Antivánoční nálada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1117
8.12.23 11:10

Zakladateli, zkoušel si přemýšlet z čeho pramení tvoje negativní psychické rozpoložení? Jasně, každý není vánoční maniak a milovník vánoc, ale přijde mi, že podle toho popisu z toho máš až jakoby takovou úzkost a to asi není úplně normální…Nedokážeš to brát jako čas strávený aktivitami s rodinou? Máte 4 leté dítě, v tomto období je to nejkrásnější, ta jeho radost, kterou můžeš vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6208
8.12.23 12:27

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.12.23 15:13

Mě docela nebací schovávání dákrů a hledání na ně místo. Mám je ve skříni mezi oblečením, jenže to je asi nejsnažší skrýš na světě :zed:

Navíc mám pak celou zimu přecpanou skrín a s oblečením je to naprd.

Do sklepa to dávat nechci, navlhne to a nemám o tom přehled. Tak nevím. A pod postelí zas ozdoby… :roll: musím to nějak vymyslet s přeskupit, abych k těm dárkům snadno mohla a zároven aby nebyly nalezitelné

Ale nevim kam s nimi…

Zatím je malá malá, ale víte jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.12.23 15:20
@Sylvania 333 píše:
Chudák malej. :srdce: Já vánoce taky moc nemusím. Pamatuji ty stresy, když jsem byla malá. Máma uhoněná, otec ležel na gauči a uražená babička, protože jsem nebyla dostatečně vděčná za kolo Sobi 20. Pamětníci tu šílenost znají.

Já jsem právě ráda, že manžel není naopak ten co se stresuje a hrotí to a musí být tohle a musí být živý stromek a kecu milion. Jsem ráda a ta apatie k vánocům, ono ho to přejde když uvidí že ani já nedělám hroty.

Taky unám z dětství že táta nadával jakej je tu bordel, lřed štědrým dnem, pamatuju si mámu s nasraným pohledem když dostala kabelku co se jí nelíbí… já si řekla, že to budu dělat jinak no a manžel měl předpokládám stejně blbé zkušenosti, a bude mu trvat než zjistí že já jsem v pohodě :srdce:

Nevím co to v těch 80. naše rodiče pomátlo, z mých vrstevníků tyhle traumata zažil snad každý…přijde mi ale…doufám, že dnešní mladí rodiče už snad tolik nehysterčí. Ale to nám řeknou až naše děti :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
8.12.23 15:21

Máme dárky v posteli, v tom prostoru na peřiny. Pěkně pohromadě.
Znám lidi co si schovávají dárky v autě v kufru, v práci, na půdě, pamatuju jednoho co dával dárky do staré vyřazené lednice někde na chodbě či kde to měl, jedna bývalá kolegyně si je schovávala v práci v šatně, zamykala si je ve skříňce. Taky někdo si je nechává u prarodičů aby na ně děti nepřišly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
8.12.23 17:31

Já mám dárky v ložnici ve skříni, děcka do ložnice nechodí jen tak samy od sebe, jen když chtějí něco důležitého, když jsme v ložnici a zásadně klepou.
Do skříně mi nelezou už vůbec, to bych je hnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
8.12.23 17:50
@Big boss píše:
Já mám dárky v ložnici ve skříni, děcka do ložnice nechodí jen tak samy od sebe, jen když chtějí něco důležitého, když jsme v ložnici a zásadně klepou.
Do skříně mi nelezou už vůbec, to bych je hnala.

Jojo, mamka si taky vždycky myslela, že do ložnice nechodíme a schovávala tam dárky. Jakmile byla příležitost, kdy jsme byli bez dozoru, hned jsme tam prolezli skříň :-)
A že bychom jí lezli dokonce do skříně, no tak to si nemyslela už vůůůůůbec. Co bychom tam přece dělali a to bychom si přece nedovolili. Nojono.

• Citovat
  • Upravit
14611
8.12.23 17:55
@pet p píše:
Jojo, mamka si taky vždycky myslela, že do ložnice nechodíme a schovávala tam dárky. Jakmile byla příležitost, kdy jsme byli bez dozoru, hned jsme tam prolezli skříň :-)
A že bychom jí lezli dokonce do skříně, no tak to si nemyslela už vůůůůůbec. Co bychom tam přece dělali a to bychom si přece nedovolili. Nojono.

Mi stačilo, jak se mama šla sprchovat :mrgreen: ložnici jsem prošacovala rychle a nenapadne a ještě jsem stihla si začít hrát, abych vypadala věrohodně, jakoze jsem si hrála celou dobu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.12.23 17:58
@Anonymní píše: :nevim: :nevim: mají dlouhou pupeční šňůru. Já ho podezříván z toho, že nevnímá něco jí odkyve a pak drží basů aby neměl průšvih.
Moje máma taky není úplně neviňátko. Ta pro změnu pořád brečí. Hele, mě už ta radost z toho opustila. Jediný co bych ale fakt ráda. Aby dcera měla hezké vzpomínky na Štědrý den a odnesla si z toho něco do života. :andel: :hug: :hug:. Takže polykám, myslím si svoje, nenápadně dodělám a tak nějak čekám, že z toho to dítě bude něco mit :andel:

taky to moc nechápu, že tohle toleruješ. Ale salát bych si tedy rozhodně dělala po svém. Ony si můžou přivést svůj ze 3 surovin, když takový chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
8.12.23 19:25
Máma, nebo prostě naši taky schovávali dárky ve slkříni v ložnici a mysleli si jak jsou nápadití, brácha je stejně vždycky našel. Já to nenáviděla, protože jsem se těšila na to překvapení pod stromečkem, a on mě tím vydíral…když mi nedáš tu čokoládu, když mi nenapíšeš úkol z češtiny, když na mě řekneš žes mě viděla kouřit ve sklepě, tak ti řeknu co dostaneš k Vánocům, hajzI jeden :mrgreen:
@Big boss píše:
Do skříně mi nelezou už vůbec, to bych je hnala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
9.12.23 20:22
@pet p píše:

Jenže my tam máme zamčeno, takže tam bez dovolení a odemknutí fakt nechodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
9.12.23 21:14
@Big boss píše:
Jenže my tam máme zamčeno, takže tam bez dovolení a odemknutí fakt nechodí :lol:

Tak snad máš opravdu dobře schované klíče ;-)

• Citovat
  • Upravit
148692
9.12.23 21:21
@Big boss píše:
Jenže my tam máme zamčeno, takže tam bez dovolení a odemknutí fakt nechodí :lol:

Tak to jo, tos měla napsat rovnou že zamykáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30702
9.12.23 21:54
@Capelucia píše:
@Markéta80 taky jsme měli svadbu v prosinci :mavam:. My to tedy taky moc nehrotili. Nejbližší rodina, restaurace, pak procházka vánočními trhy, všude bílo, svařák… My to na prosinec neplánovali, ale nám to tak vyšlo. Chlap to začal řešit někdy na jeseň - tak jsme se tedy domluvili a šli na úřad, akorát trvalo sehnat vše potřebné. V zimě je taková pohoda s volným termínem :lol:.

Svadba :cert:. Přece jako svatební košile. Slyším d píšu t :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
9.12.23 22:14
@Lorre píše:
Svadba :cert:. Přece jako svatební košile. Slyším d píšu t :P

Můj původem moravský tatík říkával svajba :lol: taky jsem ještě slyšela říkat i svarba :lol: jakýpakcopak s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová