Ashermanův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mus
154
19.3.14 09:28

@ashermanka moc ti dekuji rozhodne se budu rvat, ja vim ze jednou to miminko mit budu! akorat ti doktori tady jsou hrozni, totalne neprofesionalni pristup, jen si me prehazujou, prvni laparku delala doktorka, druhou doktor a ted jdu na kontrolu zas k nekomu jinemu, to nemluvim o tom ze mi naplanovanou laparku presunuli o 10dni, a pak jeste misto v 10 jsem sla na sal ve 2, to fakt cloveka ktery uz tak ma spatnou psychyku podpori :( uz se tesim do prahy na profesionalnejsi pristup..dnes jdu do caru vytahovat stehy, tak se poradim jeste tam…jinak asi kontaktuji MM jestli se neda nejak spojit ta konzultace a operace na jeden den, jelikoz tezko dojizdet z ovy do prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.3.14 16:45

Ahoj děvčátka. tak kde začít. Muj gyndař užasný to člověk :-) vysvětlil mi proč mi řekl at beru clostil..řekl že kvůli polycistickým ováriim mám rozhozenou ms. Proto se i to špinění počítá jako ms. Clostík zabral mám nastimulovaný pravý vaječník je tam jedno vajíčko 13.3 mm. a to mám 11 DC. :-) Řekl že to vypadá dobře těhu nejsem a bolesti mám kvůli tomu vajíčku bo v neděli mám ovulaci :-) řekl mi i kdy máme mít pohlavní styk aby to vyšlo. Otázka je jedno né v jaký poloze to je nebo je něaká poloha ůčinější? to je otázka co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.3.14 17:44

Ahoj děvčata, přečetla jsem několik stránek diskuze. Jsem 6 týdnů po revizi dělohy a MS nikde. Protože jsem měřila bazální teplotu a dělala ovulační testy, tak vím, že jsem už 16 dní po ovulaci a MS nedorazila, ani nemám žádné známky, že by dorazit měla. Mám hrozný strach, že mi revizi provedli nešerně a budu mít srůsty. Je pravděpodobné, že by k tomu došlo, když jsem na revizi byla v 7 tt, v dělozě těh. odpovídalo 5 tt a revize byla provedena odsátím+mám napsáno, že rohy děložní byly revidovány klasicky? Mám hrozný strach a pořád brečím. Bojím se, že už nebudu moct mít miminko. K dr. mám přijít až za 14 dní a do té doby se asi zblázním. Nechápu, proč MS nedorazila, když ovulace normálně přišla :,( Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
22.3.14 11:17

@nesa Ahoj, a není možnost, že jsi znovu těhotná? Jinak jestli máš pochybnosti, co Tě tak stresují, šla bych k dr. dřív… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2
22.3.14 11:21
@DaMaThe píše:
@nesa Ahoj, a není možnost, že jsi znovu těhotná? Jinak jestli máš pochybnosti, co Tě tak stresují, šla bych k dr. dřív… :nevim:

Děkuji za radu, těhotná nejsem, dodržela jsem šestinedě+lí, takže ještě nebyl styk, dr. mě dřív nevezme, když nemám akutní problém :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
22.3.14 15:53

@nesa Ono někdy tělu trvá déle, než se dá po revizi dohromady. Pro Tvůj klid by bylo lepší, kdyby to dr. zkouknul. Prostě bych tam šla s tím, že mám bolesti, odmítnout vyšetřit Tě nemůže.

• Citovat
  • Upravit
734
26.3.14 10:07

Ahojky holky… tak po vsem co mame za sebou musim s hrdosti oznamit, ze zazraky se deji… 20.3. Se nam narodila Andrejka s vahou 1950 gramu a 43 cm. Byla jsem 36+3 tt. Byl to akutni cisar s vrostlou placentou, ale jsme zdrave… jen si tady jeste chvili polezime nez nabereme. Je neuveritelny mit po 2,5 letech vlozku :-) docela se zacinam bat jak to bude dal, jak moc hrozi, ze se ty vsechny problemy vrati… ale vsem co teprv bojujete - neprestavejte verit, ja si prosla taky hodne spatnym i s verdiktem : bohuzel nikdy vlastni dite mit nebudete… a? Holky drzim vsem moc palecky, myslim na vas… a nevzdavejte to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.3.14 11:24

Hurá hurá :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
26.3.14 11:51

@-elisa gratulujii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.14 17:02

@-elisa Ohromna gratulace k holcicce.At jste byrzy dost velci a doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.14 17:40

@-elisa
Strašně moc Ti gratuluju!!! Normálně mě ukápla slza! Přeju Vám oběma hodně štěstí, je to prostě pecka! Jsem strašně ráda, že to můžu číst, takový zprávy. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.3.14 17:44

Jak vlastně dopadla Andrea N. Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.3.14 14:32

Nesa

Nevidela bych to hned cerne, revize je proste velkej zasah do těla a cyklu, vydrz ještě ty dva týdny a uvidíš. Ovulaci bych se úplně neřídila, můžeš mít ovulaci třeba 8 DC a přitom mít cyklus 28DC, takže snad se jen tělo potřebuje vzpamatovat a všechno bude jak má. Držím palce!

Elisa
Moc moc gratuluji, hlavně at malá roste a prospívá, mám z vás radost! Mužu se jen zeptat na detaily ohledně tě placenty - podařilo se jim ji vytáhnout i když byla vrostla nebo to byla jen taková ta adherentni? A nějakou mag. rezonanci ti dělali? Omlouvám se, že jsem vlezla… Tak si hlavně uzivej miminka a přeju jen všechno dobre.

Severina

Andrea mi psala jen soukromou zprávu, ale snad nebudu nnijak indiskrétní, když prozradím, že se ji taky narodila holčička a byly v pořádku, zbytek třeba dá vědět sama. Nebýt Pajkax, která ma jediná chlapečka, tak to vypadá, že ty podmínky v těch našich zmrzacenejch delohách zvládají jenom baby :-)) Holt silný pohlaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.3.14 23:36

@ashermanka

Á, tak to je hezká zpráva, tak to taky moc gratuluju, jestli si přečte!
No jo, statistika mluví jasně. Holky jsou prostě lepší, no ;)

A co Ty, čoveče. Zkoušíte něco? Co ta mojžíška, ješte jsi k ní nedozrála? :mrgreen:
Já se pomalu začínám oklepávat z toho šoku, že mám dítě a né že bych se jako chystala na další, ale trochu už jsem nervózní, co vlastně ta moje děloha. Za prvé jsem stále ještě nedostala ms (pravda, pořád ještě kojím) a za druhé - říkal mi můj gynekolog, že po císaři se standartně dělá kyretáž 8o, ač teda za jakýs takýs zrakový kontroly, stejně mi z toho není dobře. Ty jsi měla revizi po porodu, viď? Já si teď nevzpomínám, ale Tobě ta ms přišla normálně, jen slabší, nebo vůbec!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.4.14 20:36

Elisa: Obrovská gratulace!!! :-) Je to úžasná zpráva!

Ashermanka: Znovu moc prosím o radu. Dopracovala jsem to do stádia, že mám nasazený druhý měsíc Clostilbegyt 1-0-1 3.-7.DC a pak 15.-24.DC Duphaston. Cyklus mám pravidelný 28 dní. Ovulaci mám i bez Clostilu, ale prý na podporu. Ale… minulý měsíc jsem dělala ovu testy a vycházela mi ovu až kolem 15.dc, možná 16. Čárka nebyla úplně tak silná jak kontrolní, možná jsem ji prošvihla. Jde mi o to, že pokud chci otěhotnět, měl by se Duphaston brát až po ovulaci, nebo se pletu? Je to věda. A vůbec, myslíš, že je to dobrá léčba? Ke všemu tento měsíc těsně před menstruací mi vyšel slaboulince pozitivní těhotenský test, ale opravdu jen stín a druhý den už nic a přišla MS. Tak mi to bylo celkem líto…:-(.
Moc Ti děkuju za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital