Antikoncepce Bonadea

1666
13.9.12 08:04

Antikoncepce Bonadea

Zdravím :mavam:
Včera jsem dostala antiko Bonadea, ale je novější tak na netu se moc zkušeností nevyskytuje :think: Tak jsem si řekla, že zkusím vás, přece je nás tu pár tisíc a to by bylo, kdyby jí někdo taky nezobal :mrgreen: Tak mi prosím napište jak jste s ní spokojeny, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mystery
13.9.12 08:24

Ahoj, beru teprve druhé platicko a první měsíc jsem trosku spinila v polovině cyku… pak doufám ze se mi srovna menstruace, pac jsem ji mela dlouhou a bolestivou, to se mi nikdy nestalo… tak uvidím co to udělá po druhem platicku evntuelne ji zas zmenim. Jinak jsem na ni prechazela z jangee

• Citovat
  • Upravit
Zuzka.Bla.
2.10.12 20:50

Antikoncepce:(

Zdravím:) chtěla bych se zeptat jestli je normální, že po 9 dni braní HA (bonadea) je mi zle, na omdlení, střevní potíže..beru HA po první kvůli nepravidelný a bolestný menstruaci..je to jen až si tělo zvykne, mám nadále užívat? za rychlou odpověd bych byla moc ráda, předem děkuji:)

• Citovat
  • Upravit
Padme007
21.10.12 23:23

Ahoj,
vidím, že se tady komentuje HA Bonadea, tak chci taky přidat něco málo z toho, jak na mě působí. Beru tyto prášky už 3 měsíce a musím přiznat, že mi docela komplikují život a že jsem díky ní zažila pár trapasů. Jednoduše, nadměrná přecitlivělost. A to se po mně ani nemusí řvát. Stačí, aby táta jen něco podotkl a já už řvu. A v poslední době mi bývá dost špatně. Ale asi záleží na člověku. Někomu to sedět může.

• Citovat
  • Upravit
Kvitko3
23.10.12 09:36

Bonadea na zkousku

Ahoj, trochu se stranim antikoncepce, ale moje menstruacni bolesti me donutily na zkousku si ji vzit. Zasla jsem za doktorem a rekla jsem mu ze mam ty bolesti, migreny a akne se me taky porad drzi a to mam uz 28 let :nevim:. Kdysi jsem dlouho brala Pramino a Lindynette20 jenze migreny se vyzkytovaly, zlepseni pleti taky nic moc akorat ty bolesti byly mensi. Tak ted jsem chtela vyzkouset Jeanine, ale on mi predepsal jinou se stejnym slozenim, ale levnejsi Bonadea, kterou mam brat 3 mesice v kuse. Tak uvidim jake to bude trochu mam strach z toho spineni a ze mi bude spatne. To se mi nikdy nestalo.

• Citovat
  • Upravit
Sauzi
14.11.12 16:27

Bonadeu beru půl roku. První tři měsíce jsem měla depresivní nálady a pořád jsem brečela, jinak jsem oteklá, pleť horší atd… Vracím se k Jeanine, kterou jsem brala 10 let. Měla jsem pěknou pleť a bylo mi dobře. Někdy se šetřit nevyplácí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Very123
21.11.12 16:52

Přecházím po asi po půl roce na HA Bonadea, z důvodů nepravidelného krvácení. Zítra začínám brát první plátíčko, mohu se zeptat, jestli je jedno od které tabletky začnu? Tzn. jestli všechny jsou stejné? Je to očíslované po dnech, takže mi moc nevyhovuje začít zprava od pondělka, když ji začínám brát ve čtvrtek. Moc děkuji za odpověď ;)

• Citovat
  • Upravit
Simoneta
19.12.12 19:15

Bonadea nic moc

Brala jsem ji asi 3 měsíce měla jsem migrény a neustále pobolívání břicha takže nedoporučuji :cert: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Kvitko3
20.12.12 19:51

treti mesic

Tak uz jsem na tretim platicku bez prestavky a zatim odklepat je to vpohode. Sice nekdy mivam deprese (muze to byt take z pocasi) a jenom dvakrat za tu dobu jsem mela migrenu (ktera mohla bych take z jinych duvodu). Plet mam o 90% lepsi. Pilulku si beru vzdy po obede takze na plny zaludek a je to vpohode. Jeste musim naznacit ze ted nemam stresove obdobi, takze holky mozna ty vsechny nezadouci priznaky jsou ze stresu a z okoli. :think:

• Citovat
  • Upravit
Ppeggy
2.1.13 13:07

Dobry den, zaujalame vase informace k Bonadee. ja ji uzivam sedum mesicu. Plet se mi moc nezlepsila, a pribiram na vaze a jsem nafoukla. Takze nevim jestli ji dal uzivat nebo ne…

• Citovat
  • Upravit
6836
2.1.13 13:12
@Ppeggy píše:
Dobry den, zaujalame vase informace k Bonadee. ja ji uzivam sedum mesicu. Plet se mi moc nezlepsila, a pribiram na vaze a jsem nafoukla. Takze nevim jestli ji dal uzivat nebo ne…

To bych ji vsadila a přešla na jinou. Já ji beru druhý měsíc a zatím všechno ok. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.1.13 10:46

U mě první měsíc byly trochu pupínky. Po nasazení tak dva tři dny mírná migréna a totéž po vysazení při sedmi denní pauze. Zkrátka vždy tak ty dva, když se mění hladina hormonů mě bolí hlava a cítím i žaludek. Ted dobírám druhé platíčko a musim říct, že se to všechno mírní. Je to čím dál slabší. Menzes taky, mám ho jen tak 3-4 dny, z toho půlka je spíš špinění. Bolesti žádné. Předtim jsem měla Mercilon a Yadine a voilá, takovouhle chuť na sex jsem měla naposledy před lety, než jsem začala brát svojí první atk :-D Takže u mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.1.13 22:15

Dobrý den, tak mi to dnes nedalo a hledám v diskuzi zkušenosti s Bonadeou.
Bohužel vidím, že i některé ostatní máte přibližně stejné zkušenosti :,(
Já ji začla brát těsně po Vánocích a hned po odeznění menstruace stále špiním. Musím si dát 2 tampony za den, je to pro mě hrozně nepříjemné. A taky asi týden po začátku braní Bonadey se cítím děsně nafouklá a taky mi bylo zle při pocitu na jídlo. Velmi podobné stavy jako když jsem byla zezačátku těhotná. Což mmj. určitě momentálně nejsem.
Před otěhotněním (nyní mám 2 děti) jsem brala dlouho Pramino a byla jsem spokojená - nikdy žádné špinění, nafouknutí, nevolnost, nebo něco podobného.
I v příbalovém letáku se píše, že první 3 měsíce může být špinění, ale to jako budu špinit víceméně 3 měsíce v kuse :-O to snad nemyslí vážně 8o
Poraďte, prosím, zda mám jít rovnou k dotrovi a změnit antikoncepci a nebo ještě čekat? Jak to je vůbec, když se mění antik. - musí se dobrat a pak začít s novou???
Předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baruska22
7.1.13 23:11

Bonadea

Já beru Bonadeu od srpna, takze pres 4 mesice, nevím jestli je to antikoncepcí, ale zvětšily se mi prsa, mám nafouklé břicho, pleť je v pohodě, ale s tou jsem nidky žádný větší problém neměla.. Když jsem brala 2platíčka zasebou špinila jsem což se mi u jiných antikoncepcí nestávalo, menstruace je kratší 3 dny, Bonadeu mi doktorka předepsala hlavně kvůli bolestem při menzes, ty se mi ale myslím nějak výrazně nezmenšily :,( jinak jsem už vyzkoušela Lindynete20, Minisiston, Mercilon a ted tu Bonadeu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lojza1977
9.1.13 13:01

Názor od chlapa

Zdravím dámy. Jsem sice chlap, ale pročítám vše co se týče antikoncepce Bonadea. Manželka jí začala brát a co se sní dějě nemá obdoby. Začala být hodně náladová a pdrážděná, přibrala na váze za dva a pul měsíce sedm kylo což mi nevadí, ale jí hrozně, prostě má teď vědčí chuť na jídlo. Před nasazením Bonadei jsme se milovali skoro každý den a užívali jsme si to oba, teď je to tak dvakrát do měsíce a ještě jen tak honem honem abych nemohl říct že nic není a při orálu to není moje žena, je to jak někdo úplně jiný a chuťově taky nic moc takže jsem od toho taky upustil. Také trpí teď zácpou a bolestí břicha. Takže nevím co nám to přineslo dobrého, ale vím co nám to vzalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1