Ashermanův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
11.4.15 21:56

@Nadena Taky díky za povzbuzení a taky přeju úspěšnou HSK. Já si musím ještě měsíc počkat, jdu taky k Apolináři, k Márovi - objednala jsem se tam na základě téhle diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.4.15 22:03

Tak ta naše diskuze už má 100 stran a pořád nově příchozí, ach jo… :?

@adny : Je mi to moc líto, tu beznaděj znám. Možná by právě pomohlo, kdybys po částech přečetla tu diskuzi celou a viděla tu ty dobrý konce, je jich vážně dost :hug:

A AS máš jako následek toho odstranění septa, nebo jak? Při srůstech mít MS můžeš, i pravidelně a bezbolestně, ale měla by být slabší než před AS, většinou je to přímo úměrné - čím víc srůstů, tím slabší, až ty nejhorší jsou úplně bez MS, takže jo, je to možný, ale rozhodně to znamená, že naděje a vyhlídky na miminko jsou pak taky výrazně lepší, když tu MS máš! Na to nezapomínej, určitě budeš přinejhorším lehčí případ! :palec:

No a jinak si seš jistá, že to chceš podstoupit někde, kde „ani neví, zda půjdou do nápravy“? To pro mě totiž znamená - dr. s tím nemá moc zkušeností (to by odpovídalo tomu, že máš být těžký případ a přitom MS máš a pravidelně, to je totiž docela protimluv), resp. pokud to vůbec někdy dělal, tak by ty případy spočítal na prstech jedné ruky (a kdo ví jakej byl výsledek), pokud se jen podívá a zjistí, že to fakt nezvládne, tak na jednu stranu taky dobře, že dál víc nepokazí, ale zase zbytečná narkóza, ale taky můžeš být ten vzácnej případ, co se jim tam zas tak často nedostane, tak může chtít „potrénovat“ a to bych se teda dost obávala, po svých zkušenostech. Není to jen o tom, že až to nevyjde u něj, půjdeš jinam, ale že to taky může dopadnout ještě hůř. Důležitá je operační technika, zkušenost, protisrůstové prostředky apod. Zvaž to hodně, abys pak nelitovala, že jsi o někom lepším z doslechu věděla a… Absolvovat tři a půl hodiny cesty vlakem do Prahy a zpátky je rozhodně míň komplikovaný než řešit něčí další průser na tvé děloze… :think:

@wiva : Dobře jsi udělala, pro mě on není jen polobůh, ale Bůh úplnej :mrgreen: Jako když odhlídnu od toho, že jen díky němu nakonec to miminko mám, tak takovej přístup a jednání jsem ještě v životě od ŽÁDNÝHO dr. nezažila. Bez přehánění. Empatie, vstřícnost, soucit, snaha pomoct, vždycky ochotnej poradit, maily do druhýho dne (i z dovolené), povzbuzení, nic nebyl nikdy problém, fakt mi přijde, že by se pro ty pacientky rozkrájel. Prostě na doktora a chlapa k tomu naprosto nevídaná kombinace :lol: A fešák k tomu!

Čím bych tě povzbudila - řeší se to vážně brzo, to je rozhodně pozitivní, nejen v tom, že se neztrácí čas. Pokud už za měsíc jdeš na HSK, tak druhá bude cca v červnu, takže pokud to u tebe nebude nějak komplikované, tak po prázdninách (resp. hormonech) už budete moct pracovat na miminku, tomu věř - ani ne za půl roku. No a pak uvidíš, někomu se zadaří hned, někde to holt trvá, ale dočkáš se, fakt že jo! Nadena má pravdu. Někdy je těžký v sobě najít aspoň zbytky nějaké své vnitřní síly a jít dál, ale my ženský jsme na to prostě stavěný, že musíme… Taky to zvládneš! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.4.15 22:04

@Nadena @Lorela : Jé holky, vy jdete spolu? To je hezký, budete na jednom pokoji :lol: Tak ať má pro Vás jen ty nejlepší zprávy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
11.4.15 22:11

@ashermanka Já musím potvrdit, že to je fakt moc pěknej chlap. Vídám ho na chodbě v CAR a má takový hrozně příjemný vyzařování… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
11.4.15 22:18

@ashermanka Díky :kytka: Jsem sama zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.4.15 22:19

@ashermanka Moc díky za povzbuzení :). Jsi fakt úžasná, jak tu všechny „držíš nad vodou“!
Ty sama jsi už ok? Nebo ještě řešíš nějaké potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.4.15 09:29

Holky ještě že Vás mám..s Vámi se to zvládá lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.4.15 09:31

@ashermanka tak jsem dala na tebe a včera Márovi napsala…hned mi odepsal a nabídl termín 22.4.takže jdu do toho ;) moc ti děkuji za radu i tvá slova..ještě že někdo takový jako ty existuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.4.15 09:46

@Nadena @Lorela holky to už máte za chvíli…moc vám držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.4.15 09:52

@ashermanka jinak ano AS mám jako následek odstranění toho septa..protože jsem nikdy nebyla těhotná ani na revizi ani nic jiného co se uvádí jako následek AS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
12.4.15 22:06

Tak zítra svištím do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
12.4.15 22:09

@Lorela jsem teda zvědavá, jestli budeme spolu na pokoji jak píše ashermanka nebo jdeme každá v jinou dobu, každopádně moc držím pěsti, ať ti to dopadne dobře a jen samé skvělé zprávy, jiné nebrat! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
12.4.15 22:11

Holky moc díky, napíšu samozřejmě jak to dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.4.15 22:22

@wiva : No já teď doma vegetím s naší miniashermankou, které jsme se díky MM nakonec dočkali, takže já jsem ok, i když AS asi zpátky, ale už to asi řešit nebudu. I když bychom třetí rádi, tak za tohle všechno a pravděpodobně dost hodně komplikovaný další případný těhotenství mi to už nestojí, když ty dvě děti doma mám a musím pro ně fungovat.

@adny : Heleď, dobře jsi udělala, věřím, že nebudeš litovat. Nakonec tě to časově vyjde nastejno jako ta Ostrava a hlavně budeš vědět, že nikoho lepšího na to prostě nenajdeš. Třeba by to zvládli i v té Ostravě, ale kdyby ne, stejně by tě asi k Apolináři vyslali a takhle aspoň tenhle nejistej krok můžeš přeskočit. KDyž budeš mít štěstí, zvládne se to do prázdnin (od cca půlky července do začátku září se plánovaný HSK nedělaj, tak na to pozor při objednávání, ber první termín, co jen trošku půjde) a po prázdninách už můžeš těhotnět. ;)

@Nadena : Oni vás naženou všech pět nebo šest na jeden pokoj a postupně chodíte na sál, takže určitě tam budete spolu. Tak moc držím palce oběma!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
12.4.15 22:23

@Nadena Myslíš, že ten den budou jen HSK? Každopádne je možné, že se tam potkáme :) Taky držím palečky, od Máry jiné zprávy než dobré nedostanem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí