Algifen a jiné prášky v těhotenství

Anonymní
11.5.17 20:44

Algifen a jiné prášky v těhotenství

Ahoj ženy :-)
Prosím o rady, zkušenosti.
Jsem v 10 tt a trapí mě nesnesitelné bolesti hlavy o dost víc než migréna.
Už 14 dní v kuse. Poslední týden téměř denně musím užít paralen a nebo algifenové kapky, ale pak mám výčitky. Prosím o nějaké rady zkoušela jsem vodu s citrónem, dostatečný pitný režim, klid, ticho, vyvětralá mistnost, obklady a nic nepomohlo.
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
11.5.17 20:46

A proc jsi jeste nebyla u lekare, kdyz te to trapi 14 dni v kuse? Algifen se v tehotenstvi muze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
11.5.17 20:47

Doporučuji návštěvu lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
11.5.17 20:55

Gynekolog mi rekl ze algifen nevadi A samozrejme jsem u lekare byla :) mam leidenovo mutaci a picham si injekce do bricha snizili mi davku tech injekci a nejak extra to teda nicemu nepomohlo proto se ptam jestli ma nekdo nakou radu jak si ulevit od bolesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 20:56

Algifen je pěkná srajda. Mě dr říkal, že jediné co mohu je paralen nebo paracetamol.Ale prý existují nějaké čípky přímo na migrenu a ty lze užívat v těhu. Určitě bych do sebe nic necpala bez porady s dr. Tahle doba je pro vývoj mimi nejdůležitější a dá se ledacos pokazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.5.17 20:57

Algigen se nesmí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.5.17 20:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743

Tak znovu k lékaři. Když jsem poprvé měla dva týdny migrény, tak jsem u lékaře byla několikrát, až mi pomohli na delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210

Zkusila bych ještě, jestli nemáš zablokovanou krční páteř (kamarádka takhle už na počátku těhotenství začala jinak chodit - nechtěla se krčit a víc se rovnala, takže i když nebyl ještě opravdový důvod ke změně těžiště, tak si přivodila blokádu páteře a bolesti hlavy, nějaký chiropraktik jí pár škuby bolestí zbavil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
11.5.17 20:59

Prosla jsem si diskuzema ruznyma a vetsina se priklani nazoru je muze ale samo sebou ne v kuse 3 krat denne. Podavali to i v nemocnici do kapacek tehotnym.Asi co doktor to nazor jinak tomu nerozumim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
11.5.17 20:59

@-Evka-
A pomohlo ti neco? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.5.17 21:00

@Nikca200 jo jednou za týden možná ale denně to opravdu plodu ublíží, to mi věř, taky jsem nesměla žádné prášky a migrény jsem měla denodenně, a pak jsem ještě kojila a taky přežívala ale dělala jsem to pro mou dceru, a jsem ráda, že jsem do sebe vyloženě neprala srajdy, fakt se jdi poradit s ještě s někým, ono taky záleží jaký algifen, a paracetamolem se to nemá přehánět, takže asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
11.5.17 21:01

Myslím si, že lékaři tomu více rozumí než my ;-)

V těhotenství jsem na migrény brala Novalgin -jen se lékaři ptali, kolik jich spotřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
11.5.17 21:02

@zrcadlo
A z toho muzou byt takove nesnesitelne bolesti jo? me boli jen pulka strany hlavy, vystreluje mi to do cela a oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
11.5.17 21:02
@Nikca200 píše:
@-Evka-
A pomohlo ti neco? :nevim:

Nebyla jsem těhotná, ale nakonec jsem byla asi 4× na kapačce určené pro tuto indispozici. Než mi dali tyhle kapačky, tak mě něčím jiných zakápavali 3× na urgentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí