Ashermanův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
14.4.15 22:37

@Lorela díky, ty ceny pro mě budou asi taky rozhodující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.4.15 10:04

@Nadena @Lorela holky to jsem ráda že Vám to dopadlo dobře ;) moc gratuluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.4.15 10:07

@WTFAsherman tobě taky gratuluji k úspěšné HSK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.4.15 11:19

Holky já mám po té HSK menstruaci snad ještě silnější než obvykle..ale jsem teda ráda, že jí vůbec mám.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.4.15 22:04

Holky, mám dotaz - vy, co jste braly hormony po HSK, začaly jste hned nebo až od další MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
16.4.15 10:16

Ahoj díky všem za podporu! Holky taky jsem se chtěla zeptat, jak je to s braním hormonů… ty estrogeny jste braly ráno a večer nebo vše jen ráno (měla bych brát celkem 2 tablety denně)

@Lorela já začnu brát hormony až od menstruace, přijde mi to lepší, tělo nebude tak zblblé :), já jsem totiž teď po té HSK akorát uprostřed cyklu tak počkám a začnu od 2. dne cyklu s tím strogenem jak to mám předepsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
16.4.15 19:42

@Nadena Já budu brát jednu ráno a jednu večer, říkal to doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.4.15 21:57

Ahoj holky, vidím, že jsou tu nové „tváře“, to je mi líto, držím všem palce ať se brzy dočkáte zdravých dětí!!! je to boj, ale vyplatí se!

@ashermanka no jo, vrostlá placenta, tak na to jsem zapomněla..jdu příští pátek na plánovanou sekci, malý je KP, při převzetí v porodnici jsem je na AS upozorňovala, ale moc to neřeší, prý když jsem s touhle diagnozou otěhotněla, tak je to v cajku..doufám, že to všechno klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.4.15 21:11

@Lorela : já od MM hormony neměla, ale na předchozí klinice mi je napsali a brala jsem je hned od HSK. Mají mít taky prostisrůstový efekt a sliznice by se po nich měla líp hojit.

@zabzule : Jú, ty už jsi daleko! No, MM to těhotenství teda na lehkou váhu úplně nebral, ale víceméně bys musela natrefit asi na úplný blbce, aby zanedbali ty nejdůležitější věci. Snad bude placka v pořádku, koneckonců díky tomu císaři bude na všechno líp vidět a i kdyby se objevilo něco, co na UTZ vidět nebylo, tak se to určitě líp zvládne.

Tak moc přeju hladkej průběh, rychlou rekonvalescenci a zdravý a spokojený miminko. Budu na tebe myslet! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
17.4.15 21:42

@ashermanka Tak já psala i Márovi a řekl, ať poslechnu car, že jsem měla malé srůsty, a tak stačí počátek dalšího cyklu.
A na protisrůstový efekt jsem si taky koupila gel za 2600, co teď nabízejí. Prý je to dobrá prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
19.4.15 06:19

@ashermanka dekuji. Prislo to driv, tak se vcera narodil Martinek,3,67 kg,51 cm. Melas pravdu, placenta byla castecne prirostla, tak se s ni chvili trapili, ale dopadlo to slusne. Jestli je As zpet, ted resit nebudu :lol: preju vsem holkam taky takove stesti po tom tezkem boji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.4.15 15:10

Zabzule: tak to je krásná zpráva!! Moc moc gratuluju! Přeju ať se všechno hojí jak má a můžeš si nerušeně užívat to veliký štěstí.. Ať vám chlapeček dělá jenom radost! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.4.15 07:54

@zabzule Taky moc gratuluji…je fajn slyšet hned po ránu v pondělí takové pozitivní zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
20.4.15 12:20

@zabzule Moc gratuluji :palec: Hlavně, že je vše v pořádku. A malýmu přeji hlavně zdravíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.4.15 13:33

@zabzule tahle zpráva tady vyloženě chyběla JARNÍ POZITIVNÍ :kytka: Přeju oběma hooodně moc zdravíčka a velká gratulace :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí