Dcera zvrací, jak budou fungovat antibiotika?

2128
27.11.18 17:47

Zavolala bych o tuto informaci do nemocnice.Pokud tu není lékař,tak budou všichni max tipovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58838
27.11.18 17:58

@Ivana 85 záleží na doktorovi. Řešila jsem u syna, který zvracel při horečce, takže jsem to několikrát řešila. Naše doktorka mi říkala, že při zvracení do hodiny je potřeba podat znovu, podle zastupující dr. stačí půl hodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
27.11.18 17:59
@Ivana 85 píše:
Ahoj, dcera bere atb a obe jsme chytly nejakou virozu a zvracime. Chtela jsem se zeptat, jak dlouho v sobe musi udrzet atb aby zacli fungovat a nemusela jsem ji davat dalsi davku. Dekuju za odpovedi

vyzvracet antibiotika to už je někakej moderní level, ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
27.11.18 18:15

@Hrabě Dooku co to meleš? Mě dcera taky zvracela při spálove angine a nakonec musela na injekce.
A pokud má dítko ATB a do toho chytí střevní virózu, tak jaký moderní level??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
27.11.18 18:44

No nevím, dcera i syn měli nějakou střevní virozku před 14dny a blinkali co hodinu asi 10 hodin. Děs. Dcera od půl sedmý večer do tří do rána a syn od půlnoci do osmi do rána. To bylo bájo. TAkže pokud se do hodiny antibiotika nevstřebají, tak asi nechat až na tu další dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
27.11.18 19:44

Nase dr uz tam samozrejme neni a do nemocnice volat nechci,odtamtud nas ted pustili a urcite by mi rekli at jedem zpet.Kdyby zvracela jen dcera,tak jim to samozrejme reknu,ale tim ze to mam taky,tak to urcite neni z atb.A prave si nejsem jista jestli to je pul hodina nebo hodina,tak jsem myslela jestli nekdo nema info od doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
27.11.18 20:38

@Ivana 85 pokud je udrží přes půl hodiny, tak bych jí je znovu nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
27.11.18 20:46

@tezi dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie