Antikoncepce Bonadea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3613
23.11.18 12:56

@skrite ahoj, prosim po jake dobe se Ti zacala zlepsovat plet? Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.12.18 01:13

Taky beru antinu BonaDea a vůbec mi nedělá dobre…spinim a vůbec nevím co mám delat …prosím nemá někdo nějakou zkušenost s tím spinenim a jak to zastavit :r :nevim:
olling_eyes:

Dekuji za rychlou odpoved :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3613
31.12.18 08:15

@Dada768 jak dlouho ji beres? Ja sice nemam zadne obtize, ale v prvnich tydnech to byt muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.12.18 11:06

@Marcepan asi 2 měsíce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
31.12.18 21:16

To bych ještě stále nějak zvlášť neřešila. To je ještě brzo a vše se může srovnat samo. Hormony se musí upravit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3613
1.1.19 01:00

@Dada768 ja bych si uz asi zavolala k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.19 09:49

Dvě platicka bonadea

Dobrý den, mám dvě platicka bonadea, pro mě nevyhovující antikoncepce, kdyby někdo chtěl, predam - Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.19 08:58

Antikoncepce bonanadea

Zdravím vás má někdo tady zkušenost z touto antikoncepci?beru to proti akné je mi z toho pořád zle jako kdyby byla těhotná menstruaci mám víc jak týden normální krvácení rozhodně to ukončím to radši ať mám akné než takhle trpět nevolnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.4.19 07:32

koupím Bonadeu

Zdravím vás, prosím není tady někdo, kdo by chtěl prodat antikoncepci Bonadea, kterou už nevyužije? Olomouc a okolí, děkuji! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.19 12:39

Negativní zkušenost 6 měsíců

Dobrý, prášky této značky beru jako první HA a bohužel za mě negativní zkušenost. Pleť se zlepšila, menstruace se taky začala srovnávat, ale takové bolesti v podbříšku mimo cyklus jsem nikdy neměla. Bohužel musím říct, že mám i velké výkyvy nálad (ale jako hodně..) a ikdyž se snažím nehádat se s přítelem apod. nejde to, jsem přecitlivělá a i unavenější. Takže za mě jednoznačně NE.

• Citovat
  • Upravit
1
7.2.21 08:00

Zkušenost

Tak také přidám mojí zkušenost s Bonadeou, i když pochybuji, že to zde stále někdo čte 😄 beru ji už rok, měsíčky krásně pravidelné, přesně na den, 3 dny plus jeden den, kdy se tělo dočišťuje, první měsíc mě nehorázně bolelo břicho, než si tělo zvyklo, ale od té doby nic, měsíčky nemám nijak výrazně bolestivé, žádné jiné problémy nemám (bolesti hlavy, atd.), pleť mi přijde lepší, váha stejná😄 chuť na sex menší, ale přijde mi, že o to víc si to užívám, takže za mě ok😄 více se mi dělají modřiny a občas mám menší bolesti v nohou, ale doktorka mi řekla, že neví, jak by to mohlo souviset, tak nevím, co je příčinou😐 každopádně můj celkový pohled je takový, že mi sedla a doporučila bych ji. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.7.21 07:36

7dennni pauza a sex

Ahoj holky,
Ještě to tu funguje?
Měla bych dotaz, nikde jsem to nenašla, takže vůbec nevím, jak s tím naložit :/
Začala jsem brát antikoncepci Bonadea, rozdělala jsem teprve druhé platíčko, takže už mám za sebou 7denní pauzu, ale zajímalo by mě, jak je to při 7denní pauze se sexem. Můžu při ní otěhotnět nebo jsem stále chráněná? Je to moje první antikoncepce a tak nechci, aby hned zklamala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.21 13:31

No já vybrala jedno plato, byla jsem celá olezlá a více náladová. Teď jsem načala druhé a hrůza, beru dnes čtvrtou a už dva dny mě vytočí každá maličkost, takže zvolím nehormonalni antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.21 13:33

@petinka1 Vidím, že otázka je starší, ale já mám doma 4 plata, která rozhodně nevyužiji. Tak kdybyste pořád měla zájem, jsou vám k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.9.21 13:57

Já si dnes vyzvedla v lékárně na doporučení dokt. Bonadeu. Nikdy jsem HA nebrala, tohle je moje první ale ty vedlejší účinky mě děsí. Mám ji na bolestivou a silnou menstruaci. Zvažuji jestli ji začít vůbec brát nebo to nechat jak to je a zbytečně si cyklus nerozhazovat. Teď nevím co s ní když už jsem ji zaplatila, jde případně vrátit do lékárny? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí