Antivánoční nálada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
10.12.23 14:24
@Mango_Lassi píše:
Neslavíme vánoce doma. Víc k tomu psát nechci, vidím, že to způsobilo velké pozdvižení :) řekněme, že máme ty vánoce outsourcované :P
@Mango_Lassi píše:
Já jedu přesně podle rad, co tu už někdo napsal - udělejte to podle sebe. Tak jsme to takto udělali :mrgreen:

V poradku. Taky nebudeme doma, odlitame na 3 tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
10.12.23 14:40
@Ijen píše:
V poradku. Taky nebudeme doma, odlitame na 3 tydny.

Kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
10.12.23 15:08
@Sadman píše:
Nejradši bych se někde schoval a vylezl až v lednu. Nejhorší měsíc v roce. A čím jsem starší, tím je to každý rok horší.
To je tak absurdní věc, uříznout stromek, ten zapíchnout doma do stojanu, navěšet na něj zbytečnosti a pod něj dát zbytečnosti. Lhát, že to tam dal Ježíšek. Navíc letos u nás bude i tchyně, protože ji letos umřel manžel. To už u nás bude asi každý rok tedy. Nervozita, humus.
Je tu někdo, kdo taky nesnáší Vánoce a přijdou mu jako zbytečnost?
Musí se to slavit :poblion:
Mír, lásku a pokoj vidím někde na rozkvetlé letní louce a né tohle.

Až budeš sám a Vánoce na houby, tak si možná vzpomeneš na vánoční pohodu se svými blízkými

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
10.12.23 15:09
@Sadman píše:
@Sisika9 Musím, bohužel.

A jinak tihle chlapi co prudi a ničí tu atmosféru jsou na pár facek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
10.12.23 15:14
@Borrealis píše:
P. s

pohádky na štědrý den taky neprovozujeme :mrgreen: připadá nám to stupidní, e ty moderní pohádky nás absolutně nebaví…děti taky ne

takže to tchyně ze začátku valila oči, muž jí řekl at neotravuje s těma slátaninama a byl pokoj…

je návštěva, halt se přizpůsobí, nic jiného jí nezbejvá… :nevim: a tak sedíme, něco pojíme, pokecáme, dáme víno

nebo nedáme víno a jedem na půlnoční…nebo nedá víno ten co bude řídit…tak různě, ale pohádky fakt ne, neba

ty staré klasické jsou fajn, ale ty jsme viděli stokrát

a ty nové posledních 20 let o ničem, takže nezájem…

každej at si to udělá podle sebe… :nevim:

Na Štědrý večer provozují Tři oříšky bez toho by to nebyly vánoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
10.12.23 15:32

My dáváme vánoční papíry z rozbalených dárků 🎁 do velké krabice nebo koše na čisté prádlo. Pak z nich vystřihujeme obrázky a děláme na tvrdé papírové  čtvrtky koláže i dokreslované obrázky.🙂

Milovník Vánoc zdraví všechny Grinche. 😆 :mavam: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
10.12.23 15:37
@Pajka2020 píše:
My dáváme vánoční papíry z rozbalených dárků 🎁 do velké krabice nebo koše na čisté prádlo. Pak z nich vystřihujeme obrázky a děláme na tvrdé papírové  čtvrtky koláže i dokreslované obrázky.🙂

Milovník Vánoc zdraví všechny Grinche. 😆 :mavam: :mrgreen: :mrgreen:

No a co s tim
pak delate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
10.12.23 15:45
@Konnny píše:
No a co s tim
pak delate?

Vystavíme si to, něco z toho schováme na výzdobu na další Vánoce. Časem to vyhodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5965
10.12.23 16:01
@Mango_Lassi píše:
A já chci být sám sebou :D

A děti chtějí být také samy sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
10.12.23 16:17
@arinecka píše:
Taky to vůbec nechápu, vždytˇvánoce jsou jednou za rok. Je smutný, kolik lidí to nesnáší, slaví jen kvůli dětem, obtěžuje je nazdobit stromek, zabalit dárky…

No a co na tom má být zábavného? Stojí to čas, prachy a tím pádem i nervy. Jediný pozitivní důvod, proč to dělat, je udělat dětem radost. Jinak nenacházím jediný důvod proč bych to měl slavit se vším vsudy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
10.12.23 16:31
@Lorre píše:
No a co na tom má být zábavného? Stojí to čas, prachy a tím pádem i nervy. Jediný pozitivní důvod, proč to dělat, je udělat dětem radost. Jinak nenacházím jediný důvod proč bych to měl slavit se vším vsudy :D

Udělat si to podle svého tak aby byl spokojený každý, takže zrušit co nechceme dělat, neuklízet, Ježíšek se stejně narodil v chlévě tak co, koupit každému jeden dva dárky podle přání obdarovaného, objíždění návštěv po tři dny taky zrušit, poslat přání a hotovo, koupit umělý stromek at se nemusí schánět každý rok nový jak u blbejch, cukroví a vánočku koupit, nebo se sebrat a odjet na hory…
Jak jsem psala nesnáším Velikonoce, tak nepeču, obarvíme pár vajec které stejně skončí v pomazánce a šlehání a polejvání vodou nedovoluju a nevedu, ožralé blbce nepouštím. Hotovo. Dá se to udělat i stejně i s Vánocemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
10.12.23 16:47
@Kipa22 píše:
A děti chtějí být také samy sebou?

Děti si to pak zařídí podle sebe..často opačně než to měly doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
10.12.23 17:03
@Venetia píše:
Až budeš sám a Vánoce na houby, tak si možná vzpomeneš na vánoční pohodu se svými blízkými

Díky za hezké přání :hug:

P. S. Nemusí snad všichni milovat stejnou věc, ne? Třebas politickou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.12.23 17:26
@Venetia píše:
Děti si to pak zařídí podle sebe..často opačně než to měly doma

10 let, co jsem neměla chlapa a žila jsem sama, tak jsem o vánocích pracovala. Bylo to docela super doba, občas se mi po ní stýská. V práci byl klid, kolegové donesli cukroví a tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106439
10.12.23 17:27
@Sadman píše:
Díky za hezké přání :hug:P. S. Nemusí snad všichni milovat stejnou věc, ne? Třebas politickou stranu.

Jistě, že ne..já vánoce taky nesnáším…nebo v době, kdy byly malé děti a hlavně ty predvanoce. Štědrý večer od večeře dál mám ráda, když je to s kým sdílet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová