Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nakupoval dětské oblečení či jiné věci pro miminko na Aliexpressu, a co si o tom myslíte? Hračky bych se asi nakupovat neodvážila, protože to mimi bude strkat do pusy a je to přeci jen z Číny. Ale koukala jsem, že třeba nosítka tam mají za hodně dobrou cenu…Budu ráda za každou radu či zkušenost, děkuji ![]()
Ano kupuju tam vse mozne. Obleceni, capacky i usinacka. Vse krome dudliku, lahvicek atd. I kdyz maji i Avent a spousta prodejcu dava i osvedceni o nezavadnosti. Stejne se vse co sezenete tady vyrabi stejne v Cine. ![]()
Děkuji za zkušenost;) ještě bych se chtěla zeptat zda velikost oblečení odpovídá, nebo je potřeba kupovat třeba o číslo větší?
@Ajuska7 píše:Ahojky obleceni nesedi. Vzdy se podivejte na tabulky. Ja jim jeste do zpravy posilam miry (jistotu). Nositka bych nekupovala, ale obleceni super. Doplnky na svatbu.
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nakupoval dětské oblečení či jiné věci pro miminko na Aliexpressu, a co si o tom myslíte? Hračky bych se asi nakupovat neodvážila, protože to mimi bude strkat do pusy a je to přeci jen z Číny. Ale koukala jsem, že třeba nosítka tam mají za hodně dobrou cenu…Budu ráda za každou radu či zkušenost, děkuji
Nerikej, ze je to az tak supervyhodne a levne. Pro dite bych radeji nakoupila oblecky v Tesco nebo Lidlu, pokud bych chtela setrit.
Obcas koupime neco pres ebay, ale spis nejake serepeticky jako sponky do vlasz nebo halloweenskou dekoraci nebo zajeci usi.
Nemam k tomu zbozi proste duveru.
@Ajuska7 Oblečení jsem nekupovala, protože nemají atest o zdravotní nezávadnosti textilních barev, přece jen v tom může být formaldehyd, který se vstřebává kůží a usazuje v játrech. Navíc miminko má velmi citlivou kůži. Píšu to proto, že mi sestra koupila na malého nějaké oblečení od nich a malý se mi za jeden den osypal, takže to putovalo do popelnice a už nikdy víc.
@cilly píše:
Nerikej, ze je to az tak supervyhodne a levne. Pro dite bych radeji nakoupila oblecky v Tesco nebo Lidlu, pokud bych chtela setrit.Obcas koupime neco pres ebay, ale spis nejake serepeticky jako sponky do vlasz nebo halloweenskou dekoraci nebo zajeci usi.Nemam k tomu zbozi proste duveru.
Netvrdím že je to supervýhodné, jen se mi tam oblečení líbí, tak mě zajímali Vaše zkušenosti, to je celé ![]()
Na miminko ne. To jsou věci, co chci před nákupem vidět. A taky naše zdravá miminka rostla celkem rychle. Než by to free poštou dorazilo, už by jim to nemuselo být. U nosítek dost záleží, co myslíš. Je tam pár ergonomických, slušně šitých, ale velikostně jsou jako manduca a i provedením jsou hodně podobné. Takže nic pro skutečně malé mimčo, protože i s vložkou v tom bude jako nudle v bandasce. Jinak jsem kupovala spíš pišišvořiny na kočárek. Ono dětské oblečení se občas víc vyplatí ten Lidl, Tesco nebo výprodeje v C&A, i když samo nemaj ty věci tak roztomilý.
@Ajuska7 Ahoj, nekoupila bych tam nic a nosítko nebrala ani zadarmo - právě kvůli těm chybějícím atestům.
Všem děkuji za názor
,byla bych ráda kdybyste se třeba podělili i o typ na internetový obchod, kde mají pěkné a kvalitní oblečky ![]()
Nakupovala jsem tam pro syna docela dost a nikdy zadny problem… I kdyz jsem tam nekupovala nic co melo takove ty umele nazehlovacky. A velikosti mu vetsinou odpovidali, nekdy byli o trochu vetsi ale malej rychle rostl takze za me spokojenost.. ![]()
@Ajuska7 píše:
Všem děkuji za názor,byla bych ráda kdybyste se třeba podělili i o typ na internetový obchod, kde mají pěkné a kvalitní oblečky
Na mimino jsem nakupovala hodne v H&M nebo C&A, taky v Tesco nebo Zara nebo Reserved. A eshop je dobry Brumla, maji jak sekacove tak nove outletove obleceni. Nakupuji v tom outletu, je to za dobre ceny a do skolky idealni. ![]()
@Ajuska7 píše:
Všem děkujdoporučitázor,byla bych ráda kdybyste se třeba podělili i o typ na internetový obchod, kde mají pěkné a kvalitní oblečky
Ahoj, pokud nakupuješ i v sekáči, mohu doporučit www. Detsky - svet.com, prodávají jak velmi málo nošené, tak i super stav s cedulkama.
Jestli chceš hezke a ne drahe nositko a nevadí ti z druhé ruky, doporučuju FB skupinu Nosíme deti. Všichni ti tam ochotne poradi a doporučí, či nabidnou, co maji sami k prodeji.