Anální sex - aby nebolel

Anonymní
14.7.23 23:39

Anální sex - aby nebolel

Prosím, hned v úvodu upozorňuji, že nejsem žádný honič. Je mi přes 40, rozvedená a mám nového partnera. S manželem jsme anál několikrát zkusili, ale nešlo to, hrozně mě to bolelo. Nepoužívali jsme ale lubrikant ani nic podobného, manžel to prstě párkrát při sexu zkusil a vždycky jsem myslela, že bolestí zešílím, takže jsme přestali hned, jak do mě vklouzl třeba na 3 cm :oops:.
Nový přítel by o to moc stál a já bych mu to ráda dopřála. Taky po tom toužím to zkusit. Přítel má menší výbavu, než exmanžel (kratší i užší), takže to by mohla být výhoda. Nějaké rady do začátku? Nejdřív prst, použít lubrikační gel apod? Prosím opravdu o reakce jen ty, co mají zkušenost. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.7.23 02:31

Určitě to nepůjde v jednom kroku, bude to trvat.
Nejdřív kousek logiky, která není moc příjemná, ale: když něco prošlo v této velikosti ven, nemůže to logicky v té velikosti způsobit poranění.
Takže krok jedna: vibrátor ve zjištěné velikosti - průměru. Krok dva: do nejdelší - musí být za co ho bezpečně držet a neměl by se k „nefunkčnímu“ konci zužovat. Pokud budou dva srovnatelné, jeden o fous větší v průměru ale delší, nebojte se a vezměte přesto ten delší. Je tu jen jedna rada: měl by mít dost tupou špičku, ostřejším se rasěji vyhněte. Partnera zatím neřešte, přijde na řasu později.
Ano, půjde to zpočátku hůř, ale při rozumném postupu bude ten začátek mít docela krátké trvání. Vibrátor nevydrží v tréningu věčně, prostě stane se moc malým, tak nekupujte zbytečný luxus.
Mazání: pro daný účel jsou dobré krémy proti strijím s vitamínem E (alfa-tocoferol).
Teprve po akci a umytí je dobré použít mast na hemeroidy.
Krytí vibrátoru: silnější prezervativy, někdy označované jako pro gaye. Kvůli mastnému krému se i tak rychle zničí, nekupujte zbytečně drahé.
Partner se zatím přímo účastnit nebude, kvůli klidu.
Bude to bolet? Ano, ale ne k nevydržení. Bolest není důsledek poranění, je způsobena křečí svalů, které tak reagují na nečekanou zátěž (napětí). Nejdřív fakt na zatnutí zubů a musíte si opakovat, že průměr je správně. Za minutu to svaly „pochopí“ a zlepší se to, je potřeba do té doby nepanikařit, víme, že máme správný průměr a nejde tedy o skutečný problém. Pomáhá hodně teplý malý klystýr a teplá sprcha na konečník.
Pak dejte svalům oddech vyjmutím tak na tři minuty. Pak zapnout vibrace zopakovat. Najdete možná doporučení k opakování 5 - 10×, tak napíšu že ano. Dejte si pak tak 3 dny oddech, podívejte se znova na anatomii, že máte tři svěrače a kde a opět do akce. Po čase zjistíte, že není s opakováním žádný problém, vibrátor může po prvním nepříjemném průniku celkem bez problémů sem i tam. Pokud s ním půjde i zakroužit po obvodu, je čas uvažovat o další velikosti. Velikost podle rozvolnění, mějte na paměti, že při rozvolnění nejde o průměr, ale o obvod. Někde jsem viděl radu namotávat tlustší lepicí pásku/ky na ten, co máte a postupně tak zjistit průměr následníka. Většinou se dojde tak ke 120 -150% obvodu původního vibrátoru. Opět zvolte co nejdelší.
Dál se trénink opakuje. Je možné přidat vitamínovou podporu vitamínem E v tobolkách, vitaminem B a magnesiem - vylepšuje pružnost a podporuje nervový systém.
Jestli budete chtít projít třetím svěračem už bude nutný velký klystýr a opakováním. Bude potřeba víc času, klidně i hodina. (Někdo ne, ale někdo už je dost vzrušený - ono to vzrušující je ale ne vždy a pro každého. Ale opatrně, opravdu se může vibrátor „ztratit“, je potřeba aby šel vždy bezpečně vytáhnout. Případně možná počkejte na další, delší.)
Je taky už možné uvažovat o „špuntu“ - plugin, pro delší nošení.
Třetí už se pořizuje s kousek větším obvodem, než má partner. Je také možné vyrobit vlastní dildo (vibrátor lze vložit), někdy není snadné sehnat pružné tak akorát s dostatečnou délkou - cca 30 cm (pořád nesmí zapadnout komplet) s rozumným průměrem a taky cenou.
Partnera už můžete zapojit, do ruky mu poslední model napoprvé ale nesvěřujte, dejte mu číslo dvě (předposlední), opatrně a pozor na ztrátu - zapadnutí. Musí se totiž taky naučit, jak na věc. K tomu bude potřebovat i vaše zkušenosti - navádění.
Ale klidně už můžete zažít kombinovaný orgasmus s podporou anální stimulace, rozhodně se nebraňte, když to půjde tak jen líp. Jenom nesmí ten vibrátor nikam jinam než do konečníku, nebo na připravenou odkládací plochu.
Prosím o anonym, jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit
5244
15.7.23 09:03

Vykaslala bych se na to :nevim: Zas takovy vyvar to neni, abych kvuli tomu prekonavala bolest a vymyslela strategie, jak timhle potesit pritele. Kdyby to bylo opacne, jsem si jista, ze by chlap nic takoveho nepodstupoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.23 09:17
@Afrikana píše:
Vykaslala bych se na to :nevim: Zas takovy vyvar to neni, abych kvuli tomu prekonavala bolest a vymyslela strategie, jak timhle potesit pritele. Kdyby to bylo opacne, jsem si jista, ze by chlap nic takoveho nepodstupoval.

Určitě nechci jít přes nějakou velkou bolest. Jen píšu, ze předním jsem nebyla připravena a ex byl jinak vybaveny. Tak jsem si říkala, ze teď s nějakou malou přípravou by to možná šlo, nevím ….

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.23 09:23

Kup si gel speciálně pro tyhle příležitosti, lubrikuje a současně trochu znecitlivuje..
Ať pritel začne pomalu prstem/prsty..
A ty si dej pár skleniček, ať jsi pořádně uvolněná.. jakmile nebudeš, bude to bolet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.23 12:39

Jít do toho bez přípravy, třeba i po nějakém tom alkoholu většinou vede k neúspěchu a k pocitu v tom smyslu, že to zanechá stopu typu „bolest, nikdy víc“! Lidem, kteří to takhle propagují moc nevěřím. Možná mají štěstí a opravdu tu dispozici mají, že jim to vyjde hned na poprvé, o. k., proč ne. Ale možná jsou i zlomyslní a hrají na tu kartu „bolest, nikdy víc“, protože cítí svaté poslání od toho jiné odradit. :think: :nevim:
K uvolnění vede cesta přes sebedůvěru a tedy opatrné zkoušení bez něčího zasahování, tedy i bez partnera. Když už si člověk věří, přesvědčí se že opravdu může, tak to není dál zdaleka takový problém.
Je tu ještě to, že i zdravotně to může být plus, hlavně u lidí, co mají sedavou práci, hutný jídelníček a taky některým maminkám po porodu. Přílišné napětí svěračů, které v důsledku jmenovaných věcí vzniká, je totiž faktorem, který přispívá ke vzniku stagnace místního krevního řečiště a tím i hemeroidů. Uvolnění napětí svěračů je proto i lékařsky uznávaná metoda k potlačení hemeroidů.
Je také jasné, že ti, co anál provozují se o něj pochopitelně i dobře starají.
Určitě jsou lidi, co celý den nesedí, nebo k žilním problémům nemají sklony. Někomu to prostě nic neříká. I průměrný člověk co to chce zkusit, musí přejít přes počáteční nepohodlí k té očekávané lepší části. Jsou lidi, co jdou ještě dál, hodně za rámec dotazu, protože úspěch láká jít dál.
A jsou taky ti co by do toho nešli ani za nic, možná by i radši zemřeli.
Lámat nikoho nebudeme, je to odpověď na dotaz, není to poslední šance odvolat před popravou. :mrgreen:
Prosím o zachování anonymity. :mavam:

Příspěvek upraven 15.07.23 v 12:48

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.23 12:44

Lubrikant, namazat a připravit (dráždit prstem, an. kuličkami). Hlavní je se uvolnit, bez toho to nejde, dobré je podložit si zadek polštářem a začít na misionáře, ne zezadu. Pomalu, v klidu, hodně lubrikantu a před samotným aktem, ať tě partner připraví. Při samotném průniku může partner dráždit klitoris rukou, hračkou. Po chvíli, kdy si zvykneš, můžete řádit. Zezačátku to může trochu tahat, tlačit, ale nesmí to bolet. Jakmile zabolí, ať ho vyndá a zkuste znovu.

Možná náročná příprava, ale stojí to za to, věř mi :P A časem se to zjednodušší.

• Citovat
  • Upravit
5244
15.7.23 12:45
@Anonymní píše:
Jít do toho bez přípravy, třeba i po nějakém tom alkoholu většinou vede k neúspěchu a k pocitu v tom smyslu, že to zanechá stopu typu „nikdy víc“! Lidem, kteří to takhle propagují moc nevěřím. Možná mají štěstí a opravdu tu dispozici mají, že jim to projde. Ale možná jsou i zlomyslní a hrají na tu kartu „nikdy víc“. :think: :nevim:
Je tu ještě to, že i zdravotně to může být plus, hlavně u lidí, co mají sedavou práci, hutný jídelníček a taky některým maminkám po porodu. Přílišné napětí svěračů, které v důsledku jmenovaných věcí vzniká, je totiž faktorem, který přispívá ke vzniku stagnace místního krevního řečiště a tím i hemeroidů. Uvolnění napětí svěračů je proto i lékařsky uznávaná metoda k potlačení hemeroidů.
Je také jasné, že ti, co anál provozují se o něj pochopitelně i dobře starají.
Určitě jsou lidi, co celý den nesedí, nebo k žilním problémům nemají sklony. Někomu to prostě nic neříká. I průměrný člověk co to chce zkusit, musí přejít přes počáteční nepohodlí k té očekávané lepší části. Jsou lidi, co jdou ještě dál, hodně za rámec dotazu, protože úspěch láká jít dál.
A jsou taky ti co by do toho nešli ani za nic, možná by i radši zemřeli.
Lámat nikoho nebudeme, je to odpověď na dotaz, ne poslední šance před popravou. :mrgreen:
Prosím o zachování anonymity. :mavam:

No, na druhou stranu mam kamarada gaye, ktery byl po analnim sexu v nemocnici sesivat konecnik. A ten sex nebyla zadna divocina a jeho pritel byl prumerne vybaven. Nejak na tyhle veci zacal postupem casu trpet. A ze svych znamych pry nebyl jediny, kdo musel podobny zakrok podstoupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.23 12:56
@Afrikana píše:
No, na druhou stranu mam kamarada gaye, ktery byl po analnim sexu v nemocnici sesivat konecnik. A ten sex nebyla zadna divocina a jeho pritel byl prumerne vybaven. Nejak na tyhle veci zacal postupem casu trpet. A ze svych znamych pry nebyl jediny, kdo musel podobny zakrok podstoupit :nevim:

Za tím musí být ještě něco i když vynecháme opravdu velkou divočinu. Přílišný spěch, žádná lubriace (po ruce), špatný úhel, nedostatečná komunikace, další trauma předchozího poranění… nevím. :nevim:
Je ale jasné, že pokud je otvor tak volný, že je průchod možný bez odporu a dostatečná lubrikace, není ke zranění důvod. :nevim:
Na šití - to už tedy musí být! :roll:
Drobná zranění i když se objeví i nějaká ta stopa krve, se zahojí sama, stačí pauza a hygiena…
Taky opakovaně říkám, že s parťákem až když už je cesta volná, že je potřeba i jeho naučit a komunikovat. :mavam:
A ještě jednou - je to odpověď na dotaz, ne polemika na téma. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
249
15.7.23 13:05

Nejlepší poloha, kdy mě to ani trošku nebolí ani ze startu, je z boku. Tam může hned celý a hned se hýbat a nic mě nebolí. Když začínáme zezadu, tak musí pomalu dovnitř a pak se chvíli nehýbat vůbec a pak pomaličku začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.23 14:06

Mám kamaráda co je na kluky a říkal mi jak mi závidí normální styk. Říkal ze už toho má plné zuby a není mu to příjemné. A častokrát chodil s tim ze ho bolí zadek a krvaci. A ro si dělal klystyry. Já jsem zkoušela jen prst a nebyla tam jediná chvilka kdy by mi to bylo příjemné. Cítila jsem jen tlak, nechápu jak někomu muže dělat dobre dráždění střeva :)

• Citovat
  • Upravit
2697
15.7.23 14:20

To je tak akorát na trhliny, následné záněty, abscesy a rektální píštěle. Tlak v konečníku snadno způsobí prolaps sliznice a z toho ty abscesy a záněty jsou pak parádní. Za tyhle problémy to prostě nestojí. Pokud si umíš užít vaginální sex, tak na sex používej otvory k tomu určené. Podvolit se příteli, který si chce prostě zaexperimentovat, mi přijde krátkozraké, hloupé a vlastní ponížení. Hazard s vlastním zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
15.7.23 15:12

Musíš prostě postupně. Hned vlítnout na anální sex jako takový je podle mě trochu hazard, kor pokud máš nějakou horší zkušenost a bojíš se. Ať tě partner nejdřív při sexu dráždí prstem, pokud se ti to bude líbit, postupně při dalších akcích zkusit nějakou menší hračku a až si budeš jistá, že tě anální hrátky baví a líbí se ti, tak jděte na anální styk. Zásadně s lubrikantem. Musíš to ale dělat, protože chceš a líbí se ti to, jinak se budeš podvědomě bát a budeš sevřená, což pak působí tu bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.7.23 17:14
@Afrikana píše:

A proč? Když to chce zkusit, ať to zkusí. Není to soutěž o tom, co pro ženu podstoupí muž a co ona pro něj. Tazatelka tady dostala v jedné z odpovědí dostatečně srozumitelný a rozumný návod jak na to (mimochodem, skvěle popsaný :potlesk: ). Při dodržení zásad hygieny, postupně, nejprve pomalu a ne „nasucho“ je to aspoň pro mě dost vzrušující zpestření :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.23 17:27
@Anonymní píše:
Mám kamaráda co je na kluky a říkal mi jak mi závidí normální styk. Říkal ze už toho má plné zuby a není mu to příjemné. A častokrát chodil s tim ze ho bolí zadek a krvaci. A ro si dělal klystyry. Já jsem zkoušela jen prst a nebyla tam jediná chvilka kdy by mi to bylo příjemné. Cítila jsem jen tlak, nechápu jak někomu muže dělat dobre dráždění střeva :)
@Sunlight515 píše:
To je tak akorát na trhliny, následné záněty, abscesy a rektální píštěle. Tlak v konečníku snadno způsobí prolaps sliznice a z toho ty abscesy a záněty jsou pak parádní. Za tyhle problémy to prostě nestojí. Pokud si umíš užít vaginální sex, tak na sex používej otvory k tomu určené. Podvolit se příteli, který si chce prostě zaexperimentovat, mi přijde krátkozraké, hloupé a vlastní ponížení. Hazard s vlastním zdravím.

Vidím jen JPP a vlastní zkušenost? :nevim:… Já ano.
A ta odpověď na úvodní otázku je kde? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí