Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A hlavně jsem se chtěla zeptat, čim to může být, ne aby se tady řešilo, zda bych běžela k Dr. Nebo ne
![]()
@Bia02s píše:
@lachtanice86 vzhledem k tomu, že už jsem jednou potratila, od té doby mám strach, tak hele, asi i jo
A co bys ji jako rekla? Jako fakt, kdyz tam v tom AS to dite slysis, byt jen chvilicku, tak co bys po te doktorce chtela? Kdyby bylo to dite mrtve, nebije mu preci srdce ani vterinu.
@Bia02s podle me to je baterkou, kdyz mi odchazela, tak chvilku jsem neco slysela a potom nic. Zkus baterku a uvidis
ja ho používala od 10tt
@Bia02s píše:
@lachtanice86 vzhledem k tomu, že už jsem jednou potratila, od té doby mám strach, tak hele, asi i jo
Tak ono to vůbec nemusí být baterkou a AS ti může být úplně k ničemu. Já jsem měla miminko schované vzadu a ještě za pupečníkem a ozvy nedokázala najít spolehlivě ani zkušená lékařka s profi přístrojem. Ze začátku koukla ultrazvukem a jak jsem začala cítit pohyby, už jsme to neřešily. Zbytečně se tím stresuješ. Já jsem o dítě přišla ve 21tt a stal se ze mě fatalista. Co se má stát, se prostě stane a stejně tomu nezabráníš…
@Bia02s zkoušela jsi jiná sluchátka? Mě originál dělala totéž
@Bia02s nechápu a to jsem potratila 5× a měla 1zamlkle. Prostě buď to vyjde nebo ne. Doktor s tím nic neudělá.
@lachtanice86 píše:
@Bia02s nechápu a to jsem potratila 5× a měla 1zamlkle. Prostě buď to vyjde nebo ne. Doktor s tím nic neudělá.
Tolikrát si přišla o miminko? A můžu se zeptat jak jsi na tom dnes? Už mas miminko?
![]()
Tak to strašně ráda čtu
já jsem po dvou potratech ( vždy v 9 tt přestalo bít srdíčko ) nyní jsem v 7 tt, tak se modlím aby bylo vše v pořádku ![]()