Antikoncepce Bonadea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
28.7.15 09:22
@kikaa píše:
Ahojky holky, taky jsem se rozhodla připsat svou zkušenost s Bonadeou, doktorka mi ji předepsala kvuli nechuti k sexu. Po necelém měsíci se chuť opět vrátila :palec: než jsem ji začala brát pročítala jsem tuto diskusi a docela jsem se hrozila. Ale nic z toho jako přibýrání, menstruace mimo cyklus, akné, migrény a pod. se nekonalo. Naopak mám menstruaci 2× tak slabší než s předchotí atk. Takže za mě :palec: :potlesk: Já osobně nedoporučuji mojí předchozí - tri-regol… :(

No a vidíte, já jsem Tri-regol užívala 4 roky před otěhotněním, byla to moje první antikoncepce a byla jsem OPRAVDU naprosto spokojená. Teď po dítěti mi ji ale doktorka již nechtěla předepsat, že je prý nemoderní a napsala mi Lunafem, hrůza, po 3 měsících jsem to vzdala a řekla si o jinou. Dostala jsem Bonadeu a opět hrůza… Takže na HA asi úplně kašlu. Nějaký ten rok do dalšího dítěte to přežiju bez HA a pak se uvidí, třeba zkusím tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.15 13:26

Bonadea 14mesicu

Ahoj, me se zlepsila max plet jinak mi prinesla akorat tak migreny naladovost vzteklost ospalost ted po 14.mesicich ji vysazuju pribrala sem sice 5kg e vaha uz nejde dolu ani nahoru :( A na sex nemam taky chut. Prvni pulrok byl nejhorsi ale stejne se to nesrovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.10.15 11:25

antikoncepce bonadea

Za me je to nejhorši antikoncepce za 4mesice je mi nechutne zle cetla jsem jake to muze mit vedlejsi ucinky a bylo napsane plicni embolie mam vsechny priznaky.. :/ tomu jsem objednana aaz za dva tydny ale uz ji neberu nejhorsi je ta dychacnost a bolest silna pod zebry. tak mi nezbyva nic jineho nez cekat… setkal se s tim nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.10.15 11:27

@Maminka4314 taky se divim ze nemam ani ja na sex chut pritom predtim jsem jo chtela furt za ke nehorsi antina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.10.15 11:30
@Torra píše:
Antikoncepce Bonadea mi neuvěřitelným způsobem ničila život.
Prvních pár týdnů po předepsání, bylo vše v naprostém pořádku, ovšem pak přišel zlom a z mého doposud normálního života, se začal pomalu stávat horror.
Začalo to neuvěřitelnými výkyvy nálad, přecitlivělostí, kdy jsem se dostávala do stavů, kdy mě rozbrečelo absolutně cokoliv i když se mě to třeba ani netýkalo, o strašných bolestech a křečích a naprosto nepravidelné menstruaci ani nemluvě. O náladě na sex snad taky nemá cenu ani hovořit. Z mého dříve normálního, sexuálního života (třeba každý den) jsme se s několikaletým přítelem dostali do fáze, kdy jsem sex chtěla i třeba jen jednou za dva týdny, občas ani to ne.
Prášky jsem vysadila, objednala jsem se k doktorce a tuto hormonální antikoncepci už nechci nikdy vidět.

mam uplne to stejne mozna horsi priznaky na plicni embolii :( bjednana jsem az za dva tydny a docela mam strach jakou ted berete antikoncrpci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.10.15 11:37

@Vejunka18 jsme na tom ale uplne stejne nela jsem to sama uz druhy den ji neberu a mam ppdezdreni na plicni embolii jal to pise v letaku od bonadei

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.5.16 18:01

prosim nerozumim tomu

Dobry den prosim vas nikdy jsem antikoncepci neuzivala doktorka mi predepsala Bonadea v letaku je napsano pripravek zacnete uzivat prvni den vaseho cyklu ktery je prvnim dne vaseho menstr. krvaceni takze prosim nerozmim tomu prvni tabletku si mam vzit az v prvni den kdy dostanu menstruaci? nebo muzu zacit brat hned kterykoli den i kdyz menstr. nemam?? moc prosim o radu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.11.16 18:39

Ahoj, dneska jsem si byla pro recept a dr mi po domluvě napsal právě tuto antikoncepci. Z přečtení pár stránek tady jsem opravdu hodně v rozpacích zda ji brát, ale na každou to působí jinak, tak snad budu mít štěstí. Opravdu se tu nenapde skoro nikdo kdo by s ní měl kladné zkušenosti? nebo jakékoliv zkušenosti (z novějšího data) :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.16 20:53

Já tuto HA beru déle jak rok. Menzes= špinění max půl dne, obcas vůbec nic. Jednou za čas mám menzes jako dříve, se silným krvácením, a bolestmi…ale to je jednou za 4 měsíce. Před touto HA jsem měla bolesti a mdloby kazdy mesic. Nálada mi příjde, že se nezměnila. Chut na sex také ne. Migréna nevim co je :-D ne že bych nevedela, ale nemam. Prsa se nezvetsila ani nezmenšila. Přibrala jsem asi 3kg, ktere jsem behem mesice shodila. Plet o trochu lepsi. Zadne nezadouci ucinky nepozoruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.12.16 21:46

Naprostá spokojenost

Přestože téma je již staršího data, musím sem napsat pozitivní reference na Bonadeu. Beru ji tedy zatím jen přes 4 měsíce, ale jsem s ní naprosto spokojená! Pleť se mi zlepšila a žádné veldejší účinky nepozoruji. Určitě bych neměnila, navíc je za super peníze (cca 360 Kč na 3 měsíce), takže ještě ušetřím.

Po přečtení recenzí zde a na modrém koníkovi jsem byla rozhodnutá říci doktorovi, že chci něco jiného (ještě před vyzvednutím receptu). Byl ale rozumný a přesvědčil mě, ať to zkusím alespoň na měsíc, pokud mi opravdu nesedne, napíše mi hned něco jiného. To mě přesvědčilo a dneska jsem mu vděčná, protože to byla opravdu dobrá volba. Antikoncepce patří k nejšetrnějším, což po dvou dětech celkem potřebuji, aby se můj organizmus zase trochu vzpamatoval :)

Neváhejte a zkuste to! @kacaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
8.12.16 22:52
@Kiki12 píše:
Přestože téma je již staršího data, musím sem napsat pozitivní reference na Bonadeu. Beru ji tedy zatím jen přes 4 měsíce, ale jsem s ní naprosto spokojená! Pleť se mi zlepšila a žádné veldejší účinky nepozoruji. Určitě bych neměnila, navíc je za super peníze (cca 360 Kč na 3 měsíce), takže ještě ušetřím.

Po přečtení recenzí zde a na modrém koníkovi jsem byla rozhodnutá říci doktorovi, že chci něco jiného (ještě před vyzvednutím receptu). Byl ale rozumný a přesvědčil mě, ať to zkusím alespoň na měsíc, pokud mi opravdu nesedne, napíše mi hned něco jiného. To mě přesvědčilo a dneska jsem mu vděčná, protože to byla opravdu dobrá volba. Antikoncepce patří k nejšetrnějším, což po dvou dětech celkem potřebuji, aby se můj organizmus zase trochu vzpamatoval :)

Neváhejte a zkuste to! @kacaaa

Děkuji zkusím to. Cena je opravdu velice nízká, to mě při platbě hned zaskočilo. Teď nastane 7 dnů pauza a pak začínám s bonadeou. Snad mi sedne jako vám. Děkuji za příspěvek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.12.16 22:59
@kacaaa píše:
Děkuji zkusím to. Cena je opravdu velice nízká, to mě při platbě hned zaskočilo. Teď nastane 7 dnů pauza a pak začínám s bonadeou. Snad mi sedne jako vám. Děkuji za příspěvek. :mavam:

Držím palce, dejte vědět, budete-li spokojená (i pokud ne), myslím, že spokojené ženy na tyhle diskuse vůbec nepřispívají… Snad pomůžeme i ostatním váhajícím ženám, aby to zkusily. Spokojených žen s Bonadeou je prý minimálně 5× tolik co nespokojených, ale jejich názory se nikde neobjevují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.12.16 14:22

Taky jsem s Bonadeou spokojená a beru ji už téměř 3 roky. Na váze jsem nepřibrala, prsa se mi trochu zvětšila a ze začátku mi přišlo, že jsem více citlivější. Je pravda, že teď zlevnila, předtím stála okolo 500,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.16 20:52

Mé zkušenosti

Ahoj holky :* :mavam: Moje první antikoncepce byla Tri-Regol, brala jsem ji 4 měsíce a za mě teda hrůza :nevim:, vždy jsem měla menstruaci 3-4 dny a najednou se mi to posunulo až na 7 dnů s tím, že mě neustále bolely záda a chytaly mě křeče do břicha…a to klidně už i 14 dní před menstruací.
Došla jsem k doktorce a ta mi předepsala Bonadeu, když jsem si četla recenze o přibrání, špinění, že neudrží cyklus apod…hrozně jsem se bála, ale jsem překvapená :palec: Menstruace se mi vrátila na mé 3-4 dny, váhu si hlídám a už třetí měsíc mám furt stejně (naopak se mi zdá, že mi tahle antikoncepce váhu udržuje), nic mě nebolí, nešpiním, cyklus drží perfektně, teď jsem si zrovna i přesunula menstruaci (nešpiním, břicho ani záda mě nebolí :palec: )
Za mě naprostá spokojenost a DOPORUČUJI! :* :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.16 20:59

@Kiki12

Přesně, taky mě ty recenze hrozně zhrozili…ještě než jsem ji začala brát :lol:
Přitom je to opravdu perfektní antikoncepce, na mě teda ani jeden vedlejší účinek! :palec: Už jsem taky musela napsat i pozitivní recenzi, snad nebude tolik holek váhat jako my :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1