Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
1.4.12 19:45

Dashiky: tak to ja jeste ne, ja se bojim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.4.12 15:48
Diky, holky, za gratulace. Lucinka je uzasny miminko, na rozdil od meho prvorozeneho syna porad spi a prudi minimalne,takze si to spolu uzivame :-).
@Dashiky píše:
witty: také se úpřidávám k gratulacím..monitor už naštěstí ok, takže za týden zase v poradně…už chci rodit :zed: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
4.4.12 15:40

ahojky holky,čeká mě porod u apolináře a chci se zeptat.. nevíte náhodou kolik se platí za doprovod u císaře? a zda tam dávají vše po celou dobu pro maminku oblečení erár? Měla jsme jít na kurz,ale bohužel jsem skončila v nemocnici dříve a pak mě tam jen převezou rovnou na porod, tak jsem nestihla zjistit potřebné info :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
4.4.12 17:12
Ahoj, rodila jsem u Apolinare pred tydnem. Za doprovod u cisare se plati 1500,– a nocni kosile pro Tebe i obleceni pro miminko (zavinovacku, kosilky) jsou v neomezenem mnozstvi k dispozici po celou dobu pobytu. Taky vlozky. A dostanes 5 ks plenkovych kalhotek pro mimco, pak uz potrebujes vlastni. Hodne stesti. Radka
@překvapení píše:
ahojky holky,čeká mě porod u apolináře a chci se zeptat.. nevíte náhodou kolik se platí za doprovod u císaře? a zda tam dávají vše po celou dobu pro maminku oblečení erár? Měla jsme jít na kurz,ale bohužel jsem skončila v nemocnici dříve a pak mě tam jen převezou rovnou na porod, tak jsem nestihla zjistit potřebné info :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
4.4.12 17:25
@WITTY píše:
Ahoj, rodila jsem u Apolinare pred tydnem. Za doprovod u cisare se plati 1500,– a nocni kosile pro Tebe i obleceni pro miminko (zavinovacku, kosilky) jsou v neomezenem mnozstvi k dispozici po celou dobu pobytu. Taky vlozky. A dostanes 5 ks plenkovych kalhotek pro mimco, pak uz potrebujes vlastni. Hodne stesti. Radka

tak to gratuluji k miminku :potlesk: :potlesk: a copak to je? jinak děkuji moc za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
4.4.12 18:26
Lucinka:-). Ted me napadlo,ze od 1.4. by se mely rusit poplatky za otce u porodu, ale nevim, jestli se to tyka i cisare.
@překvapení píše:
tak to gratuluji k miminku :potlesk: :potlesk: a copak to je? jinak děkuji moc za info :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
4.4.12 20:11

@překvapení
ahoj, maji to vsechno napsany na strankach, mrkni se tam, jinak toho cisare tam maji psany 2000,– :think:
a zatim tam neni zadna aktualizace vzhledem k te vyhlasce o placeni doprovodu, tak nevim, vzhledem k tomu, ze tam ty penize jdou do jejich nadacniho fondu, tak si nejsem jista, jestli je zrusi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
4.4.12 20:40
@WITTY píše:
Lucinka:-). Ted me napadlo,ze od 1.4. by se mely rusit poplatky za otce u porodu, ale nevim, jestli se to tyka i cisare.

hezké jméno :-)ten zákon je o ničem, prý z toho vyznívá, že záleží na nemocnici jak si ho vyloží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
4.4.12 20:42
@jane-e píše:
@překvapení
ahoj, maji to vsechno napsany na strankach, mrkni se tam, jinak toho cisare tam maji psany 2000,– :think:
a zatim tam neni zadna aktualizace vzhledem k te vyhlasce o placeni doprovodu, tak nevim, vzhledem k tomu, ze tam ty penize jdou do jejich nadacniho fondu, tak si nejsem jista, jestli je zrusi :nevim:

jj na to jsem právě koukala, ale po tel mi řekli úplně jinou částku, tak jsem chtěla info co je platné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
4.4.12 20:55

@překvapení
a pak aby se v tom clovek vyznal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
4.4.12 21:06

@WITTY
vazne jen 5ks plenek? ja pocitala tak s dvojnasobkem, kdyz na strankach uvadi zasobu na jeden den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
4.4.12 21:08

ted psala holčina, že v aktualitách mají napsáno, že se u normál porodu neplatí.. jukni tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
4.4.12 21:19

@překvapení
kdybys to nenapsala, tak si tam toho nevsimnu, jsem necekala, ze to napisou uplne dolu - diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
4.4.12 21:31
jj, jen 5 ks.Ale ze zacatku neni jeste spotreba tak velka, nez se spusti mliko.
@jane-e píše:
@WITTY
vazne jen 5ks plenek? ja pocitala tak s dvojnasobkem, kdyz na strankach uvadi zasobu na jeden den :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
4.4.12 22:03

@WITTY
aha, dobry vedet, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...