Antibiotika Augmentin pro půlročního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9726
8.12.14 22:51

@Bibík13
Někdy je alergická reakce natolik překotná, že pomohou jen glukokortikoidy. Antihistaminika 2. generace – loratadin, desloradatin, cetirizin, levocetirizin (anti-H1; pozn.: anti-H2 se používají pro vyvolání hypoacidity žaludku spolu s inhibitory protonové pumpy = PPI) by měla pomoci u zjištěných potravinových alergií, ale i tam mnohdy selžou. Pokud byste byla alergická na penicilinová ATB, tak vězte, že by se to již dávno projevilo. Mohla byste prozradit, na jakou dg. berete chráněný aminopenicilin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.12.14 23:04

Nene aerius beru kvuli „alergii“ nealergickeho puvodu…pise mi je alergolog. Augmentin jsem mela v zivote moc krat a krom divnych pocitu, zaludecnich potizi, mi nebylo z nich noc. Ale staci precist pribalovy letak a nektere diskuse, tak jsem strasne vydesena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.12.14 23:06

@Doctus zanet dutin, dlouhodoby vlhky kasel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.12.14 23:15
@Bibík13 píše:
Nene aerius beru kvuli „alergii“ nealergickeho puvodu…pise mi je alergolog. Augmentin jsem mela v zivote moc krat a krom divnych pocitu, zaludecnich potizi, mi nebylo z nich noc. Ale staci precist pribalovy letak a nektere diskuse, tak jsem strasne vydesena

a četlas už letáček z Paralenu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.12.14 23:19

@Bibík13 a čeho se konkrétně bojíš? nerozumím tomu.
pokud jsi ho brala mockrát, není důvod očekávat alergickou reakci anafylatického typu, které by se člověk mohl bát..
hlavně klid!!! :srdce: každý lék má NU,.. a příbalové letáky jsou prostě takové děsivé,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.12.14 23:33

@Nataša ja vim, jja jsem proste hloupa, nasla jsem super diskusi o augmentinuu, kde popisovali pri uzovani otoky, zavrate, halucinace a potize s dychanim i po ukonceni lecby :-( :-( :-( a tef mam od 22hod uzity prasek a myslim, ze me vse svedi, picha, atd! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85239
9.12.14 07:37

@Bibík13 jednou jsem si precetla pribalovy letak a dopadla stejne jako Ty. Od te doby ho nectu, jen to, zda se uziva lek ored jidlem nebo po jidle. S moznou alergii na lek pocitam vzdy, ale nepripoustim si ji. Az kdyz u sebe zaznamenam neco neobvykleho, mrknu do pribalaku, zds to nemuze byt z toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.12.14 12:40

@Bibík13 no jo, příbaláky a diskuze :-(
víš co, buď v klidu. navíc, jetsli si ho už někdy měla,..
setkávám se víceméně s nějakými nevolnostmi po něm (to ten klavulonát), ale třeba já osobně (pokud tě to uklidní) mám augmentin nejraději. :-) a klacid. To jsou dvoje antb. která mi nezpůsobí žádné NU, a to ani průjem!!! Starší syn trpí na flegmony po kousnutí středomořskými asi komáry nebo čím, ale pokaždé u moře mu nateče oko, což je nebezpečné, a musí se řešit, a vždy tedy u moře bere augmentin!!a taky bez problémů. Vlatsně v okolí nemám nikoho, kdo by ho nesnášel. Takže klid, nohy v teple a žádné extrémní pozorování se. a hlavně nečti diskuze!! :-) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.12.14 22:20

@Nataša diiiky holka, ty vis jak pred vecerem potesit. :hug: Snad to bude bez problemu i tentokrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
24.3.16 17:04

Ahoj, prosim Vás, dnes dcera dostala přípravek augmentin duo, má ho brát po 12 hodinách 5ml a mě se právě těch 5ml zdá moc je jí 17měsícu a má 9.200g, nemáte nějakou zkušenost jak se to rozpočítavá na tu váhu? Nikde nemůžu nic najít :zed: děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
24.3.16 17:17

@JayLee to jo, jen bych rada věděla zda to jde někde najít, tomu našemu Dr už moc nevěřím pravě a hledám nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
24.3.16 17:34

@JayLee malá už je nemocná cca 2 měsíce, vždy nemoc pak týden dobrý a pak zas nemoc a takto stále dokola a on něj jsem slyšela vždy jen že je to viróza :cert: v ponděli už jsem mu řekla že chci výtěry a krev aby jí vzal tak OK i jí poslechnul prý dobrý a dnes rtg a že má zápal plic :zed: :cert: a to je stále něco s ním… Tak už mě to štve, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
2.2.25 08:13

Holky syn 3 roky je po vyndání nosní mandle týden. Po vyndání měl zelené hnusné nudle. Vcera jsme šli na orl pohotovost a dostal augmentin ma prý zánět nosohltanu a prý velkou rýmu která je zaražena. Ono se to po těch antibiotikách nějak uvolní nebo by měla rýma přestat úplně? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11783
2.2.25 09:03

Pokud je infekce bakteriální tak ji ATB preleci… ale na uvolnění těch hlenů pomůžou hlavně mukolytika napr. mukosolvan. A naředit ty hleny třeba sprejem phisiomer pro děti…jo a ten. mucosolvan určitě dávat jen dopoledne kdyztak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
2.2.25 09:06

@Vladusxx dekuji, dáváme uz týden sinupret, sterimar a skončili jsme s olythem. Prave ze po něm to šlo ven ale když uz ho nemuze brát tak jsme radši jeli a jeste ze tak. Jinak nekašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí