Angelsounds

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3221
28.8.12 20:42

Ahoj holky,
dnes mi přišel tenhle zázrak…koupila jsem ho z druhé ruky, takže bez gelu, zkoušela jsem a neslyším nic, je to možné? jsem 11+4 (dle MS dokonce 12+5tt)Myslíte že je to proto, že nemám ten gel? Svoje srdce slyším dobře…abych se něměla začít strachovat, jestli s mimi něco není-minulou středu jsem byla na KO a vše OK… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
28.8.12 20:45

A máš doma třeba oliv. olej? Namaž bříško, sondu a hledej - bez gelu nebo oleje to nejde :/ hlavně nešil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.8.12 20:51

Určitě gel a hledej dole. Já teda hledala v nižším těhotenství, dlouho nemohla najít a našla skoro až za stydkou kostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
28.8.12 20:52

@Danitschka aha, ono to bez gelu nejde jo… 8o mi právě bylo divný, že svoje slyším i bez gelu…tak je pravda, že je asi 100× větší, že…-) No tak já zkusím ten olivový olej, to mě nenapadlo :oops: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
28.8.12 20:57

My už jsme 29 tt a bez gelu nebo olejíčku (používám saloos) neslyším nic. A fakt hledej hooodně dole, ale bacha, aby sis nenašla tep v tříslech - původně jsem to za srdíčko vydávala :D Ale mimi zní úplně jinak, to poznnáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
28.8.12 21:06

@Danitschka no já teda s olejíčkem našla kousek nad tříslem něco jako srdíčko, takže to je špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.8.12 21:11

@xxLeninka najdi si na youtube, jak to má znít, takhle jsem to poprvé udělala já. Celou dobu jsem používala olej, nebo Niveu :lol: Bez toho to neuslyšíš. Zní to jako cval koní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
28.8.12 21:13

Musi Ti to bouchat strasne rychle o hodne rychleji nez Tvoje srdicko.. Muzes pouzit jakykoliv pletovy mleko, pac olejem si muzes vsechno zmazat.. Ja to delam jen pletovym mlikem, ktery si pak rozetru a angelsound pekne utru papirovyma kapesnickama a uklidim do nocniho stolecku… Hledej az uplne na pipce dole na ty stydky kosti… az tam, co Ti zacina ochlupeni… A poslechni si to na you tube, jak to ma znit, to mi hodne pomohlo!!! Fakt je to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
28.8.12 21:14
Si mne predbehla.. :) ANo, mas pravdu!!!
@Reinka píše:
@xxLeninka najdi si na youtube, jak to má znít, takhle jsem to poprvé udělala já. Celou dobu jsem používala olej, nebo Niveu :lol: Bez toho to neuslyšíš. Zní to jako cval koní :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16966
28.8.12 21:16

No holky, já ho doma mám a teď nadávám, že jsem si ho pořídila.. asi ve 14tt jsem je slyšela úžasně, nádherný pocit..jenže pak mi z ničeho nic narostl pupík a já už se 10 dnů stresuju, že je nemůžu najít a prostě se bojím..Teď se nemůžu dočkat kontroly (3.9) a třeba potom budu zas klidně spát:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.8.12 21:31

@Králičice se prcek schoval, občas se mi to stalo i v 8.měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
28.8.12 21:33

Jak radí holky, najdi si to na youtube, ať máš srovnání - vážně to zní jinak. Popř. si dej prst na krkavici, ať víš, jak tepeš ty. A olejem jsem si teda nikdy nic nezamazala, mažu si s ním pupík proti striím, je to lepší než nějaká chemka v krému, doporučuju z pšeničných klíčků, dá se s ním pak krásně masírovat i hráz ;)
Jo a taky teď někdy srdíčko neslyším, pohyby mám, tak jsem v klidu. Dr. mi to vysvětlila tím, že prcek se otočí jakoby zády, zaleze víc dovnitř, navíc mám placentu na přední stěně, takže ta taky tlumí. Hlavně se nestresovat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16966
28.8.12 21:35

@Reinka - čekám dvojčátka :-) taky se tím uklidnuju.. ale je fakt, že se prostě nemůžu dočkat, až budu mít jistotu, že jsou ok :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.8.12 21:41

@Králičice jéé, to se máš, taky jsem chtěla dvojčátka :oops: :mrgreen: Ale teď po CS už jen po jednom :roll: Tak neboj, někam se schovali, oni to jsou lumpové malinký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
28.8.12 22:26

Tak jsem poctivě hledala, ale nevím jestli je to ono-zní to jako na youtube, ale stejně to zní i na těch tříslech, tak nevím…prostě úplně stejný zvuk jako na youtube… :nevim: každopádně děkuju za radu, budu hledat-)

zní mi to jako tady:
http://www.youtube.com/results?…

jako tady teda ne :nevim: :
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení