Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ashermanka no kazdopadne to cekani me zabije, to vis ze ve me je i ta nadeje, ale v posledni dobe mam jen same facky od zivota tak tohle uz by byla fakt ta posledni kapka…tak drzte palce zitra ale myslim ze 4 ruzne testy se nemuzou splest.
@mus Tak ty testy jsou dozajista pozitivní a hcg v krvi bude. Jen tu záhadu, kde embryo je, prostě nerozluštíš dřív než za dva týdny… Zkrátka dokud nemáš špatné zprávy tak prostor pro ty dobré tam je ![]()
@ashermanka @DaMaThe @lusienda tak holky potvrzeno prý mám jasné vysoké hcg a jsem těhotná, to je normálně zázrak, jsem z toho uplně zmatená…zrovna když jsem s panem docentem Kuželem domluvená na operaci, jen jsem čekala na menzes at se můžu objednat a nic
tak praha se nekoná, ted už jen doufat a vyloučit to mimoděložní at se z toho můžu normálně radovat, v uterý jdu na kontrolu tak budu vědět kdy se to dozvím…nezapomenu na ty slova od toho doktora co mě operoval, jak říkal, že já děti normálně mít ted nebudu, že to není možné a že to mám vevnitř celé takové blbé…tak zas tak blbé to tam asi nemám co
![]()
@DaMaThe @ashermanka tak ted mi volal muj gyndar a pry uz mam hcg 3980, tak pry v utery uz uvidi zda je miminko v deloze nebo ne ![]()
Mus
No tak to je paráda, to je i dost vysoká hodnota myslím. Tak konečně trocha radosti? ![]()
Tak ještě dobre zprávy příští týden, to už bude prcek vidět, i když na srdíčko možná bude ještě brzy a pak už jen at se drží!
@ashermanka @DaMaThe tak holky zítra v 1 mám kontrolu tak držte pěsti, at je prcek tam kde má být, nic mě nebolí tak snad to bude dobrý ![]()
@ashermanka @DaMaThe holky tak je to opravdu zazrak vse je v poradku miminko je v deloze, jsem stastna, takze vsem co smutni mohu potvrdit ze pozitivni pristup je nejvetsi lekar! A zazraky se deji ![]()
Mus
Super! Moc gratuluju! Jsem moc ráda za každou z nás, která těm doktorům dokáže jak moc se mýlili! Tak teď jen ať hlavně všechno probíhá jak má a celých 9 měsíců bez komplikací! To bude skoro vánoční dáreček, ne? ![]()
Mus: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oooobrovitanska gratulace.. ja to říkám fuuurt zázraky se dejiiiiiiii… moooc ti to přeji ![]()
@ashermanka @DaMaThe @lusienda holky moc dekuji
je to opravdu vanocni darek kolem 26.12 termin, pokud bude vse probihat dobre..a dekuju ze kdyz mi bylo nejhur, tak jsem se mohla vykecat a poradit.