Antikoncepce Bonadea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
24.6.13 15:10

Bonadea

Ahojky dámy. Spoustu let jsem užívala Chloe všechno v pořádku. Ná váze jsem nepřibrala at jsem zrala co jseem zrala furt jsem mela svych 52 kilo. Pravda poprí se zvětšilo o dve čísla ale jelikož jsem hubenour byla jsem spis vdecna :D. Ted jsem se dozvedela ze ma antikoncepce mi po dlouhodobém užívání může ublízit. Tak mi doktorka předepsala Bonadeu a podle Vašich spís negativních zkusenosti se bojim vubec Bonadeu užívat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.6.13 19:49

Tak u těch ATK píšou to samý de facto a to samé diskuze.. Já se jí taky bála a sedla mi, i když mám sklony k migrénám občas, tak kolem menzes :-D Ale to má každá ženská snad i bez prášků, tak to už máte jedno. Když nesednou tyhle sednou jiné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
licie
25.6.13 17:06

To bych nerekla ze se mame citit jak tehotne brala sem belaru a nepribrala sem a plet se mi zlepsila ale stoji dost tak mi doktorka predepsala bonadeu a brala sem ji 10 dni pribrala sem 2 kila a vypadam jak v 5 mesici maras tak se vracim spatky k belare po antikoncepci se mas citit normalne a ne jak podsvince asi tak

• Citovat
  • Upravit
3550
26.6.13 10:09

No, každopádně mám fakt strach tuhle antikoncepci začít brát..Ale jak říká Sweetis, nesedne tahle, sedne jiná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.13 14:00

Ahoj, ted kdyz to tu čtu tak mám taky hrůzu začit brat. Dnes jsem si byla sama od sebe u doktorky predepsat jinou antinu…šla jsem sama od sebe, brala jsem minervu a i sestricka na gynde mi rekla ze by si ji nechala zmenit, neni to pry nic nejlepsiho, ja ji brala 3 roky a zadne problemy jsem teda ubec nemela, nebo aspon nespozorovala, ale i tak ze strachu jsem proste chtela prejit na neco jineho, s mensim poctem hormanu…takze mi byla predepsana bonadea…po techto prispevcich se uplne bojim ji zacit brat…akne jsem drive mela, ale s minervou se zlepsila…bylo mi receno ze tato antina ma take nake male ucinky na akne…sem tam naky pupinek mi nevadi ale aby to nebyla katastrofa…muze mi nekdo napsat nake dalsi prispevky nebo delsi pozorovani pri prechodi z minervy na bonadeu…no budu rada za cokoliv :)…jestli mi totok nesedne tak nevim, k minerve se vracet uz moc nechci takze jedine uplne vysazeni asik…pokusneho kralika ze sebe taky nechci delat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
1.7.13 13:43

@ajajaja Ahoj,
bonadeu jsem brala půl roku. Já jsem s ní byla spokojená. Všechno v pohodě. Je fakt, že jsem přibrala asi 6kg, ale to zas tak nevadilo páč jsem měla 48kg. Pleť se mi o dost zlepšila a měla jsem teda větší prsa :D :D. Takže tak :). Na každého to působí jinak. Vůbec bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misulaa
14.7.13 11:10

Bonadea

AHojky :mavam: tak jsem si došla pro prášky po pul roce a ptala jsem se doktora jestli zase tolik naberu jako při Minuletu on mi řekl, že mi tedy předepíše Bonadeu.. Takže když čtu ty nechutě k jídlu atd.. tak si myslim, že to asi něco v sobe má..

• Citovat
  • Upravit
Ivca25
14.7.13 20:46

Přešla jsem na Bonadeu z Jeaninne a bohužel…po prvním balení se vracím zpět. Nikdy jsem neměla sebemenší problémy (ani citlivé reakce na jakékoliv léky), s touto HA je mi zle, delší krvácení než kdykoliv předtím a o náladě radši nemluvit :,(. Za 10 let nejhorší HA se kterou jsem se setkala!!! Úspora 300 Kč za čtvrt roku mi za to opravdu nestojí. Kdybych byla lékařka, předepíšu ji největšímu nepříteli :cert:

• Citovat
  • Upravit
3550
15.7.13 09:53

Tak holky, Bonadeu užívám 14dní a připadám si neustále, jako před menstruací, nafouklá, zavodněná, bolesti v podbřišku. Teď se přidal i průjem. Nálady docela šílený, depky atd..takže nevím, jestli brát dál..spíš ne, když mám stejně střevní potíže, tak ten účinek HA nemá vůbec smysl..Vysazuji a už nebudu brát nic..Nemám na to nervy, brát tohle půl roku, než si tělo „zvykne“,protože zažívat tyhle stavy každý měsíc, to teda pardon, ale kácím na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
licie
18.7.13 15:06

Ahoj spe taky fajne stavy bonadeu nechci nikdy videt ted cekam na mensky a beru belaru perfektni

• Citovat
  • Upravit
licie
19.7.13 17:48

Spee ahoj me la sem to tes tak a konecne sem dala i ty dve kilca dolu co sem nabrala za 10 dni jo a bricho mi tes splasklo sem rada tak papa

• Citovat
  • Upravit
Sarita15
25.7.13 17:27

Bonadea

Ahoj všem prosím vás chtěla jsem se zeptat jak se používá BONADEA,:)? Díky

• Citovat
  • Upravit
Sarita15
25.7.13 17:28
:?:
  • Citovat
  • Upravit
Sarita15
25.7.13 17:30

@Stensa Ahoj Prosím tě chtěla jsem se zeptat jak se používá Bonadea mám to uplně poprvé díky..:)

• Citovat
  • Upravit
Demonicas
25.7.13 18:58

Změna antikoncepce

Ahoj chtěla bych se zeptat přecházím z antikoncepce cilest (kterou přestaly vyrábět ) na bonadeu normálně jsem dojedla platíčko měla 7 denní mezeru a dnes jsem si vzala 1. tabletku bonadea. Za jak dlouho začne působit a chránit mě?
Děkuji moc za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí