Akutní - Načeradec pronájem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1351
17.2.20 19:18

Tak pokud nepotřebujete dojíždět do práce, tak vřele doporučuji, kolem Načeradce je opravdu krásně. Sice bych raději doporučila Vlašim, nádherný park, dost obchodu, kultury, ale s pronájmem je to tu bída, domek žádný, byt jeden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.20 19:21

V Naceradci budeme bydlet brzy. Je to městys, obchody s potravinami tři, masna, školka, kam chodí dcera, žádný problém. Školu zatím nemohu posoudit. Ale to Vás stejně nezajímá. Tento dům se opravdu nekolik let prodával a neprodal. Levné mi to nepřijde za 20 tisíc, nejblíž je Vlašim 12km, cesta je pro někoho hrozná, my jsme už zvykli a když není žádná zima, tak trva necelých 15minut. Dům je v zástavbě Novostaveb, tam jsou lidi v pohodě. Socky a tmavší spoluobčané tam jsou, asi jako všude. Za práci jedině dojíždět. Příroda kolem je ovšem pěkná. Tento dům je u hlavní silnice přímo, kde celkem provoz je. To mě teď tak napadlo narychlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.20 19:22

@Meredit :mrgreen: vždyť tam není ani kino :mrgreen: ( nepočítám to, kde se hraje když se sejde 6 lidí) jen hospody. Spodní náměstí mrtvé, cukrárna sice vyhlášena krásně vypadající zákusky, ale vše umělé aspoň já si tam nikdy nepochutnala.

• Citovat
  • Upravit
56282
17.2.20 19:46
@Anonymní píše:
@Meredit :mrgreen: vždyť tam není ani kino :mrgreen: ( nepočítám to, kde se hraje když se sejde 6 lidí) jen hospody. Spodní náměstí mrtvé, cukrárna sice vyhlášena krásně vypadající zákusky, ale vše umělé aspoň já si tam nikdy nepochutnala.

Ale neni, pokud budou pracovat doma a bez deti, tak v pohode. priroda hezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.20 19:49
@jkra píše:
Ale neni, pokud budou pracovat doma a bez deti, tak v pohode. priroda hezka.

To jo, příroda a procházky krásné :srdce: Na Blaník nebo do Lounovic je to příjemné, ale i na druhou stranu směr Vysočina… Ale nám to k životu nestačilo. Všude dojíždět, všude poměrně daleko :nevim: A i ty lidi… Ale v těch novostavbách už asi bude hodně nových, snad i jiných

• Citovat
  • Upravit
26747
17.2.20 20:58
@Anonymní píše:
Ještě jednou tedy :

https://www.sreality.cz/…ronajem/domy?…

www.sreality.cz/…ronajem/domy?…

Důežitá fakta : pracujeme s přítelem z domu

: děti tam počít neplánujeme (a ani vychovávat)

: ráda bych se během 30 minut cesty dostala do nějakého pěkného města

: plánujeme tam žít cca 1,5 let

Proč je Benešov špatný? Ta cesta je opravdu tak hrozná?

A 20 tisíc má být levno? Rok a půl… To sotva zařídis a už se stěhujes :nevim: ja čekala něco za pět tisíc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.20 22:50
@Bubla Bůčková píše:
A 20 tisíc má být levno? Rok a půl… To sotva zařídis a už se stěhujes :nevim: ja čekala něco za pět tisíc 8o

No v porovnání s ostatními domy je to levné (i v „zapadákovech“). Fakt.

• Citovat
  • Upravit
1351
18.2.20 05:13
@Anonymní píše:

Kino tady je :roll:
Já jsem v něm tedy nikdy nebyla, mám malé děti bez hlídání a raději divadlo, často ti hostují různé spolky, naposledy jsem byla na Donutilovi.
Cukrárna na náměstí jen na kafe a zmrzlinu, to je bohužel pravda, ale jinak je tu cukráren dost, Benea má třeba výborné.
Každý asi potřebujete něco jiného, já bych třeba nikdy nemohla žít v Praze :nevim:
Vlašim je domácká, má vše co potřebujeme k životu po ruce a hodně se zlepšuje i vzhled města, byť tu ještě značné rezervy jsou :)
A nejvíc oceňuji práci pět minut od domu, místní fabrika dává práci hodně lidem :)
Ale to zakladatelku asi nezajímá, s jejími podmínkami bych do toho klidně šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová