Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@batgirl to se tak krásně poslouchá…moc ti gratuluji..a zatím jen tiše závidím
![]()
Ahoj holky..tak to vypadá, že nám tohle ivf vyšlo..test pozitivní i z krve. Takže teď se jen modlím ať je vše ok.. ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem nenapsala, měli jsme teď složité období, ale jen nakouknu a vidím POZITIVNÍ zprávy!!! To je hned veseleji!!
Holky a u mě už sliznice reaguje na estrimax. Před lázněma byla i s těmito léky pod šest ještě 20 den cyklu, teď se nad šest vyhoupla už 11. den.
@Lorela paráda, to je super vysledek
, u mě spíš naopak, po třech měsících hormonů po HSK byla sliznice docela ok a teď čím delší doba od dobrání hormonů, tím mizernější
@Nadena Ale toto u mě taky bylo měsíc po estrimaxu.
Myslím, že ve tvém případě nic nebrání tomu, dát na měsíc zase léky a ono se to opět zvedne. A při případný stimulaci by se to taky povzbudilo. Takže hlavně, že reaguješ na prášky.
Kolik teď máš? Já před léky 4mm, 4,7mm.
Pred leky 4mm, pri lecich pres 7mm a ted 5-6mm, moc se mi do dalsich hormonu nechce, hrozne mi rozhazujou cyklus ![]()
Holky v pondělí mě čeká první IUI, tak potom napíšu jak to dopadlo! Hormonální profil ok, akorát teda ta druhá fáze cyklu u mě nic moc, a nechce se mi brát zase utroš, odmítla jsem si i píchnout pregnyl
přijde mi to zbytečné, když mám iui uplně bez stimulace v přirozeném cyklu. 13. DC mi na kontrole utz v CARu mudr napsal do zprávy výšku sliznice 7,5mm což je podle mě naprostý nesmysl, přijde mi, že to tam napsal odhadem, tak uvidím, jak dopadne měření u mého mudr… ale pořád si říkám, že se dá otěhu i s 5mm jak říkal MM ![]()
@Nadena Tak to je super výsledek na 13 DC, i kdyby se seknul.
Držím palce na IUI. Mě zase čeká IVF, už třetí pokus
Jiným způsobem jsem bohužel nikdy za tři roky neotěhotněla, takže mi nic jiného asi v mém pokročilém věku nezbývá…
Tak skutečně to tam napsali jen asi ze zvyku… dnes jsem byla u sveho gyndr a ten chudak at meril jak meril v tech nejvyssich mistech nameril necelych 6 mm tak jsme se tomu oba pousmali… me teda reprocentra uz neprekvapi asi nicim ![]()