebo jsem jinak zabránila tomu, aby ještě někomu mohl ublížit. Vůbec se té mamince nedivím, že se ozvala.
Představ si, že by narazila na dítě, jako byl a je můj syn. Ten by jí to vrátil a to by se ti určitě nelíbilo.
Na domluvy je brzy. U takových prcků to chce jen zabránit, a když to udělá, tak prostě vzít pryč, aby si to zapamatovala.

• Citovat
  • Upravit
89
21.2.20 19:39

@hanka.br. @Svistice a třetí co se neumí ani podepsat raději… Dámy…kde jste si přečetly, že jsem tam stála a koukala na to? Stála jsem jí za zadkem, což v tomhle případě fakt považuji za nutné! Ale nohu jí fakt nevedu! Abych mohla přesměrovat pohyb. Ani do hlavy nevidím, co udělá zrovna za výmysl. Tak se laskavě uklidněte a běžte si třeba zaběhat! Tam se vybijete daleko lépe. Nepsala jsem si sem o blbý kecy, o čemž už předešlá konverzace leccos napovídala. Když lezla na žebřiny, tak za ní stojím, vedle leze holčička a ona ji stipne do ruky. Samozřejmě, že ji dám dolů, odnesu ven a velmi rázně vysvětlím, že takhle teda ne! A co mám teda dělat, když to udělá za minutu zas? Od žebřin utekla k lavičce, kde udělala něco holčičce a než jsem tam doběhla, tak ji maminka zpacifikovala. Což mi teda vůbec nevadilo, ba naopak. Z cizího jde větší respekt. A vy se laskavě uklidněte a pokud nemáte nic jiného kromě útočení, tak se raději nevyjadřujte! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová