Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ncc1701 o to snad nejde, ne? zákony by měli platit pro všechny, jeden si bude žít jako prase v žitě na úkor ostatních co se snaží žít podle zákonů v České republice… nebudu zavírat oči a pak plakat nad rozlitým mlíkem… (jen aby tady nevznikli dohady, nejsem bývalý zaměstnanec a pod… )
@Anonymní píše:
@ncc1701 o to snad nejde, ne? zákony by měli platit pro všechny, jeden si bude žít jako prase v žitě na úkor ostatních co se snaží žít podle zákonů v České republice… nebudu zavírat oči a pak plakat nad rozlitým mlíkem… (jen aby tady nevznikli dohady, nejsem bývalý zaměstnanec a pod… )
Neříkám, že si nemají být všichni před zákonem rovni, jen mě to napadlo jako proč zrovna jeho udat, když daňová přiznání jsou hlavně o pláči nad nízkými příjmy. Málokdo přizná skutečnou výši výdělku. Proto se ptám, proč zrovna on?
Navíc jestli má příjmy bez dokladu, tak ani kontrola většinou nic neodhalí.
@Anonymní píše:…no je názor teda
Jojo, osobní spor nebo závist dokáže spustit věci. A anonymní dotaz na anonymní udání svědčí o velké srdnatosti pisatele. Jo, má to smysl, pokud to není například Praha 6, to je skoro daňovej ráj. Malé obce mají úřednice, co se rády pošťourají v papírech nenáviděného místního pracháče. Klidně to pošli, ale málokdy něco odhalí a Tobě líp nebude, to se spolehni.
Co to je spoustu penez? Pro nekoho je spousta penez pet tisic, pro nekoho milion. V prvim pripade to smysl nema v druhem zrejme ano. Pokud to jsou takto velke castky, nejspis bude i dobre kryti, tak si priprav dobrou vypovef, v takovem pripade to bude asi na dlouhe lokte.
@Anjes píše:
Jojo, osobní spor nebo závist dokáže spustit věci. A anonymní dotaz na anonymní udání svědčí o velké srdnatosti pisatele. Jo, má to smysl, pokud to není například Praha 6, to je skoro daňovej ráj. Malé obce mají úřednice, co se rády pošťourají v papírech nenáviděného místního pracháče. Klidně to pošli, ale málokdy něco odhalí a Tobě líp nebude, to se spolehni.
No anonymni udani snad na mysli nemela. To opravdu nema smysl skoro zadny.
@evill píše:
ale měla, viz název diskuze
@evill píše:
@Anjes píše:
Jmenuje se Anonymní udání finančáku…z těchto lidí se mi ježí vlasy, tak snad se za svůj názor postavím, ne?
přesně tento názor zastávám i já. Když mi něco vadí tak to řeknu, akdyž někde někoho za něco udám, tak aby taky věděl odkud vítr fouká. Křivácké jednání za zády nesnáším, přijde mi to podvraťácké ![]()
Prosím Vás, máte někdo zkušenost s udáním fin. úřadu? Jestli to má smysl? Chci to udělat, protože vím o někom, kdo neodvádí spoustu peněz a jenom se přiživuje.
děkuji