Albert - pracovní doba, zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
27.6.20 06:18

Albert - pracovní doba, zkušenosti

Zdravím všechny ;) Možná se opakuji, a otázek na téma Albert je tu hodně, ale odpověď na moji otázku jsem nenašla. Jedná mi o tohle…Nemůžu sehnat práci a tak bohužel už přemýšlím nad Albertem. Zajímá mě, jaké tam jsou směny… Nejspíše bych byla pokladní, tak mě zajímá například jak to chodí. Albert u nás má do 22:00, předpokládám, že se pokladní nesebere a nejde odbitim deseti hodin domu :) Ptám se třeba tak hloupě proto, protože bydlím na vesničce, kam je ve večerních hodinách autobusem špatná dostupnost. Auto nemám a není nikdo, kdo by pro mě jezdil. Pochybuji v dnešní době, že by mi Albert, zvlášť pokud bych byla pokladní vycházel vstříc tak, že by mě POKAŽDÉ pouštěl dřív, abych se měla jak dostat domů. Nebo se mýlím? Moc moc všem děkuji za každou odpověď, i budu ráda, kdyz řeknete jak jste tam spokojení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20821
27.6.20 06:36

Toto je tak individuální, že pochybuju, že vám zkušenost někoho jiného z jiného obchodu k něčemu bude. Tohle řešte přímo u vás, ptejte se vedoucí přímo na pohovoru nebo i mimo něj. Zeptejte se normálně v obchodě zaměstnanců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.20 06:48

@Cenarius tak mě spíš i zajímalo, v kolik přibližně pokladní (pokud má prac. dobu do 22:00) odchází domů, abych si udělala jenom nějaký přehled jak to tam chodí. Je mi jasné, že to může mít každý jinak. Ale budu ráda za každý komentář, i když mi v globále třeba některý moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.20 07:05

@Cenarius ale máte pravdu, přímo na prodejně bych se zaměstnanců mohla zeptat ;) Ale když kolikrát meli nasupené výrazy, když jsem se jen zeptala kde něco najdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64827
27.6.20 07:05
@Povahontas píše:
@Cenarius tak mě spíš i zajímalo, v kolik přibližně pokladní (pokud má prac. dobu do 22:00) odchází domů, abych si udělala jenom nějaký přehled jak to tam chodí. Je mi jasné, že to může mít každý jinak. Ale budu ráda za každý komentář, i když mi v globále třeba některý moc nepomůže.

Jenomže k čemu ti bude, že ti někdo řekne, že jde domů úderem desáté, když jiný chodí později. Ta pokladní nemusí vůbec kopírovat otevírací dobu. Dcera pracovala třeba v mekaci a směna ji oficiálně začínala někdy o hodinu dřív, než se otevíral. Stejně tak to bylo s koncem. Je třeba se zeptat na konkrétní pobočce. Pokud mají fakt nedostatek, třeba se dají domluvit jen ranní směny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.20 07:06

Jedná se mi přímo o Albert Staré Město u Uherského Hradiště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.20 07:13

@vokishka já dělala v KFC, tak to tam je stejné, tak vím o čem mluvíš ;) Já se právě ptám prozatím jen tak, zjišťuju. Obávám se, že když se půjdu ptát na práci, a hned jim budu diktovat takové podmínky, že potřebuju stíhat bus, tak že mě pošlou někam. Že se setkám s odpovědí, že kdyby tak měli vycházet každému vstříc, tak tu prodejnu ani nikdo nezavře..treba, to je příklad. Já totiž když jsem dělala v KFC, tak jsem měla do 22:00 ale hodinu jsem měla na úklid. Tudíž mě pak už nejel bus a musela jsem proto čekat na manažera, až si dá všechno dopořádku a skončí směna i jemu a pak mě svezl domů protože to měl po cestě. Jenomže mě skončila prac doba ve 23:00 a já byla doma třeba i o půl 3 ráno. Tomuto se chci už vyvarovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.6.20 07:52

Pokud prodejna zavírá ve 22:00, tak pokladní, pokud jí „sedí“ kasa (tzn. nemá žádné manko), obvykle končí do půl hodiny. Pokud je ovšem potřeba ještě něco uklidit nebo nachystat na ráno, tak se končí ještě později…

Rozsvítila by se mi však kontrolka, zvláště pak, když sama uvádíte, že zaměstnanci konkrétní prodejny mají nasupené výrazy… Běžně jsem totiž zažívala, že domů jsem neodcházela, když „padla“, ale až když jsem měla hotovou práci, takže i klidně půl až hodinu po skončení mé placené směny. A proto jsem také mívala nasupený výraz, protože jsem věděla, že svou práci nestihnu ve vyhrazeném placeném čase a že zase budu v práci muset zůstat déle a zadarmo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26845
27.6.20 07:56

@Povahontas Proste tam zajdi, na rovinu rekni, ze mas problem dojet domu v noci. Bud ti vyhovi s pracovni dobou, anebo te neprijmou. Nic horsiho se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.20 08:11

@Petra_VM já to naprosto chápu, jako já se vůbec nedivím, že člověk je potom v práci takový. Třeba i s přítelem když jsme byli nakoupit tak jsme jen říkali, že se nedivíme, že jsou ti lidi nevrlí. Dokonce se mi stalo, že u uzenin doslova paní plakala, bylo tam moc lidí v řadě a ona na to byla sama a byla úplně v háji. Mně jí bylo úplně líto, dala mě o pár deka salámu navíc a málem se zhroutila. Jsem říkala, že mi to vůbec nevadí a snažila jsem se na ni aspoň usmívat. O pokladních ani nemluvě, kolikrát jsem chtěla těm rypálkům za kterýma jsem stála i něco říct, ale to by pak s něma bylo nadlouho, já bych se nedala :mrgreen: :D

Příspěvek upraven 27.06.20 v 08:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
27.6.20 08:11

Záleží na domluvě s vedoucím. Dělala jsem v Albertu, kde někdo odcházel dřív. Myslím, že to byla pekařka. Musela mít vše hotovo o hodnu dřív a šla na autobus. Pečivo musel vyházet někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.20 08:18

@kačka39 takže je možné, že to v některých případech jde. Vím, jde o tu domluvu, přesně tak, ale aspoň mám tak o tom nadhled jak to může a nemůže fungovat 🙂 U pekařky to tak jde asi líp, u pokladní to možná bude složitější ale opět říkám, to si myslím ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.20 08:19

@cecetka jojo, tak rozbit hubu za zeptání mě nerozbijou že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
27.6.20 08:27

Tak zrovna v Albertu jsou zaměstnanci přiděleny na různá místa. Třeba v Lidlu je prodavačka- a dělá vše. Vybaluje, peče, chodí na kasu. V Albertu to mají rozdělený na úseky a ty prodavači mají napevno svůj úsek. Ne všechny pokladní tam jsou přes zavíračku. Ale když to budeš jen ty, kdo bude chodit v 9 místo v 10 domů, připrav se na to, že ostatní tě nebudou milovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.6.20 08:35

@kačka39 no právě ještě tohle že vlastně, bych byla trnem v oku.. To je jasné.. No :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat