Jak někoho anonymně udat na FÚ

Anonymní
6.7.13 08:58

Anonymní udání finančáku

Prosím Vás, máte někdo zkušenost s udáním fin. úřadu? Jestli to má smysl? Chci to udělat, protože vím o někom, kdo neodvádí spoustu peněz a jenom se přiživuje. :(

děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
6.7.13 09:02

Osobní spor? Jinak bys musela udat snad každýho druhýho

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.13 09:06

@ncc1701 o to snad nejde, ne? zákony by měli platit pro všechny, jeden si bude žít jako prase v žitě na úkor ostatních co se snaží žít podle zákonů v České republice… nebudu zavírat oči a pak plakat nad rozlitým mlíkem… (jen aby tady nevznikli dohady, nejsem bývalý zaměstnanec a pod… )

• Citovat
  • Upravit
1196
6.7.13 09:08

Přesně to mě napadlo, osobní pomsta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.7.13 09:08
@Anonymní píše:
@ncc1701 o to snad nejde, ne? zákony by měli platit pro všechny, jeden si bude žít jako prase v žitě na úkor ostatních co se snaží žít podle zákonů v České republice… nebudu zavírat oči a pak plakat nad rozlitým mlíkem… (jen aby tady nevznikli dohady, nejsem bývalý zaměstnanec a pod… )

Neříkám, že si nemají být všichni před zákonem rovni, jen mě to napadlo jako proč zrovna jeho udat, když daňová přiznání jsou hlavně o pláči nad nízkými příjmy. Málokdo přizná skutečnou výši výdělku. Proto se ptám, proč zrovna on?

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
6.7.13 09:09

Navíc jestli má příjmy bez dokladu, tak ani kontrola většinou nic neodhalí.

• Citovat
  • Upravit
1196
6.7.13 09:15
@Anonymní píše:
@ncc1701 o to snad nejde, ne? zákony by měli platit pro všechny, jeden si bude žít jako prase v žitě na úkor ostatních co se snaží žít podle zákonů v České republice… nebudu zavírat oči a pak plakat nad rozlitým mlíkem… (jen aby tady nevznikli dohady, nejsem bývalý zaměstnanec a pod… )
…no je názor teda :roll:, podle zákonů ale žije málokdo, a hlavně politici, co je vymylsleli NE! Tak vesele do toho, ale tím stát nespasíš. Ale jestli ti to udělá dobře :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
6.7.13 09:16

Jojo, osobní spor nebo závist dokáže spustit věci. A anonymní dotaz na anonymní udání svědčí o velké srdnatosti pisatele. Jo, má to smysl, pokud to není například Praha 6, to je skoro daňovej ráj. Malé obce mají úřednice, co se rády pošťourají v papírech nenáviděného místního pracháče. Klidně to pošli, ale málokdy něco odhalí a Tobě líp nebude, to se spolehni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
6.7.13 09:21

Co to je spoustu penez? Pro nekoho je spousta penez pet tisic, pro nekoho milion. V prvim pripade to smysl nema v druhem zrejme ano. Pokud to jsou takto velke castky, nejspis bude i dobre kryti, tak si priprav dobrou vypovef, v takovem pripade to bude asi na dlouhe lokte.

• Citovat
  • Upravit
8142
6.7.13 09:23

Možná je to manžel/přítel, co platí nízké alimenty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
6.7.13 09:24
@Anjes píše:
Jojo, osobní spor nebo závist dokáže spustit věci. A anonymní dotaz na anonymní udání svědčí o velké srdnatosti pisatele. Jo, má to smysl, pokud to není například Praha 6, to je skoro daňovej ráj. Malé obce mají úřednice, co se rády pošťourají v papírech nenáviděného místního pracháče. Klidně to pošli, ale málokdy něco odhalí a Tobě líp nebude, to se spolehni.

No anonymni udani snad na mysli nemela. To opravdu nema smysl skoro zadny.

• Citovat
  • Upravit
1196
6.7.13 09:26
@evill píše:
No anonymni udani snad na mysli nemela. To opravdu nema smysl skoro zadny.

ale měla, viz název diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
6.7.13 09:29

Název diskuze je asi jasný

Jmenuje se Anonymní udání finančáku…z těchto lidí se mi ježí vlasy, tak snad se za svůj názor postavím, ne?
@evill píše:
No anonymni udani snad na mysli nemela. To opravdu nema smysl skoro zadny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
6.7.13 09:30
@Alka píše:
ale měla, viz název diskuze

Aha. No tak to je o nicem.

• Citovat
  • Upravit
1196
6.7.13 09:34
@Anjes píše:
Jmenuje se Anonymní udání finančáku…z těchto lidí se mi ježí vlasy, tak snad se za svůj názor postavím, ne?

přesně tento názor zastávám i já. Když mi něco vadí tak to řeknu, akdyž někde někoho za něco udám, tak aby taky věděl odkud vítr fouká. Křivácké jednání za zády nesnáším, přijde mi to podvraťácké :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák