Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky já mám po té HSK menstruaci snad ještě silnější než obvykle..ale jsem teda ráda, že jí vůbec mám.. ![]()
Holky, mám dotaz - vy, co jste braly hormony po HSK, začaly jste hned nebo až od další MS?
Ahoj díky všem za podporu! Holky taky jsem se chtěla zeptat, jak je to s braním hormonů… ty estrogeny jste braly ráno a večer nebo vše jen ráno (měla bych brát celkem 2 tablety denně)
@Lorela já začnu brát hormony až od menstruace, přijde mi to lepší, tělo nebude tak zblblé
, já jsem totiž teď po té HSK akorát uprostřed cyklu tak počkám a začnu od 2. dne cyklu s tím strogenem jak to mám předepsané
@Nadena Já budu brát jednu ráno a jednu večer, říkal to doktor.
Ahoj holky, vidím, že jsou tu nové „tváře“, to je mi líto, držím všem palce ať se brzy dočkáte zdravých dětí!!! je to boj, ale vyplatí se!
@ashermanka no jo, vrostlá placenta, tak na to jsem zapomněla..jdu příští pátek na plánovanou sekci, malý je KP, při převzetí v porodnici jsem je na AS upozorňovala, ale moc to neřeší, prý když jsem s touhle diagnozou otěhotněla, tak je to v cajku..doufám, že to všechno klapne.
@Lorela : já od MM hormony neměla, ale na předchozí klinice mi je napsali a brala jsem je hned od HSK. Mají mít taky prostisrůstový efekt a sliznice by se po nich měla líp hojit.
@zabzule : Jú, ty už jsi daleko! No, MM to těhotenství teda na lehkou váhu úplně nebral, ale víceméně bys musela natrefit asi na úplný blbce, aby zanedbali ty nejdůležitější věci. Snad bude placka v pořádku, koneckonců díky tomu císaři bude na všechno líp vidět a i kdyby se objevilo něco, co na UTZ vidět nebylo, tak se to určitě líp zvládne.
Tak moc přeju hladkej průběh, rychlou rekonvalescenci a zdravý a spokojený miminko. Budu na tebe myslet! ![]()
@ashermanka Tak já psala i Márovi a řekl, ať poslechnu car, že jsem měla malé srůsty, a tak stačí počátek dalšího cyklu.
A na protisrůstový efekt jsem si taky koupila gel za 2600, co teď nabízejí. Prý je to dobrá prevence.
@ashermanka dekuji. Prislo to driv, tak se vcera narodil Martinek,3,67 kg,51 cm. Melas pravdu, placenta byla castecne prirostla, tak se s ni chvili trapili, ale dopadlo to slusne. Jestli je As zpet, ted resit nebudu
preju vsem holkam taky takove stesti po tom tezkem boji
Zabzule: tak to je krásná zpráva!! Moc moc gratuluju! Přeju ať se všechno hojí jak má a můžeš si nerušeně užívat to veliký štěstí.. Ať vám chlapeček dělá jenom radost! ![]()
@zabzule Taky moc gratuluji…je fajn slyšet hned po ránu v pondělí takové pozitivní zprávy ![]()
@zabzule Moc gratuluji
Hlavně, že je vše v pořádku. A malýmu přeji hlavně zdravíčko ![]()
@zabzule tahle zpráva tady vyloženě chyběla JARNÍ POZITIVNÍ
Přeju oběma hooodně moc zdravíčka a velká gratulace
![]()