Antibiotika a vyrážka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
19.4.13 00:51

Kup lekarne CLARITINE sirup

A penicilinove ATB si dejte na black list,

PS dělají se testy zda nemáš protilátky na ATB ale ty jsou hodně nepřesné, a jsou do defakto vyhozené peníze přes 50% procento výsledků je falešně nagativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
20.8.15 17:38

Ahojky, jdu poprosit o radu. Malá dostala atb Ospamox na zánět nosohltanu a měla i nález na průduškách. Dáváme je od úterý a dneska se pěkně osypala :?.Doktorka už tam není, takže se nedovolám. Chci se zeptat, jestli je to „normální“ vyrážka po atb, nebo alergická reakce a jestli dávat dál..nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.8.15 18:00

@Mia 01 viděla bych to na alergickou reakci.. já měla před pár lety něco hoodně podobnýho po penicilinu na kterej mi následně zjistili alergii… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
25.8.15 22:16

@Kriss Tina Děkuju moc :kytka:.Nakonec dr antbiotika vysadila, ale alergie to asi nebyla :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.4.16 17:58

Zdravim, moje dítko 10,5M cca před 14 dni dobralo amoksiklav a krom veeeelkých opruzenin dobrý. Ted beru já Ospen 1000 a dítko se mi celé osypalo (ještě má ode mne trochu MM). Myslíte, že by to mohlo po těch antibiotikách i když i ty její byl také penicilin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
29.4.16 18:02

A hlásila jsi dr, že kojíš? Ono možná nezáleží až tak na druhu jako na dávce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.4.16 18:05

Hlásila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
29.4.16 18:09

@Leha82 Hm, může mít reakci na ty ATB, nebo to také může být něco jiného-asi bych nechala pro jistotu zkouknout, aby se to nějak nezkomplikovalo, kdyby to byla alergie…
Jasně, pátek večer-to se vždy něco rádo objeví :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
23.6.16 12:46

Ahoj, syn se mi osypal 4 dny po dobraní augmentinu, u mudr jsme včera dostali fenistil kapky, ale zdá se mi že je to po nich snad ještě horší, nevím jestli mu to teda dávat nebo ne, ach jo, dnes už tam mudr není, zajdu k ní až zítra, kromě toho fenistilu už není nic co by mu pomohlo, že? má dva roky, vyrážka ho nesvedí, ale vypadá dost hrozivě, má to po celém těle, vypadá to místy jako kopřivka, místy to jsou už fleky, je světle ružová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí