Antikoncepce Bonadea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tereikaa
10.1.13 14:34

Bonadea

Zdravím,
já začala brát Bonadeu před Vánoci a po celou dobu užívání prvního plata jsem krvácela. Teď mám sedmi denní pauzu a menstruaci mám silnou a bolestivou, tak nevím jestli si mám nechat napsat jinou antikoncepci, nebo počkat ještě do druhého plata. Jinak od začátku užívání jsem protivná, náladová a brečim i když nemám důvod. Na váze zatím nepřibíram, asi z toho důvodu že po těch práškách nemam hlad. Takže nevim, co dál…

• Citovat
  • Upravit
588
13.1.13 15:13

Ahoj, tak já jsem brala tuto antikoncepci půl roku a teď jsem jí přestala brát, protože chceme další dítě. Já si na ní nemůžu stěžovat, vůbec jsem po ní nepřibrala a to jsem při těle, hlava mě nebolela, menzes pravidelná, bez bolesti..náladová jsem i bez antikoncepce a bolesti hlavy mám od páteře, pravidelně se zavodním pár dní před menzes, ale takhle to mám celý život. Během užívání jsme sice přibrala, ale to byla moje chyba, protože jsem jedla,,jako prase,, a díky antikoncepci to určitě nebylo :) každá žena je jiná a podle toho to chce zkoušet antikoncepci.Moje kamarádka taky pořád zkouší novou a novou antikoncepci a po každé má jiné problémy, doktorka jí ale řekla, že je třeba brát antikoncepci minimálně 3 měsíce, než se tělo srovná.
Taky moje mamka měla problémy s antikoncepcí a chodila za lékařem, že chce změnu a ten už jí říkal, že už pomalu neví, co jí má napsat za antikoncepci, protože po každé měla buď špinění, nebo bolesti břicha..Takže je to opravdu individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.1.13 22:56

Ahoj Bonadeu beru už 4 měsíce a skoro od začatku je moje nalada na facku :nevim: naštve mě i to co by mě předtím spíš rozesmálo :think: když příjde menstruace tak bych se nejraději nechala uřezat od bříška dolu neskutečná boles trvá to týden a pak ještě pár dní špinění. Pleť se nezměnila sem tam se objeví beďar ale to je vše. A co se týče sexu tak je to horší a horší předtím mi to nevadilo mít každý den a teď m dělá problém i jednou za měsíc :nevim: přítel mi už ze srandy říka frigido :mrgreen: takže ja s ní rozhodně spokojena nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.13 00:35

antikoncepce bondea

Ahoj Nondeu beru ted od 18.1.co me zacali mesicky a nejak furt spinim trosku me boli na miste kde je vajecnik a boli me hlava a zacinam byt precitlivela… :oops: takze nevim zda ji mam brat predtim sem brala minisiston ale skrz migrenu jsem ji vysadila taky mam zvetsenou cistu tak me doktor rek at ji vyzkousim no uvidimnaiste mi na to nazor diky moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki006
28.1.13 16:47

Bonadea

Ahoj můžu se tě zeptat, jak se ti zvětšili prsa? Jako jestli nepatrně nebo např. o číslo?? :)

• Citovat
  • Upravit
2
28.1.13 18:59

Ahoj ja si myslím že je to u každeho jinačí mi se třeba ani po jedne nezvětšily, ale známa co brala stejnou antinu jak ja tak ji porostly o cislo a pul :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki006
29.1.13 13:46

Tak to bych potřebovala, vyzkoušela jsem už 2antikoncepce na prsa a nic. Teď mi na to napsala doktorka tu bonadeu tak jsem zvědavá…

• Citovat
  • Upravit
72
17.2.13 15:19

Ahoj holky, tak to jste mne moc nepotěšili, dobírám třetí platíčko bonadey a je mi zle jak psu :( Nevolnost, někdy i musím jít zvracet! Špiním, bolí mě hlava, jsem unavená jako nikdy!!! Nic mě nebaví a hlavně - MÁM DEPRESE! Což jsem nikdy nemívala!!! Takže si ani pořádně nemůžu užívat miminka, když mě nic nebaví a cejtím se polámaná jako bych spadla ze skály! Brala jsem 5,5 roku CHloe a chci ho zpátky(doktor mi ho dál nedoporučil, že prý není dobrý ho brát dlouhodobě - to je snad u každý antikoncepce, ne?!). Po Chloe mi nikdy nic nebylo, naopak jsem měla krásnou pleť a narostly mi prsa o celý číslo!
Jestli je vám zle, tak si jděte nechat napsat jinou antikoncepci a nenechte se doktorem odradit! Nic bych za to nedala, že mají s výrobcem smlouvu a cpou to holkám ve velkým! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.2.13 11:14

Bondanea

Pěkné dopoledne,
přidám taky aspoň malou zkušenost, beru Bondaneu chviličku, začínám druhé platíčko, bez pauzy. Musím říct, že žádné špinění ani bolesti břicha nebyly. Jen jsem měla pár dnů migrény, ale na ty trpím s i bez HA, takže to asi nebude tím. Pleť více méně stejná. Nafouklá se zatím necítím, ani nemám pocit, že bych přibrala. Chuť na sex tak při stejnu. Jen ty nálady a asi už i deprese jsou šílené. Zkusím ještě nějakou dobu brát a uvidím, přinejhorším změním, ty nálady mě totiž dost vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
4.3.13 21:36

Ahoj, asi pred pul rokem jsem přešla z dienille na bonade. je to stejné složení jako to co jsem brala předtím, a musím říct že jsem zcela spokojena, je levnější, a všechno zustalo při starém, krásná plet, zadné bolesti, prostě nic. Za mě ji mohu doporučit, ale jak říká muj lékař, všichni nesneseme to stejné. mě trvalo přes tři roky najit tu spravnou. (měla jsem předtím 3 ruzné a pokaždé jsem musela mit min. pul roku pauzu, než jsem se vrátila trosku do normálu) po prvni jsem měla oslabené játra, po druhé jsem zvracela) takže hledejte tu svou která vám bude dělat dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karoli21
11.3.13 19:55

Pauza

Ahoj, zítra si mám vzít poslední tabletku z prvního plata (Bonadea) a chtěla jsem se zeptat, jestli musim dodržet tu 7denní pauzu nebo můžu začít s dalším platíčkem rovnou…Poraďte mi prosím někdo kdo má s tímto zkušenost.. Děkuju :andel:

• Citovat
  • Upravit
153
11.3.13 21:26

Pokud jsi mela sve prvni platicko ted, tak nech tyden pauzu, aby se ti to jeste vic nerozhazelo :-) a pokud o bude ok ted tak pristi mesic uz klidne prodluz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gi-ginka
13.3.13 21:11

Nespokojenost!

Takže i já jsem se rozhodla přispět do diskuse na téma BONADEA.
Byla to má druhá antikoncepce. Předtím jsem asi 3 roky brala Lindynette 20. Byla jsem s ní docela spokojená. Nepřibrala jsem na váze, malinko se mi zvětšily prsa a na pleti sem tam nějaký pupínek ale nic hrozného. Jediné co mi vadilo bylo, že jsem měla menstruaci 8 dní (myslela jsem si, že je to k mé váze normální, tak jsem to ani neřešila s doktorkou). :nevim: Pak jsem to s ní probrala, a napsala mi právě Bonadeu. Měla mít větší obsah hormonů (naž Lindynette 20), a tyké byla dražší. Brala jsem ji 4 měsíce. Pleť se mi! rapidně! zhoršila. :? Přibrala jsem dvě kila a měla jsem problém s častým nadýmáním. Našla bych možná i jiná negativa ale to už si nejsem jistá, jestli jsou zapříčiněny antikoncepcí.
Každému asi sedne něco jiného. Mně tato rozhodně nesedla. :roll: Teď jsem si od doktorky vyžádala Katyu. Tak jsem zvědavá. ;)

• Citovat
  • Upravit
153
13.3.13 21:25
@Gi-ginka píše:
Takže i já jsem se rozhodla přispět do diskuse na téma BONADEA.
Byla to má druhá antikoncepce. Předtím jsem asi 3 roky brala Lindynette 20. Byla jsem s ní docela spokojená. Nepřibrala jsem na váze, malinko se mi zvětšily prsa a na pleti sem tam nějaký pupínek ale nic hrozného. Jediné co mi vadilo bylo, že jsem měla menstruaci 8 dní (myslela jsem si, že je to k mé váze normální, tak jsem to ani neřešila s doktorkou). :nevim: Pak jsem to s ní probrala, a napsala mi právě Bonadeu. Měla mít větší obsah hormonů (naž Lindynette 20), a tyké byla dražší. Brala jsem ji 4 měsíce. Pleť se mi! rapidně! zhoršila. :? Přibrala jsem dvě kila a měla jsem problém s častým nadýmáním. Našla bych možná i jiná negativa ale to už si nejsem jistá, jestli jsou zapříčiněny antikoncepcí.
Každému asi sedne něco jiného. Mně tato rozhodně nesedla. :roll: Teď jsem si od doktorky vyžádala Katyu. Tak jsem zvědavá. ;)

Přesně tak jak řikaš, každému sedí něco jiného… mě ted doktor dal zase jine prasky nez bonadeu, jeste nevim nazev ale, ale měli by byt stejneho slozeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
14.3.13 10:21

Ahoj, Bondanea je moje první antikoncepce, takže nemám moc zkušeností. Menstruaci dostávám vždy v 7.denní pauze. Ale podle letáčku jsem pochopila že bych měla dostat menstruaci 2 v měsíci. prosím poradte

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1