Antikoncepce Bonadea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
21.4.14 22:03

Ahojky, obnovuji diskuzi, mam dotaz jestli se vam delo neco podobneho. Beru tuto Ha a uz pres 2mesice vzdy vecer mi bije srdce rychleji, jakoby dva udery v jednom, vypozorovala jsem ze pri menstruaci mam klid vubec se to nedeje, ale vezmu prvni prasek a zase je to tady. Zacala jsem brat magnesium, trochu se to zkepsilo… K dr jdu za 14 dni, urcite vyzkousim jine prasky, ale zajima mne zda je nekdo kdo mel treba podomny problem. At to netvrdim dr a ta na me bude koukat jako kdybych spadla z jahody :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.14 11:59

Ahoj holky. Vy ktere jste meli s bonadeou problemy typu zmeny nalad, depresivni nalady, co vam misto bonadez predepsali jineho? a pomohlo to na ty nalady? Diky za odpoved..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.5.14 23:24

Před těhotenstvím jsem měla asi pět let Mercilon, byla jsem s nimi velmi spokojena, žádné obtíže jsem neměla. Chvilku před tím, než jsem otěhotněla jsem změnila gynekologa. Paní doktorka mi oznámila, že Mercilonky jsou zastaralé a že mi je už nepředepíše. Tak mi dala Mirelle, tak jak jsem nikdy netrpěla na velké bolení hlavy, co dva dny jsem se cpala Ibalginama :/ takže jsem se po pár měsících vyprdla na HA, jenže asi rok mě stále nechodila menstruace, co dva měsíce jsem chodila na injekci. Paní doktorka to vyřešila tím, že mi předepsala Bonadeu.. Brala jsem jí čtyři měsíce a už nikdy víc nechci vidět HA! Jediné pozitivum bylo, že jsem během chvilky zhubla 5 kilo, ale jinak šílené… Stále se mi motala hlava, rychle bušilo srdce, bylo mi na zvracení, byla jsem slabá na omdlení. Neměla jsem chuť k sexu ( což u mě není normální),třes rukou, pak přišly deprese, špatné náaldy. Nemohla jsem vylézt sama nikam, bála jsem se, že to semnou sekne.. Vždy jsem brala HA, jakože pilulku, která je pro moje pohodlí a ochrání proti těhotenství, ale nikdy by mě nenapadlo, že to semnou může takto zamávat. Nebyla jsem schopná chodit ven s malým, natož do školy či práce. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.5.14 18:22

@barca.ch to buseni mam ted taky asi pres mesic… Beru bonadeu… Nalada mne nenapadla, je pravdou ze jsem podrazdena a unavena. Taky jsem pred tehu brala mercilon a bylo to super zadne potize. Ale ted? Nejhorsi je to buseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.14 20:59

Ahoj, tuto antikoncepci beru 4dnem a předtím jsem žádnou nebrala. Není mi jasné od kdy do kdy působí. Jak je to po týdení pauze a ze začátku?

• Citovat
  • Upravit
1
5.6.14 18:42

nespokojenost!!!

Ahoj všem. Moje zkušenost s touto antikoncepci byla hroznaaa!!…Brala jsem ji asik půl roku a měla jsem problémy, které jsem nikdy nezažila. Přestala jsem mít uplnou chuť na sex, časté zaněty spodku…nadýmání. Podlé mé zkušenosti mám strach brát další antikoncepci. Ale byla bych ráda za radu nějaké dobré antikoncepce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.6.14 11:02

Deprese

Ahojda holky, možná jsem to přehlídla, protože jsem nečetla příspěvek od příspěvku, ale našla jsem zde pouze případy, kdy jste z nějaké antikoncepce přešly na Bonadeu. Chci se proto zeptat, jestli je někdo, kdo z Bonadey přešel na něco jiného. Jsou to totiž moje první prášky, takže nemám žádné srovnání, ale to co mi dělaly se nedalo vydržet. Měla jsme strašné deprese, tak se bojím, že jsem přecitlivělá obecně na antikoncepci a že mi žádná nebude dělat dobře. Hledám tady spíš nějakou útěchu :) :D mám z toho dost strach :(. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.14 19:48

Bondanea NE

Ahoj,

pro mě je Bondanea asi 6. HA, u své první gynekoložky jsem vystřídala 2 a u své nynější během roku a půl už 4. Nová gynekoložka mi řekla, že bych měla brát jinou HA kvůli více hormonům a více vápníku, s každou ale nastal problém s neuvěřitelnou bolestí břicha, Bondanea je snad ale NEJHORŠÍ. Hned druhý den po tom, co jsem si prášek vzala poprvé, jsem začala krvácet, po týdnu se mi na obličeji vytvořilo tolik akné, kolik jsem u sebe v životě neviděla (i ostatní se mě zděsili) a zatímco dobírám první platíčko, přibrala jsem 2 kg. Hrozně mě bolí prsa, nejspíš se mi i zvětšily (což mě ale netěší, jelikož už tak mám velikost E 8o ), jsem nafouklá a náladová. Co je ale nejhorší je absolutní sexuální netečnost. Už se mi kolikrát stalo, že sex nechci a přemluvím se k němu, ale nikdy to nebylo takové jako teď..mám pocit, že to semnou ale ABSOLUTNĚ nic nedělá, prostě vůbec nic..asi zase budu měnit prášky, protože tohle není možné.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.14 16:42

Ahoj, Bonadeu mi dneska předepsal můj pan doktor, ale nečetla jsem moc pozitivních věcí. Chtěla bych se zeptat, přibere se po ní hodně? A taky, vyrostli někomu po užívání HA prsa?

• Citovat
  • Upravit
1666
10.7.14 20:43

Já jí beru už dlouho a jsem úplně beze změn, dokonce jsem při užívání zhubla 15kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.7.14 21:42

Taky ji beru, na váze ani na prsech jsem nepřibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 00:10

Antikoncepci Bonadeu už beru přes rok.. Naprosto se mi po ní stabilizovala menstruace, která teď netrvá déle než tři dny.. Je nebolestivá a intenzita je velmi slabá :) Takže za mě spokojenost.. Jediné co jí přisuzuji, je přibraných 10 kg za ten rok na váze, která mě krásně oplácala, ale přitom jiný důvod opravdu nebyl - strava stejná, pohyb stejný.. Jsem strašně moc zavodněná dle paní obvodní lékařky a já to přisuzuji této antikoncepci. Někdo stejný nebo podobný problém? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.8.14 08:50

Prodám 1 balení Bonadea

Ahoj holky, vysazuju antikoncepci a zůstalo mi tu ještě 1 tříměsíční balení Bonadea (uvnitř jsou 3 platíčka), expirace do 10/2016… tak kdybyste měly některá zájem, ráda pošlu dál :) cena 300,– Kč. Telefon Hanka 608255415

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.9.14 16:10

koupim

Ahoj, pokud je jeste volna, tak odkoupim :-)
Nikoladrizhalova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
25.9.14 07:37

Ahoj holky,
obnovuji diskuzi. Uz jsem psala na jare, ze HA Bonadea mi moc nesedla. Ted mi ji dr napsala.po nevydarenem KETu nez pujdeme na IVF. Stalo se nektere z vas, ze bolelo bricho, nafoukly a strasna plynatost? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí