Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně, proč anonymně? Pokud neodpovíš, požádám adminy o odtajnění. V poslední době se to tu hemží podezřelými anonymy.
To je moje věc ne, jestli anonymně
Mám už tady milion veřejných diskusí a příspěvku pod svým jménem a lidi mě podle toho poznávají protože si daji jedna plus jedna dohromady
Stalo se mi to zrovna onehdy.
Nevidím na tom nic špatného napsat toto anonymně a pak se případnému zájemci/zájemnkyni ozvat do zprávy
Tebe také znám z diskusi
A vůbec nechápu, že máš potřebu tady něco udávat adminům ![]()
@Anonymní píše:
To je moje věc ne, jestli anonymně
Mám už tady milion veřejných diskusí a příspěvku pod svým jménem a lidi mě podle toho poznávají protože si daji jedna plus jedna dohromady
Stalo se mi to zrovna onehdy.Nevidím na tom nic špatného napsat toto anonymně a pak se případnému zájemci/zájemnkyni ozvat do zprávy
Tebe také znám z diskusi
A vůbec nechápu, že máš potřebu tady něco udávat adminům
Je slušnost citovat, nebo zmínit dotyčného uživatele. Je tu plno pubertálních trollů, kteří se tímto baví. Jestli ty mezi ně nepatříš, omlouvám se. Otázka ale zůstává- k anonymitě nevidím sebemenší důvod. Také styl inzerátu- muž, nebo žena, 30, ale klidně i víc- napovídá tomu, že se děti zase baví. Tímto tě zdravím.😊
Ahoj hledám nějakou kamarádku ale klidně i kamaráda okolo 30 ale i více let
Kdo se mnou třeba zajde si popovídat do čajovny nebo na výstavu do kina na kafe na procházku a tak
Jen dlouhodobé přátelství
Přeji hezký den