Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
dnes mi přišel tenhle zázrak…koupila jsem ho z druhé ruky, takže bez gelu, zkoušela jsem a neslyším nic, je to možné? jsem 11+4 (dle MS dokonce 12+5tt)Myslíte že je to proto, že nemám ten gel? Svoje srdce slyším dobře…abych se něměla začít strachovat, jestli s mimi něco není-minulou středu jsem byla na KO a vše OK… ![]()
A máš doma třeba oliv. olej? Namaž bříško, sondu a hledej - bez gelu nebo oleje to nejde :/ hlavně nešil ![]()
Určitě gel a hledej dole. Já teda hledala v nižším těhotenství, dlouho nemohla najít a našla skoro až za stydkou kostí
@Danitschka aha, ono to bez gelu nejde jo…
mi právě bylo divný, že svoje slyším i bez gelu…tak je pravda, že je asi 100× větší, že…-) No tak já zkusím ten olivový olej, to mě nenapadlo
děkuju
My už jsme 29 tt a bez gelu nebo olejíčku (používám saloos) neslyším nic. A fakt hledej hooodně dole, ale bacha, aby sis nenašla tep v tříslech - původně jsem to za srdíčko vydávala
Ale mimi zní úplně jinak, to poznnáš ![]()
@Danitschka no já teda s olejíčkem našla kousek nad tříslem něco jako srdíčko, takže to je špatně?
@xxLeninka najdi si na youtube, jak to má znít, takhle jsem to poprvé udělala já. Celou dobu jsem používala olej, nebo Niveu
Bez toho to neuslyšíš. Zní to jako cval koní ![]()
Musi Ti to bouchat strasne rychle o hodne rychleji nez Tvoje srdicko.. Muzes pouzit jakykoliv pletovy mleko, pac olejem si muzes vsechno zmazat.. Ja to delam jen pletovym mlikem, ktery si pak rozetru a angelsound pekne utru papirovyma kapesnickama a uklidim do nocniho stolecku… Hledej az uplne na pipce dole na ty stydky kosti… az tam, co Ti zacina ochlupeni… A poslechni si to na you tube, jak to ma znit, to mi hodne pomohlo!!! Fakt je to super!
@Reinka píše:
@xxLeninka najdi si na youtube, jak to má znít, takhle jsem to poprvé udělala já. Celou dobu jsem používala olej, nebo NiveuBez toho to neuslyšíš. Zní to jako cval koní
No holky, já ho doma mám a teď nadávám, že jsem si ho pořídila.. asi ve 14tt jsem je slyšela úžasně, nádherný pocit..jenže pak mi z ničeho nic narostl pupík a já už se 10 dnů stresuju, že je nemůžu najít a prostě se bojím..Teď se nemůžu dočkat kontroly (3.9) a třeba potom budu zas klidně spát:roll:
@Králičice se prcek schoval, občas se mi to stalo i v 8.měsíci ![]()
Jak radí holky, najdi si to na youtube, ať máš srovnání - vážně to zní jinak. Popř. si dej prst na krkavici, ať víš, jak tepeš ty. A olejem jsem si teda nikdy nic nezamazala, mažu si s ním pupík proti striím, je to lepší než nějaká chemka v krému, doporučuju z pšeničných klíčků, dá se s ním pak krásně masírovat i hráz ![]()
Jo a taky teď někdy srdíčko neslyším, pohyby mám, tak jsem v klidu. Dr. mi to vysvětlila tím, že prcek se otočí jakoby zády, zaleze víc dovnitř, navíc mám placentu na přední stěně, takže ta taky tlumí. Hlavně se nestresovat! ![]()
@Reinka - čekám dvojčátka
taky se tím uklidnuju.. ale je fakt, že se prostě nemůžu dočkat, až budu mít jistotu, že jsou ok ![]()
@Králičice jéé, to se máš, taky jsem chtěla dvojčátka
Ale teď po CS už jen po jednom
Tak neboj, někam se schovali, oni to jsou lumpové malinký ![]()
Tak jsem poctivě hledala, ale nevím jestli je to ono-zní to jako na youtube, ale stejně to zní i na těch tříslech, tak nevím…prostě úplně stejný zvuk jako na youtube…
každopádně děkuju za radu, budu hledat-)
zní mi to jako tady:
http://www.youtube.com/results?…
jako tady teda ne
:
http://www.youtube.com/watch?…