Ashermanův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
13.4.14 11:24

Lusienda

Super zprávy! Věřila jsem, ze to tak nějak bude. S tím vejcovodem si moc nedělej hlavu, ono to při tě HSK není moc dobře vidět, ale pokud přímo před ním nebyl srůst (a to by viděli a rozrusili), tak budou nejspíš průchozí oba, já taky měla jeden nezretelnej, MM mi to tak vyloženě psal do zprávy. Tak přeju příjemný a snad ne dlouhý snažení…
;)
 Mus

Chtěla jsem ti poradit to samé co Lusienda, klidně je kontaktuj sama, pokud na něj dostaneš mail, tak děj do přílohy zprávu z laparky, at není na pochybách a uvidíš, jak rychle se to pohne. Přeju brzkej termín!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
13.4.14 19:13

@lusienda tak to je super, to ti moc preju, verim tomu ze za chvilku budes psat o tom jak si tehu :kytka: nejhors uz mas za sebou. a presne jak rikas musi se to brat pozitivne..jinak jestli mi tam v pondeli nezavolaji tak ti dekuju za tel. zavolam si tam sama…slo mi o to ze jsem z ostravy a myslela jsem ze ti doktori si nejak posilaji ty lekarske zpravy, navic predoperacni si budu delat tady a asi i anesteziologicke atd.tak sem chtela at mam vsechny papiry vyrizene ze mi reknou co je treba ale asi to funguje spis tak co si sama neudelas nemas, bohuzel…jo a hyal.gel jsem ted mela ale as je lepsi ho koupit zase co? ta nemoc me teda vyjde draho :lol: cesta do prahy a zpet opet gel a kdo vi co jeste pak :x ale co hlavne at uz to mam zasebou, doufam ze budu pak uz jasat jako ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
13.4.14 19:16

@ashermanka taky dekuju zitra uz to beru do vlastnich rukou :D a snad v utery vam budu psat termin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
14.4.14 08:53

@ashermanka lusienda…tak já se toho tzermínu nedočkám, ted mi volal doktor z ostravy, že bohužel doc. kužel má nečekaně týden dovolenou a termín mi nedá, že prý si to doc. kužel plánuje sám ty operace takže až za týden :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
14.4.14 08:59

@ashermanka lusienda…tak ted uvažuju jestli mám toho doktora z ostravy obejít a napsat kuželovi email i když má dovolenou co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
14.4.14 09:05

@ashermanka lusienda…a nebo už mám raději ten týden počkat, ja se normálně už nemůžu dočkat termínu operace asi nejsem normální, ale to čekání mě zabíjí, naštěstí mi doktor řekl že čekací doba na objednání k doc. kuželovi je mizivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.4.14 20:29

Mus : ahojki no je fakt že docent kužel říkal že je nějaký nemocný tak si vzal asi dovcu na vyléčení. Ja bych zavolala do ambulance, řekla že ti byl docent doporučen, že máš srusty a jestli ti dá na nej mai, že se s nim domluvis. Myslím že mail ti bez problémů dá. Pak mu pošli co a jak a naskenuj zprávy co máš. A on ti určitě napíše co dělat.
Jinak ten gel zbytečně nekupuj, jen mu před operací řekni, že jsi ochotna ho zaplatit a kdyby bylo třeba ať ho použije. On se rozhodně až podle toho co uvidí při operací. Jinak na termín jsem čekala cca 3 týdny, takže žádná hrůza. Držím pěstí ať taky vše dobře dopadne. Děj vědět. L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
24.4.14 13:54

@lusienda @ashermanka asi tomu nebudete věřit ale mám udělané 4 testy a jsou na nich jasné 2čárky…zítra jdu na krev mám hrozný strach že to bude mimoděložní :,( :,( tak moc jsem řešila tu prahu až sem z toho otěhotněla :D akorát nevím jestli se mám radovat nebvo ne…je dost velká možnost že to bude mimoděložní když mám dělohu total srostlou :,( :,( bojím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
24.4.14 14:31

@mus Ahoj, to asi fakt není moc dobrá zpráva, ale nějaká malá šance snad je… Myslíš, že hcg z krve rozezná mmd od normálního těhu? Chtělo by to spíš uzv, ale zase záleží, zda by už bylo něco vidět :nevim:

• Citovat
  • Upravit
228
24.4.14 14:36

Mus

Jezisi, ale to je přece super!!! Jak už jsem ti psala, nevěřím, že máš úplný srust dělohy, protoze to bys téměř jistě neměla žádnou MS. Spíš se něco „prostouchlo“ tou laparkou, pak ses soustředila na něco jinýho než otehotneni a takhle krásně to dopadlo! I když je to poměrně vzácné, tak se dá otehotnet i se srusty, hrozí pak sice víc komplikací, ale taky tě můžou úplně minout, takže do UTZ bych ještě neházela flintu do žita, nemusí to být nutné mimodelozni, nějaký místečko se evidentně v tě deloze našlo a je šance, že zbytek srustu růstem dělohy popraska. Moc bych ti přála, aby to byl tvůj případ. A nakonec i kdyby ne, je to VELIKA naděje pro pristě, vždyť to znamená, že přinejmenším MUZES otěhotnět a kdyby to nedejbože nevyšlo, zajdeš na HSK a určitě to vyjde příště. Moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
24.4.14 15:26

@ashermanka no popravde ja sem ted spise vystrasena nez stastna, nechci se radovat at nejsem zklamana…navic zitra mi rekne krev ale myslim ze tak brzo jeste nezjisti jestli je to mimodelozni mam tyden spozdeni takze jestli pocitam dobre byla bych 5tt…kez by to vyslo uz bych si to po tom vsem zaslouzila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
24.4.14 15:27

@DaMaThe vubec nevim zda je to dobra nebo spatna zprava ale nadeje tam je…zitra budu chytrejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
24.4.14 15:30

@DaMaThe z krve to asi nepozna jen u mmd je nizsi hcg v krvi tak jedine tak asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
24.4.14 15:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.4.14 15:47

Mus

Já to samozřejmě úplně chápu, že se spíš snažit držet při zemí, abys pak nebyla zklamaná, ale jestli to bude špatný, tak stejně budeš, tak proč si teď nedovolit trochu radosti, na špatný zprávy času dost. Hcg ti bohužel moc neřekne ty referenční hodnoty mají tak široký rozmezí, že stejně bude rozhodující jen UTZ, i kvůli srdíčka a to už bude vidět za dva týdny! Do té doby bych se rozhodla, že to prostě dobře dopadne :). Nakonec nekudy se to sperma do toho vejcovodu dostat muselo a jinou cestu než přes děložního DUTINU já teda neznám :lol:. A pokud máš DUTINU, nemůžeš mít totálně srostlou delohu, musí tam být místo i pro to embryo. Pokud bych se bála mimodelozniho, tak spíš z důvodu těch operovanych vejcovodu, že v tom místě, kde byl srust nemusí mít dostatecnou schopnost poslat to oplodněné vajíčko dál do dělohy, ale není to pravidlem. Tak ti přeju v následujících dvou týdnech co nejvíc klidu a pevné nervy a ver, že je to silnej kousek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí