Antikoncepce Bonadea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2579
12.9.21 16:01

@Sasa6 Vrátit ve smyslu, že by ti vrátili peníze, nejde, dali by ji k likvidaci, prostě už by byla nevyužitá. No ale moc nerozumím tomu, že sis ji nechala napsat, když se bojíš vedlejších účinků. :nevim: Osobně mi proti bolestivé menstruaci antikoncepce nepomohla. Měla jsem taky Bonadeu. Můžeš to balení brát (předpokládám, že ji máš na 3 měsíce) a podle toho, jestli ti bude vyhovovat, ji vysadit nebo si dát napsat další balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.9.21 14:15

@whitemirror já se právě dlouho kopala k tomu to zkusit nějak vyřešit ale brát to každý den :? Chtěla sem třeba injekce ale o ničem nechtěl dr. slyšet :nevim: vedlejší účinky sem zkoukla až doma, přitom mi nic takového nenaznačil, obzvlášť ta Bonadea mi přijde agresivní. Věděla sem že na každého jinak působí ale myslím že za ty nervy, nálady a td. mi to nestojí. Takže můžu jen dát k likvidaci do lékárny :palec: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
13.9.21 22:26

@Sasa6 Já jsem zbylé balení se 3 blistry prodala, ale to samozřejmě legální není, když je to na předpis (Sunya, tu jsem brala jako poslední a byla ještě horší než Bonadea). Já zkusila 3 různé antikoncepce a Bonadea mi přišla jako nejšetrnější, ale už bych ji nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.10.21 20:10

Chcete koupit Bonadeu?

Dobrý den, mám na prodej celé balení na 3 měsíce. Bohužel mi byla potvrzena Leidnova mutace a nemohu ji brát, exp. je do 8/2023…
nechala bych ji za 480 kč, poštovné hradím já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.22 08:18

Hubnutí po antikoncepci

Zdravím vás všechny.
Chtěla jsem se zeptat, zda jste některá zhubla po braní antikoncepce Bonadea. Beru ji 5 měsíců a asi po měsíci a půl jsem začla bez příčiny hubnout. Mám teď dole cca 9kg. Tak jsem se chtěla zeptat, zda je to normální. Jinak přemýšlím, že antikoncepci přestanu brát. Po Bonadee si přijdu hodně náladová, ve stresu, v období ovulace stále spinim. A to jsem prakticky začla brát kvůli tomu.
Děkuji za vaše názory.
Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
2.4.23 22:06

-

Příspěvek upraven 02.04.23 v 22:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65016
2.4.23 22:08
@KristynaTita píše:
Zbyly mi 4 plata bonadea HA, nemate nekdo zajem?

Smaz to i tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.23 10:44

Bonadea

Zdravím, antikoncepce Bonadea mně sedla ( asi jako jediné 😅). Pleť mám lepší, ale možná to je i sluníčkem. Na začátku jsem měla depresivní nálady, ale ty odezněly po dobrání prvních dvou plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.23 22:17

Dobrý den chtěla jsem se zeptat. Dnes začínám brát první platíčko a chtěla jsem se zeptat kdy vynechávam a kdy beru jsem z celého pribaloveho letáku úplně zmatená. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65016
1.10.23 22:21
@Andreaadamkova píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat. Dnes začínám brát první platíčko a chtěla jsem se zeptat kdy vynechávam a kdy beru jsem z celého pribaloveho letáku úplně zmatená. Děkuji za odpověď

To fakt nevim, z ceho jsi zmatena. Bereskazdy den zhruba ve stejnou dobu jednu tabletku. Az platodoberes, tak vynechas, to snad pochopi kazdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.1.24 00:49

Zkušenost :P

Ahoj, tak jsem se rozhodla dát sem na starý příspěvek i svoji zkušenost s bonadeou. Bonadea mi byla předepsána kvůli adenomyóze před 4 měsíci, hned jsem hledala recenze (shodou náhod to je má první ha) a teda zděsila jsem se!! 8o. První měsíc jsem špinila 15 dní, pak klid, v pauze jsem dostala hezky menses, bohužel snad nejhorší v mém životě, trvaly 13 dní a moc bolestivé :zed:. Druhý měsíc úplně v pohodičce, menses zas hezky na čas, bohužel zas delší. Třetí měsíc to stejné, akorát menses mi na den přestaly, pak se vrátily v plné síle :mrgreen:. Teď beru 4 měsíc a budu měnit nebo s ha končím, s bonadeou mám krásný obličej, za týden jeden malý beďárek a menses na čas..bohužel stálé bolesti hlavy, únava, žádná chuť k jídlu, bolest břicha, jsem nepříjemná a podrážděná, vždy rapidně přibírám s každým jídlem a ať dělám co dělám, váha nejde dolů a jde jen nahoru :oops: a vypadám jak těhotná!!! (jím jen dvakrát za den, kalorie počítám a cvičím pravidelně), v pauze 5 kg pryč a jsem spokojená, a pak zase repete :cert: Takže pro mě bonadea určitě ne!! :pocitac: Ale pokud vám byla předpsaná, nebojte se zkusit, pokud nesedne tak si necháte dát jinou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.3.24 15:59

Bonadea

Zdravím, holky mam tu antikoncepci Bonadea mám na prodej celé balení na 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.24 12:55

Dobrý den, minulý týden jsem si koupila antikoncepci Bonadea vzala jsem s toho jen jeden prášek a rozhodla jsem se nakonec že antikoncepci nechci..trvanlivost balení je do 2/2026 pokud by měl někdo zájem přenechám za 400 Kč ať mi doma zbytecne neleží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.25 14:48

Nějaký způsob jak oddálit menstruaci když beru antiko. Bonadea?

Dobrý den :)

Je mi 20 let a už cca 3 roky používám antikoncepci Bonadea pravidelně, provádí super výsledky.
Ale ted' mi má bohužel přijít menzes v dost nevhodný čas (jedu na chatu a tam se moc osobní hygiena řešit nedá). Zajímalo by mě jestli nemáte nějaké moudra na menší oddálení, protože mi vychází začátek na 10. a odjíždíme 11.

Budu moc vděčná za jakoukoliv odpoved :mrgreen: Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
65016
3.8.25 17:06
@Anonymní píše: Více

normálně začni místo přestávky hned další platíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí