Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nadena no je to bordel. ale skoro 6 mm bez léků není nejhorší.
@Lorela
myslím, že to není nejhorší, i když můj gyndr z toho dělá minidrama
Jejda psala jsem sahodlouhy prispevek a vlozila se mi tam jen prvni veta…!!! ![]()
@ashermanka Díky. I když jsem si za ty roky snažení už tak nějak začala na ty neúspěchy snad i zvykat…
@ashermanka moc díky, taky tomu moc nedávám, ale „náhoda je blbec“
No teda holky pořád se mi vloží z příspěvku jen první věta!!!Nedělalo vám to některé taky??Už mě to štve
Ahoj holky..tak před měsícem jsem prožívala svůj sen a byla šťastná…a dnes opět prožívám horor…bohužel naše těhotenství bylo zamlklé…momentálně čekám na ms a potrat jelikož jsem odmítla revizi…nechci zase aby se mi ty srůsty obnovily…
ach jo my se prostě nedočkáme nikdy
![]()
@wiva díky…snažím se, ale po tolika neúspěších to jde těžko ![]()
@adny To me moc mrzí, tento stav je strašný, ještě si to dobře pamatuju. Za pár dní, či týdnů bude trochu líp.
@Lorela Ahoj, já už mám podanou žádost na IVF od konce srpna. Brzo bych měla začít se stimulací. Bohužel se to trochu zkomplikovalo - jednak mi pan doktor oznámil, že si to budu muset hradit celé sama, VZP vydala od 1.září nějaké nové podmínky, že IVF bude proplácet pouze do 39 let - kam se už nevejdu, v lednu mi bude 40. A jednak trochu krize s přítelem
Tak nevím, jak to dopadne… ![]()
A co nového u tebe?
@wiva Aha, tak to mě mrzí. Ať to dopadne dobře!
Mě za zpráva o změně podmínek taky zaskočila. Ještě se do toho nějak těsně vejdu zatím, ale čtvrtý pokus to už nevím nevím. Jinak teď stimuluju a zítra OPU.